2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Yaaa içimi rahatlattın bir nebze. Adet döngün nasıldı. Kaç günde bir regl
28 günde bir oluyodum ben hep duzenliydi. Hatta regl gecikmesinden 2 gün sonra bende ilk sonucumu öğrendiğimde yüksek geldi bı sonra iki gün sonra 5300 lere gelince daha yüksek geldi Ertesi gün doktorada sordum bu haftaya göre çok yüksek degilmi diye. Yoo dedi gayet normal artmış . O yüzden sen de hiç canını sıkma

Allah razı olsun canım inşallah keseyi de götür rahatlarım

Allah razı olsun canım inşallah keseyi de götür rahatlarım
Muhtemelen 2 3 gün sonra görürsün Hatta ben bu kadar yüksek olunca ikiz gebelik mi diye bile dusunmustum Ama tek keseymis. Sende bir an önce kalp sesinide duyarsın inşallah

Bende o aralarda öğrenmiştim hamileliğimi 500 kusurlu bir rakamdı ama yüksek diye korkma hemen doktorundan randevu al bu değerle kesen görünür kontrol ettir

Ay bir şey soracağım kızlar ben sağlık ocağına gidip kan vermedim hiç. Sizce acilen vermeli miyim yoksa haftaya kalsa olur mu. Kasımda tsh ım 1.6 ymış mesela.

Ay bir şey soracağım kızlar ben sağlık ocağına gidip kan vermedim hiç. Sizce acilen vermeli miyim yoksa haftaya kalsa olur mu. Kasımda tsh ım 1.6 ymış mesela.
Gebelik için detaylı olarak kan testi vermedin mi en kısa zamanda gidip kan vermelisin tabikide

Hanımlar merhabaa. Yerleşme kanaması nasıl oluyor kaçıncı gün geliyor bilgi verebilir misiniz

Hiç hazır değilim cnm ya daha zaten altı aylık bebeğim var hiç istemiyorum desem yeridir hiç hazır değilim beynim karma karışık
İkisi birlikte büyürler ilk zamanlar biraz zor olsa da ileride iyi ki diyeceksin. Ara olduğu zaman daha zor oluyor. Şimdiki aklım olsa üst üste isterdim ben 3.cocuguna hamile bir anne olarak olanda hayır vardır diye dusunmeni isterim canım hiç olumsuz düşünme.

Kızlar bende öksürük de başladı acile gitmeli miyim sizce ? Acilde baska türlü bir salgından da nasibimi alırım diye de korkuyorum ne olacak boyle ya

Canım benim 12 ve 11 yaşında kızım ve oğlum vardı en küçüğü 6 aylık daha 4 de hiç hazır değilim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…