2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Canım benim 12 ve 11 yaşında kızım ve oğlum vardı en küçüğü 6 aylık daha 4 de hiç hazır değilim ki 😔😔
Yanlış anlama canım ama korumak aklına gelmedi mi hazır değilsen yani bebeğin zaten küçükmüş baya bu bebiş doğduğunda en hareketli dönemi olacak ilgilenemeyecksin madem oldu hazır değilim psikolojisine bürünme yani Allah verdi de ve kabul et ve şükür etmemiz gerekiyor Allah bize evlat bağışlıyor diye

Yeni dr dan geliyorum 4 hafta+4 gün hamileyim. Beta 810.
Kendi kendime 1000 tane sorum var. Benim baṣtan beri çok belirtilerim var. Mide bulanması, göğüs arısı, karın ağırması... endiṣeleniyorum. Normal mı diye bunlar. Gerçi doktor hiç umursamadı.

Yeni dr dan geliyorum 4 hafta+4 gün hamileyim. Beta 810.
Kendi kendime 1000 tane sorum var. Benim baṣtan beri çok belirtilerim var. Mide bulanması, göğüs arısı, karın ağırması... endiṣeleniyorum. Normal mı diye bunlar. Gerçi doktor hiç umursamadı.
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inslalh. Normal tabikide ilk gebeliğin galiba tüm söylediğin belirtiler kişiden kişiye degişmkle birlikte hemen hemen her kadında olan belirtiler endişelenme hiç

Evde doğal çözümler dene canım sadece öksürük için gitme istersen acile
Sadece öksürük değil halsizlik burun akintisi tı resmen ağır grip yaşıyorum öksürük de eklendi perişanım. Zaten acile gidecek hal de kalmadı bakalim yarın işe gidebilecek miyim

Sadece öksürük değil halsizlik burun akintisi tı resmen ağır grip yaşıyorum öksürük de eklendi perişanım. Zaten acile gidecek hal de kalmadı bakalim yarın işe gidebilecek miyim
Bende öyle iş yerinden izin aldım yarınlın gitmicem hem hava buz gibi hem herkes hasta deli gibi öksürüyor bende de halsizlik ve hafif boğaz agrısı var napabiliriz kızlar varmı bi çözüm bulan evde

Yanlış anlama canım ama korumak aklına gelmedi mi hazır değilsen yani bebeğin zaten küçükmüş baya bu bebiş doğduğunda en hareketli dönemi olacak ilgilenemeyecksin madem oldu hazır değilim psikolojisine bürünme yani Allah verdi de ve kabul et ve şükür etmemiz gerekiyor Allah bize evlat bağışlıyor diye
İlk iki evladimda bu şekilde oldu nasip böyleymiş çok şükür evlatlarım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benim için

hanımlar merhaba hangi folik asite başlıyorsunuz yada kullanıyorsunuz. doktoroum bana bir tane önerdi ama daha önce adını hiç duymamıştım. sanki ilaç mümessillerinden birisi tanıtımı güzel yapmışta doktorum da onu deniyormuş gibi hissettim

BurcuYengec N NewHopes merhaba öncelikle hayırlı olsun saağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Kocaelide hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bir doktor varmı ben medar da sibel bostan a gitmiştim hamilelik öncesinde dünde ona gittim ama doktor araştırması yapıyorum şuan

BurcuYengec N NewHopes merhaba öncelikle hayırlı olsun saağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Kocaelide hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bir doktor varmı ben medar da sibel bostan a gitmiştim hamilelik öncesinde dünde ona gittim ama doktor araştırması yapıyorum şuan
Canım teşekkür ediyorum. Ben Pendik yüzyıl Hastanesi'ne gidiyorum İstanbul'da ama yakın mesafe. İlk iki dogumumu da orada yaptığım için bunda da orayı tercih ettim çokta tecrübeli doktorlar var. Ben Esra Günay a gidiyorum orada.

Canım teşekkür ediyorum. Ben Pendik yüzyıl Hastanesi'ne gidiyorum İstanbul'da ama yakın mesafe. İlk iki dogumumu da orada yaptığım için bunda da orayı tercih ettim çokta tecrübeli doktorlar var. Ben Esra Günay a gidiyorum orada.
teşekkür ederim banada çok uzak değil aslında 15 araçla. bakıcam tekrar teşekkürler

hanımlar merhaba hangi folik asite başlıyorsunuz yada kullanıyorsunuz. doktoroum bana bir tane önerdi ama daha önce adını hiç duymamıştım. sanki ilaç mümessillerinden birisi tanıtımı güzel yapmışta doktorum da onu deniyormuş gibi hissettim
Ben imom folik asitini kullanıyorum

Ben aktif folicus adında bir folik asit kullanıyorum ama ben de seninle aynı hisse kapıldım ne yalan söyleyim 🤭 bir de içtikten hemen sonra midemde kötü bir etki bırakıyor sanki mide bulantısı olacakmış gibi ve kötü bir koku geliyor bir saat sonra felan geçiyor normal mi acaba

Ankara da önerdiğiniz bir doktor veya hastane var mı devlet öncelikli ancak özel de olabilir

Kızlar dün tahlillerimi yaptırmıştim kan degerim B12 falan yerinde ama d vitamini 5 çıktı yerlerde sürünüyor değer 😅 bugün kontrole gidecegim sonuç için. Bir de doktoruma rica edeceğim hazır kontrole gitmisken bir baksin 7+4 deyim bugün son adetime göre. 1 hafta geriden geliyordu bakalım ne durumda çok merak ediyorum. Belki kalp atışını duyarım heyecan ve stres doruklarda yine bende 😁

Ben aktif folicus adında bir folik asit kullanıyorum ama ben de seninle aynı hisse kapıldım ne yalan söyleyim 🤭 bir de içtikten hemen sonra midemde kötü bir etki bırakıyor sanki mide bulantısı olacakmış gibi ve kötü bir koku geliyor bir saat sonra felan geçiyor normal mi acaba
Evet canım ben bulantılarımin folik asitten arttığını anladım. Sabah iciyordum içtikten bir saat sonra başlıyordu ve gün içinde sürekli bulantı hâli yapıyordu. Bunu farkettigimden beri gece yatarken içiyorum ve sabahları bulantım oluyor sadece başka da olmuyor. Dünya varmış dedim kaç gündür.

X