2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Yani ben çok detayları kafama takmamak için bu kadar incelemedim ama adet olmadığım zamandan beri göğüs hassasiyetim hep var ucunda kabartılar var bir yere gögsüm çarpsa çok ağrıyor
En güzelini yapıyorsun. Daha önce bir kaybım olunca biraz fazla evham yapıyorum galiba

hamileliğin ilk aylarında iṣe giden var mı. Ben sağlık sektöründe çalıṣıyorum. Bazen ağır insanları kaldırmam lazım. Bebeğim için korkuyorum

Merhabalar ben de 4+6 yım bugun bende de bir geliyor bir gidiyor duygusallık olsun gögüs hassasiyeti olsun :) Benim de kayıplarım oldu cok iyi anlıyorum endiselenmenizi ama çok normal merak etmeyin :) Lekelenme de aynı sekilde olur da yasarsanız parlak kırmızı ve pıhtılı olmadıgı sürece sorun yoktur, doktorunuzla gorustugunuzde progestan baslatıyorlar hemen kesiliyor :)

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

hamileliğin ilk aylarında iṣe giden var mı. Ben sağlık sektöründe çalıṣıyorum. Bazen ağır insanları kaldırmam lazım. Bebeğim için korkuyorum
Ben de özel eğitimde ögretmenim . Tekme atan saldıran ögrencilerim var . Salya sümük hasta gelip maske taktıramadıgım. Ben de hasta oldum haliyle. Allah korusun bizi de bebeklerimizi de

Aynen benim de öyle oldu ben 5+2 yim ama bir doktorun videosunda gördüm göğüs şişliği azaldı ya da herhangi bir belirti yok oldu diye paniklemeyin vücut hamileliğe adapte olmaya çalışıyor bir yandan dedi öyle rahatlatmaya çalışıyorum ben de kendimi. Sevgiler

Benim dünden beri belirtilerim azaldı kızlar uyku hali yok , bulantı yok Ama hiç bir lekelenme kanama herhangi birşeyim de yok bir an önce perşembe olsun göreyim bebeğimi
Bende senin gibiyim testte pozitif olmazsa sıfır belirti sadece hafif göğse dokununca sızı var

Kızlar aranızda akya balığını bilen var mı eşim almış ama ben bilmiyorum bu balığı ve her balıkta yenmiyor hamilelikte biraz araştırdım ama bir cevap alamadım sizlerden bilen yiyen varsa yazabilir mi

IArkadaşlar gebeliğin başında ishal olan arkadaşım var mı benim gibi ne zaman geçer bu tahminen

Merhaba bugun hamile oldugumu ogrendim son adet tarihim 16.12.2023 tahmini Eylül 25 i gibi doğum olacak diye hesapladım benide eklermisiniz

Arkadaşlar merhaba bu gün kan testi yaptırdım 4 hafta 4 günlük hcg değeri 2192. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için o zamanda böyle yüksek çıkmıştı. Sizler kaç ile kaç haftalık öğrendiniz normalmiş bu kadar yüksek olması. Daha Önceki dış gebelikte 4 haftalık ken 5500 dü

Yaş 26
sat 16.12.2023
Kese 4+5
Kalp atışı henüz duymadik
Tdt 25.09.2024
Kocaeli

Merhaba bende simdi öğrendim 313 ile öğrendim 4+4 suan

Merhaba benimde 4+3 de 2165 ti 2 gün sonrasında 5300 kusürlere gelmişti. İçiniz ferah olsun. Hayırlısıyla alın kucağıniza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…