2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kanaman ağrın nasıl kuzum
Kanama bayağı azaldı Allah'ıma bin şükür. Sildikçe geliyor yine ama rengi baya açık şeffaf kahverengi şeklinde. Ağrı da düzensiz. Bi ağrı giriyor mesela 5 dk sızlatıyor geçiyor. Gaz sancısı gibi ama kasığımda

Kanaman devam etmiyorsa çok korkmayın canım ben 2 defa tüp bebek yaptırdım ikiside olumsuz oldu belirtileri çok dinlememeye çalışın onlarda belirtilerim devam ediyordu ama bebekler yoktu bu sefer keseyi gördük çok şükür ama benim de sizin gibi belirtilerim bi var bi yok göğüsüm bi dolgun bi değil stres yapınca salgılanan kortizol hormonu tüm vucutta dengesizlik yapıyor sıkıntı yapmayın pozitif düşünün rabbim bu mucizeyi bizlere nasip ettiyse hiç bir şey onların gelmesine engel olmaz zaten

Stresin olumsuz etkisi var tabikide pozitif olmaya çalışıyorum dediğin gibi ve şöyle birşey de okudum doktorumla konuşmadim bu konuyu daha kanamam geçti progesteron kullanıyorum zaten gecen haftadan beri ve progesteron eksikliği kanama ve göğüs hassasiyetinde azalma yapılıyormuş ilacı kullandıkça değerim artacağı için herşey normale dönecektir diye düşünüyorum

yarın doktor kontrolüm var sorayım ona korktum şimdi kızlar 7. haftama girdim bugün
Tiroid çok önemli canım hamilelikte nasıl bilgilendirme diler seni bu konuda testi nerede yaptırdin ve kadın dogumcuna gidip daha gostermemişmiydin kan değerlerini

Aynen öyle canım sıkıntı yapma bu süreç her hafta bi merak bi stresle geçicek ve uzun bi yolculuk ama doktorunuzlada paylaşın sürece dahil edin çünkü bazen bizim atladığımız şeyler onlar için önemli olabiliyor iletişim açısından sıkıntılı değilse doktorun bence bilgilendir

Hiç korkma birşey olmayacak.

Benim dünden beri belirtilerim azaldı kızlar uyku hali yok , bulantı yok Ama hiç bir lekelenme kanama herhangi birşeyim de yok bir an önce perşembe olsun göreyim bebeğimi

Teşekkürler doktorum çok iyidir kendisiyle de konuşacağım

Güzel anne adayları merhaba hepinize.2 gün gecikme ile dün öğrendim hamileliğimi. Bugün 4+2 oluyor. Sata göre 29 eylül gözüküyor doğumum. Eylülün son anne adaylarındanım yani nasipse. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bir sorum olacaktı size regl tarihime bir iki gün kaladan itibaren düne kadar göğüslerim çok şiş ve doluydu ama yumuşadı sanki, uçları hala sert ve dokununca acıyor ama genel olarak yanlardan dokununca yumuşak bu beni biraz endişelendirdi. Sizde durumlar nasıldı bu süreçte merak ettim

Merhaba canım Belirtiler bazen sabah akşam bile değişiyor insan tedirgin oluyor ama aslında çok normal

Canım bende doktora 5+5 te gittim geçtiğimiz c.tesi kesesi 1,07 cm di bebek yok dedi güzelde gelişmiş kese..ben 1 inde tekrar gidicem işte o zamana inşallah kalp atışı da duyulur 7 haftalık olmuş olacak çünkü..yani sen gör doktor bana neler söyledi sadece dedimki hocam 6 haftaya kaç gün var yani diye beni azarladı 5 haftalık dedimya dedi 6 haftalık olsa ne olacak bu kadar takılmayın ya ben 40 yıllık doktorum profum bırakın şu internetten duyduklarınızı dedi..bak hiç kafama takmamaya çalışıyorum eşimde bebek daha görünmüyor dediği için üzüldü ümitlenmeyelim mi yani diyor ama iyi düşünrsek iyi olur şuan stres yaparsak bu çocuğa da zarar verebilir rahat olup akışına bırakalım güzel şeyler olacağını hissedelim

Yani ben çok detayları kafama takmamak için bu kadar incelemedim ama adet olmadığım zamandan beri göğüs hassasiyetim hep var ucunda kabartılar var bir yere gögsüm çarpsa çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…