- 18 Haziran 2021
- 1.622
- 852
Evet canım troidlerle ilgiliYani tiroid ile bir rahatsızlıgım mı olmuş anlamına geliyor
evet . zaten normal insan için bile neredeyse sınıra gelmişsizin.hamilelikte bebekte kullanıcak o sebeple 2.5 üstünü genelde ilaç baslatıyorlarYani tiroid ile bir rahatsızlıgım mı olmuş anlamına geliyor
yarın doktor kontrolüm var sorayım ona korktum şimdi kızlar 7. haftama girdim bugünevet . zaten normal insan için bile neredeyse sınıra gelmişsizin.hamilelikte bebekte kullanıcak o sebeple 2.5 üstünü genelde ilaç baslatıyorlar
Kanama bayağı azaldı Allah'ıma bin şükür. Sildikçe geliyor yine ama rengi baya açık şeffaf kahverengi şeklinde. Ağrı da düzensiz. Bi ağrı giriyor mesela 5 dk sızlatıyor geçiyor. Gaz sancısı gibi ama kasığımdaKanaman ağrın nasıl kuzum
Kanaman devam etmiyorsa çok korkmayın canım ben 2 defa tüp bebek yaptırdım ikiside olumsuz oldu belirtileri çok dinlememeye çalışın onlarda belirtilerim devam ediyordu ama bebekler yoktu bu sefer keseyi gördük çok şükür ama benim de sizin gibi belirtilerim bi var bi yok göğüsüm bi dolgun bi değil stres yapınca salgılanan kortizol hormonu tüm vucutta dengesizlik yapıyor sıkıntı yapmayın pozitif düşünün rabbim bu mucizeyi bizlere nasip ettiyse hiç bir şey onların gelmesine engel olmaz zatenCanım bnde tam aynı konuyu yazacaktım buraya dün çok az bir lekelenmem oldu progesteron iğne vuruldum göğüs hassasiyetin ve kasik ağrılarım gitti göğüsumde çok az dolgunluk var sadece haftya Çarşamba randevum var aklıma kötü şeyler geliyor M msc_1707 canım sen hemsireymissin bize yardımcı olabilir misin
Stresin olumsuz etkisi var tabikide pozitif olmaya çalışıyorum dediğin gibi ve şöyle birşey de okudum doktorumla konuşmadim bu konuyu daha kanamam geçti progesteron kullanıyorum zaten gecen haftadan beri ve progesteron eksikliği kanama ve göğüs hassasiyetinde azalma yapılıyormuş ilacı kullandıkça değerim artacağı için herşey normale dönecektir diye düşünüyorumKanaman devam etmiyorsa çok korkmayın canım ben 2 defa tüp bebek yaptırdım ikiside olumsuz oldu belirtileri çok dinlememeye çalışın onlarda belirtilerim devam ediyordu ama bebekler yoktu bu sefer keseyi gördük çok şükür ama benim de sizin gibi belirtilerim bi var bi yok göğüsüm bi dolgun bi değil stres yapınca salgılanan kortizol hormonu tüm vucutta dengesizlik yapıyor sıkıntı yapmayın pozitif düşünün rabbim bu mucizeyi bizlere nasip ettiyse hiç bir şey onların gelmesine engel olmaz zaten
Tiroid çok önemli canım hamilelikte nasıl bilgilendirme diler seni bu konuda testi nerede yaptırdin ve kadın dogumcuna gidip daha gostermemişmiydin kan değerleriniyarın doktor kontrolüm var sorayım ona korktum şimdi kızlar 7. haftama girdim bugün
Aynen öyle canımStresin olumsuz etkisi var tabikide pozitif olmaya çalışıyorum dediğin gibi ve şöyle birşey de okudum doktorumla konuşmadim bu konuyu daha kanamam geçti progesteron kullanıyorum zaten gecen haftadan beri ve progesteron eksikliği kanama ve göğüs hassasiyetinde azalma yapılıyormuş ilacı kullandıkça değerim artacağı için herşey normale dönecektir diye düşünüyorum
Hiç korkma birşey olmayacak.Kütahya'dayım canım, benim lekelenmemin 1.5 günü, dünden önceki gün gece başladı. Acile gidince özel falan düşünmedik hiç apar topar yattık hastaneye ki bir de eğitim araştırma hastanesi neyse ki. Bu lekelenme olmadan önce ilaç kullanmıyordum sadece folik asit alıyordum, şimdi progestan alıyorum doktorun tavsiyesiyle. Bir de WC hariç yerimden kalkmam yasak. Çok bunaldımAllah'tan lekelenme hafif hafif azalıyor ağrı da bayağı azaldı arada oluyor azıcıcık, bakalım doktor ne diyecek
Yok hayır yarın göstericem sağlık ocağına dün verdim tahliliTiroid çok önemli canım hamilelikte nasıl bilgilendirme diler seni bu konuda testi nerede yaptırdin ve kadın dogumcuna gidip daha gostermemişmiydin kan değerlerini
Teşekkürler doktorum çok iyidir kendisiyle de konuşacağımAynen öyle canımsıkıntı yapma bu süreç her hafta bi merak bi stresle geçicek ve uzun bi yolculuk ama doktorunuzlada paylaşın sürece dahil edin çünkü bazen bizim atladığımız şeyler onlar için önemli olabiliyor iletişim açısından sıkıntılı değilse doktorun bence bilgilendir
Canım yüksek bi değer.benim 2.6 olmasına rağmen ilaç verdi endokrine git sana ilaç verecek hiç beklemeden git allah korusun düşük sebebi bu tsh. 2.5 altı isteniyor gebelikteKızlar TSH 4.670 çıktı sorun olur mu sizce
Merhaba canımGüzel anne adayları merhaba hepinize.2 gün gecikme ile dün öğrendim hamileliğimi. Bugün 4+2 oluyor. Sata göre 29 eylül gözüküyor doğumum. Eylülün son anne adaylarındanım yani nasipse. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi . Bir sorum olacaktı size regl tarihime bir iki gün kaladan itibaren düne kadar göğüslerim çok şiş ve doluydu ama yumuşadı sanki, uçları hala sert ve dokununca acıyor ama genel olarak yanlardan dokununca yumuşak bu beni biraz endişelendirdi. Sizde durumlar nasıldı bu süreçte merak ettim
Canım bende doktora 5+5 te gittim geçtiğimiz c.tesi kesesi 1,07 cm di bebek yok dedi güzelde gelişmiş kese..ben 1 inde tekrar gidicem işte o zamana inşallah kalp atışı da duyulur 7 haftalık olmuş olacak çünkü..yani sen gör doktor bana neler söyledi sadece dedimki hocam 6 haftaya kaç gün var yani diye beni azarladı 5 haftalık dedimya dedi 6 haftalık olsa ne olacak bu kadar takılmayın ya ben 40 yıllık doktorum profum bırakın şu internetten duyduklarınızı dedi..bak hiç kafama takmamaya çalışıyorum eşimde bebek daha görünmüyor dediği için üzüldü ümitlenmeyelim mi yani diyor ama iyi düşünrsek iyi olur şuan stres yaparsak bu çocuğa da zarar verebilir rahat olup akışına bırakalım güzel şeyler olacağını hissedelimKızlar hepinize selam benim bugün doktor kontrolüm vardı 6. Haftada olduğumu ve kalp atışını duyacağımı düşünerek heyecanla hastaneye gittim ama ne yazıkki hiçbişey umduğum gibi olmadı doktor ultrasonla baktığında gebelik kesesi daha yeni oluşuyor ve 5 haftalık dedi kalp atışı yok dedi yani sadece kese oluşumu varkan tahlili istedi betaya bakalım dedi sonucum çıkmış yarın tekrar gidicem beta değerim 14.305 çıkmış bu değere göre kalp atışı duyulması lazımdı ama maalesef kesede bebek yok çok kötüyüm sabahtan beri kendime gelemedim beta yüksek ama bebek neden yok boş gebelik mi yaşıyorum napıcam ne düşünücem hiçbişey bilmiyorum
2 ay önce düşük yapmıştım ondada sadece kese vardı 7. Haftada kalp atışı bebek oluşmadan düşük olmuştu yine aynı şeyi mi yaşicam çok korkuyorum Allah'ım bana güç kuvvet ver hakkımda en hayırlı olanı bana nasip etçok kötüyüm kızlar elim ayağım boşaldı sanki çok korkuyorum bilgisi olan varsa bana bi akıl fikir versin Allah rızası için @lilyrosey BB_Queen
Yani ben çok detayları kafama takmamak için bu kadar incelemedim ama adet olmadığım zamandan beri göğüs hassasiyetim hep var ucunda kabartılar var bir yere gögsüm çarpsa çok ağrıyorGüzel anne adayları merhaba hepinize.2 gün gecikme ile dün öğrendim hamileliğimi. Bugün 4+2 oluyor. Sata göre 29 eylül gözüküyor doğumum. Eylülün son anne adaylarındanım yani nasipse. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi . Bir sorum olacaktı size regl tarihime bir iki gün kaladan itibaren düne kadar göğüslerim çok şiş ve doluydu ama yumuşadı sanki, uçları hala sert ve dokununca acıyor ama genel olarak yanlardan dokununca yumuşak bu beni biraz endişelendirdi. Sizde durumlar nasıldı bu süreçte merak ettim
Teşekkür ederim canım yorumun için. İnşallah dediğin gibidir. İyi düşünelim iyi olsunMerhaba canımBelirtiler bazen sabah akşam bile değişiyor insan tedirgin oluyor ama aslında çok normal