- 12 Aralık 2023
- 897
- 825
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
39. Haftayı geçen iki kişide de böyle olduZamanı gelmediği için olmuyo bence ne kadar suni sancı verseler de
Suyun gelmiş miydiCanım olmayınca olmuyor asla ya kendi doğumu başlayıp açılması istenen boyuta gelmeyip sezeryana giden de var , biraz da nasip sanırım ama sabırlı olmak çok önemli ben 12 saat sancı çekip evde sancım sıklaşmasını beklemiş acele etmemiştim ama sancım sıklaşmamıştı artık yorulunca doktoruma gittim 6 cm di açıklığım gittiğimde sonrasında 3-4 saate doğmuştu oğlum
Bende de öyle oldu jiletten olduğunu düşündüm ama baya karardı genital de aynı şekilde göğüslerimde. Ama koltuk altı aşırı belli ve fazlaKızlar hamilelikte koltuk altı kararması normal mi ya? Buğday tenliyim hamilelik öncesi de kararmam vardı ama şimdi baktimda baya kapkara olmuş sinirim bozuldu
Evet sonra açılır yazıyor biraz googleadım umarımBende de öyle oldu jiletten olduğunu düşündüm ama baya karardı genital de aynı şekilde göğüslerimde. Ama koltuk altı aşırı belli ve fazla
Ben e bebekten indirimle 150 liraya almıştımKızlar anne bebek çantası nasıl bişey aldınız
Ben de de bu set var
Kücük bebek arabası cantası da almıstım gecen sene
Benim kuzenimde 39. Haftada şeker olduğu için suni sancıyla doğurtmaya çalıştılar iki gün boyunca sancı aldı ama açılmadı mecburi sezeryan oldu. Doktor da onayladı hatta daha gelmek istemiyodu diye39. Haftayı geçen iki kişide de böyle oldu
Ben beyaz tenliyim benim de karardı genital bile kararmış uzun zaman sonra ilk defa aynayla görebildim kendisiniKızlar hamilelikte koltuk altı kararması normal mi ya? Buğday tenliyim hamilelik öncesi de kararmam vardı ama şimdi baktimda baya kapkara olmuş sinirim bozuldu
Ay çok beğendim ben bunu. Kaça aldın canım
Şu an 600 çok iyiye almışsınBen e bebekten indirimle 150 liraya almıştım
Emily D. Bebek Bakım Sırt Çantası Unisex
baby mom Emily D. Bebek Bakım Sırt Çantası Unisex - ebebek
Buna ben de bakıyorum da hala karar veremedim memnun musunuz? Deri kalitesi nasıl zamanla deforme olur mu?Ben de de bu set var
Motheric sitesinde indirimli şuan aylar önce aldığım fiyata 2100 liraAy çok beğendim ben bunu. Kaça aldın canım
Ben kullanmadım bebek cantası olarak aldıgımdan ama baya iyi geldi gözüme hem sırt cantası olanı hemde daha kücük olanı aldım tam set. - Parenthood Bundle Buz Grisi - Bebek Bakım Çantası - Organizer - Emzik Çantası Alt açma falan da vardı ısı korumalı biberon kılıfı vardı. 1100 gibi bişeye almıstım ozamanBuna ben de bakıyorum da hala karar veremedim memnun musunuz? Deri kalitesi nasıl zamanla deforme olur mu?
Bu ay sonu randevum var cesaretlenirsem sorucam doktoruma ama utanırım gibi gibi inşallah çocuklarımıza şifa olacak foşur foşur güzel sütlerimizin geleceğinin işaretidir buBöyle süt kesiği gibi dimi bende çok çekiniyordum sormaya ama o çok az sızıntıda birikip kuruyor beyaz beyaz kalıyor öyle ben her duşta iyice temizliyorum prolaktin hormonuma baktılar ondan dolayı olabiliyormuş oda normal çıkmıştı bakalım sütümüze bir katkısı olacak mı bu durumun
Şu an her şeyin fiyatı uçmuş yaa bebek arabası hariç 70 80 bin harcama yaptık yaa hala da eksikleri var ben anlamadım nasıl o kadar para gittiMotheric sitesinde indirimli şuan aylar önce aldığım fiyata 2100 lira