- 4 Ocak 2022
- 80
- 86
- 36
Yolk saçın boyutuda mi varmis bilemedimdoktor şöyle soledi yolk sacin boyutuna baktigimda bebeginde gorunmus olmasi lazimdi. Yolk sac buyumus ama bebek yok yani ole anlatti. Umutsuz konustu. Haftaya son kez bakcak bakalim insallah bir umut..
Bana da lekelenme dolayısıyla yasakladı. Biz de yarın söyleyeceğiz inşallahO da haftaya kalp atışı duyulur dedi. Ay inşallah. Dua etsinler diye anne babalarada söyledik. Sanırım daha 5 + 5 im tahminime göre 1 gün geç yumurtladım. Bir de bana ilişki kesinlikle yasak dedi.
Allah utandırmasın kuşumm.Bana da lekelenme dolayısıyla yasakladı. Biz de yarın söyleyeceğiz inşallah
Kedin varsa söyle, kumuna vs asla dokunma baskasi temizlesin diyecek. Çiğ ete de dokunma, az pişmiş et yeme,yeşillikler sirkeli suda bekletilmeden tüketilmeyecek. Ben korkumdan 5 kadin dogumcuyla konuştum bayağı bilgi edindim merak ettigin birsey olursa yaz canım. Allah korusun gebeyken pozitif olması durumunda bebege geçerse çok fena seyler oluyor bebekte. Anneye bisey olmuyor daBenimde antı cmv virüsüne bağışıklığım yok canım doktor ne dicek merak ediyorum
Eger haftayada gorunmezse kurtaja yonlendircek direk ama ben 1 hafta daha beklicem baska dra gdcem dediginz gibi. Tesekkr ederimYolk saçın boyutuda mi varmis bilemedimben önce yolk saç sonra bebek gelir diye biliyorum. Siz içinizi ferah tutun bence bebeğinizde görülecektir. Gerekirse farklı bı doktor deneyimleyin. Bazen birinin göremediğini diğer doktor görebiliyor. Sağlıkla hayırla kucaginiza almak nasip olsun insallah
Geçen gün sokak kedisi geldi sol kasığıma bir güzel uzun uzadıya masaj yaptı ertesi gün kan testim pozitiftiKızlar ben folik asiti sabahları kullanıyordum anladım ki benim bulantimi bu folik asit çoğaltıyor
Evet yüksek ihtimalle ondandır. Ben evimde hiç kedi beslemedim ama çocukluğumdan beri kedileri çok severim. Ömrüm onlarla geçtiiyi de olmuş sagolsunlar hamileliklerimde de onları rahatca sevebildim dışarıda. pozitif olunca dert olmadı. En son kızımı okulda beklerken kucağıma oturan kara kedicik de buydu
Canım o toxoplazma için diye biliyorum çiğ et kedi kumu falanKedin varsa söyle, kumuna vs asla dokunma baskasi temizlesin diyecek. Çiğ ete de dokunma, az pişmiş et yeme,yeşillikler sirkeli suda bekletilmeden tüketilmeyecek. Ben korkumdan 5 kadin dogumcuyla konuştum bayağı bilgi edindim merak ettigin birsey olursa yaz canım. Allah korusun gebeyken pozitif olması durumunda bebege geçerse çok fena seyler oluyor bebekte. Anneye bisey olmuyor da
Amin canım çok şükür çok sevindimCanım acilde yarın gideceğim doktorumun nöbeti varmış şükür ona denk geldik. Progesteron verdi şimdilik düşük tehlikesi yok. Yolk ve bebeği gördük bizimki 6 haftalık değil de 5 hafta 5 günlükmüş 10 gün sonraya randevu kaydıracak sekreter şükürler olsun. Günde 2 Progestan fitil haftada 2 de iğnesinden vurulacakmışım sanırım 5. Haftanın o normal lekelenmelerindenmiş beklediğimiz bir şey Regl gibi ağrılarınız da olabilir dedi. Allahım korusun bağışlasın 10 gün sonra kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah
İnşallah öyle olmaz canım hayırlısı olsun umarım bir dahaki gidişinde sağlıkla dinlersin canım kalbiniSat a gore 6+4. Karindan bakti yolk kesesi gorunuo bebek yok 5+5 dedi. Vajinadan bakti bu sefer 6 olarak olcum yapti. Ama vajinadanda bebek gorunmedi. Kese buyuklugune gore bebegin gorunmesi gerekirdi dedi. Umutlu konusmadi. Ilk gebeligimde boş gebelikti sanirim buda ole olcak
Yok canım valla ben çok su da içmiyorum dikkat edemiyorum pekŞimdilik bir koku yok bol su içiyorum daha önce de enfeksiyon olduğu için önlem olarak sadece bunu yapabiliyorum senin enfeksiyon olmamak için ekstra yaptığın bı şey var mi
Canım benim inşallah düzelir sende sıkma canını nolur burda beraber gelişmeleri takip edelimEvet hem karindan hem vajinal bakti sadce yolk kesesi gorundu bebek yok dedi. Karindan bakinca 5+5 dedi vajinal bakinca 6 haftalik dedi. Umutsuz konustu
Ay inşallah kuzum ya Allah razı olsunCanım normalde benim son adetime göre 6+4 de muayeneye gittim kesem 5+4 olarak gözüktü. Ama doktor bunun endişe edecek birşey olmadığını sonradan arayı kapattığını söyledi. Keza önceki hamileliğimde de aynı şey olmuştu. Su an kacinci haftadasin çok küçük olduğu için yeni yeni gelisiyordur bir,bir buçuk haftalık geriden gelmeler kendiliğinden arayı kapatıyor çoğunlukla. Benim bütün bildigim bundan ibaret. Bence hemen moralini bozma şu an ortada kötü bir durum yok bence.
Demekki olabiliyor böyle durumlar inşallah düzelir canım ya sağolasınÜstelik betam da aşırı yüksekti. Yani beta degeriyle bu durumun pek alakası yok bence. İlk muayenede1 hafta geriden geliyordu Kalp atışından sonra ilk randevum 12. Haftadaydı ozaman ve doguma kadar hep 1 hafta onden gitti.
Canımsın Allah razı olsun sendende kuzum betayada takıldım biraz ama bakalım doktor yarın ne dicek kuzum dualarınıza talibimKuzum benim regli tarihimi 6 gün geçmişti beta 40la hamileliğini öğrendim şuanda 9 haftalık olmam gerekirken 8 bile değilim tam olarak tam 10 gün sonradan gidiyorum yani 7 haftalık olmam gereken zamanda 6 haftalık dedi doktor keseyi gördük beslenme kanalı oluşmuş dedi ama kalp atışı duyamadık gittiğimiz de beta 9000 di 2 gün sonra gitsem 18000 olacaktı yani betaya takılma canım geç döllenme olması çok doğal canını bu kadar sıkma lütfen
Kuşum yaa sen nerelerdesinBebeğim dur sakin, çıkmadan sordum ben muayenede gördüm mesajını doktoruma. Diyor ki 1 hafta geriden gelme gebeliklerde gelişim geriliği değildir. 6 hafta zannedip 5 hafta olması mümkündür. Beklenmeli ve 5 gün sonra bir daha görülmeye gidilmeli dedi. Yolk oluşumu da önemli ancak şuanlık endişe edilmesi gerekli bir durum değil, boş gebeliği dışlamak için biraz beklenmeli dedi. Yani sakin ol bitanem bir kaç gün sabredip bebişini görebilirsin
Anladım inşallah bı şey olmazYok canım valla ben çok su da içmiyorum dikkat edemiyorum pek
Yok eylülün 27 si beklenen doğum tarihi öyle hesapladıYanlış hesaplamış olabilir misin canım Ağustos doğum olması gerekir
Hamilelikte normalmiş canım bende de oluyor aradaKızlar benim akıntım beyaz krem gibi sizinde öyle mi acaba enfeksiyon mu oldum bol bol su içiyorum ama bilemiyorum
Ben 11 yazmışım 12 olacaktı aralık 22yani satSizin Ağustos oluyor sanki beklenen doğum