2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
doktor şöyle soledi yolk sacin boyutuna baktigimda bebeginde gorunmus olmasi lazimdi. Yolk sac buyumus ama bebek yok yani ole anlatti. Umutsuz konustu. Haftaya son kez bakcak bakalim insallah bir umut..
Yolk saçın boyutuda mi varmis bilemedim ben önce yolk saç sonra bebek gelir diye biliyorum. Siz içinizi ferah tutun bence bebeğinizde görülecektir. Gerekirse farklı bı doktor deneyimleyin. Bazen birinin göremediğini diğer doktor görebiliyor. Sağlıkla hayırla kucaginiza almak nasip olsun insallah

O da haftaya kalp atışı duyulur dedi. Ay inşallah. Dua etsinler diye anne babalarada söyledik. Sanırım daha 5 + 5 im tahminime göre 1 gün geç yumurtladım. Bir de bana ilişki kesinlikle yasak dedi.
Bana da lekelenme dolayısıyla yasakladı. Biz de yarın söyleyeceğiz inşallah

Benimde antı cmv virüsüne bağışıklığım yok canım doktor ne dicek merak ediyorum
Kedin varsa söyle, kumuna vs asla dokunma baskasi temizlesin diyecek. Çiğ ete de dokunma, az pişmiş et yeme,yeşillikler sirkeli suda bekletilmeden tüketilmeyecek. Ben korkumdan 5 kadin dogumcuyla konuştum bayağı bilgi edindim merak ettigin birsey olursa yaz canım. Allah korusun gebeyken pozitif olması durumunda bebege geçerse çok fena seyler oluyor bebekte. Anneye bisey olmuyor da

Eger haftayada gorunmezse kurtaja yonlendircek direk ama ben 1 hafta daha beklicem baska dra gdcem dediginz gibi. Tesekkr ederim

Geçen gün sokak kedisi geldi sol kasığıma bir güzel uzun uzadıya masaj yaptı ertesi gün kan testim pozitifti

Canım o toxoplazma için diye biliyorum çiğ et kedi kumu falan

Amin canım çok şükür çok sevindim

İnşallah öyle olmaz canım hayırlısı olsun umarım bir dahaki gidişinde sağlıkla dinlersin canım kalbini

Kızlar intermette okuduğuma göre benim haftalarımda kese 8mm 10 mm arası cikiyomus doktor bana4 mm dedi çok mu düşük muayene de kese boyutuna bı şey demedi ama inşallah normaldir tam 5 haftalık ile uyumlu dedi ölçüm yapınca sata göre 4+6 olmaliydi ultrason da 5 +0 çıktı 1 gün var ama kese küçük mü

Evet hem karindan hem vajinal bakti sadce yolk kesesi gorundu bebek yok dedi. Karindan bakinca 5+5 dedi vajinal bakinca 6 haftalik dedi. Umutsuz konustu
Canım benim inşallah düzelir sende sıkma canını nolur burda beraber gelişmeleri takip edelim
Ay inşallah kuzum ya Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur dua et nolursun
Demekki olabiliyor böyle durumlar inşallah düzelir canım ya sağolasın
Canımsın Allah razı olsun sendende kuzum betayada takıldım biraz ama bakalım doktor yarın ne dicek kuzum dualarınıza talibim

Kuşum yaa sen nerelerdesin
Senin yarındı muayene günü neden bugün gittin acil bişeymi oldu yoksa Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…