Satı yanlış yazmışım bende diyorum yanlışlık nerde. Çok özür. Dilerim o kader heyecanlıyım ki sabahtan beri rezil oldum size yanlış yaza yaza yaş 34 sat 22.12.2023 muhtemel doğum tarihi 27 Eylül 2024 İstanbul tahmini cinsiyet erkekYanlış hesaplamış olabilir misin canım Ağustos doğum olması gerekir
Üniversite hastanesinde ama özel muayenehane si var bende orda hemşireydim o yüzden onu tercih ettim daha önce tüp bebek takiplerimi de irfan hoca yapmıştıHangi hastane ben medikala gidiyorum Hatice hanima
Kütahya'dayım canım, benim lekelenmemin 1.5 günü, dünden önceki gün gece başladı. Acile gidince özel falan düşünmedik hiç apar topar yattık hastaneye ki bir de eğitim araştırma hastanesi neyse ki. Bu lekelenme olmadan önce ilaç kullanmıyordum sadece folik asit alıyordum, şimdi progestan alıyorum doktorun tavsiyesiyle. Bir de WC hariç yerimden kalkmam yasak. Çok bunaldımGayet güzel artmış ben sorun olduğunu düşünmüyorum kuşum. Benimde var lekelenmem sorun yoktur. Hangi ildesin ? Özele gitme şansın varmı ? İlaç kullanıyor musun ?
Kızlar günaydın bugün itibariyle 7. Haftama girmiş bulunuyorum dünkü kan sonuçlarıma göre beta 27181 çıktı sizce düşük mü geç döllenme olduKütahya'dayım canım, benim lekelenmemin 1.5 günü, dünden önceki gün gece başladı. Acile gidince özel falan düşünmedik hiç apar topar yattık hastaneye ki bir de eğitim araştırma hastanesi neyse ki. Bu lekelenme olmadan önce ilaç kullanmıyordum sadece folik asit alıyordum, şimdi progestan alıyorum doktorun tavsiyesiyle. Bir de WC hariç yerimden kalkmam yasak. Çok bunaldımAllah'tan lekelenme hafif hafif azalıyor ağrı da bayağı azaldı arada oluyor azıcıcık, bakalım doktor ne diyecek
Canım betaya bakılarak hafta tahmini yapılmaz neden betan baktırdın doktorun mu söyledi eğer 2-3 kere düzenli yükseldiyse daha sonra baktırmaya gerek yokKızlar günaydın bugün itibariyle 7. Haftama girmiş bulunuyorum dünkü kan sonuçlarıma göre beta 27181 çıktı sizce düşük mü geç döllenme oldu
Ay hadi müjdeli haberler inşallah dün çok değişik bir gündüKütahya'dayım canım, benim lekelenmemin 1.5 günü, dünden önceki gün gece başladı. Acile gidince özel falan düşünmedik hiç apar topar yattık hastaneye ki bir de eğitim araştırma hastanesi neyse ki. Bu lekelenme olmadan önce ilaç kullanmıyordum sadece folik asit alıyordum, şimdi progestan alıyorum doktorun tavsiyesiyle. Bir de WC hariç yerimden kalkmam yasak. Çok bunaldımAllah'tan lekelenme hafif hafif azalıyor ağrı da bayağı azaldı arada oluyor azıcıcık, bakalım doktor ne diyecek
Yok değerlerime baktırmak için istedi genel olarak betayada bakmışlarCanım betaya bakılarak hafta tahmini yapılmaz neden betan baktırdın doktorun mu söyledi eğer 2-3 kere düzenli yükseldiyse daha sonra baktırmaya gerek yok
Canım bnde tam aynı konuyu yazacaktım buraya dün çok az bir lekelenmem oldu progesteron iğne vuruldum göğüs hassasiyetin ve kasik ağrılarım gitti göğüsumde çok az dolgunluk var sadece haftya Çarşamba randevum var aklıma kötü şeyler geliyor M msc_1707 canım sen hemsireymissin bize yardımcı olabilir misinKızlar benim bugün 5+3. Günüm gebeliğimin. 4+5 te 4 mm lik kese gördük. 31 ocakta gideceğim bir daha doktoruma ama hiçbir şey hissetmiyorum kasık ağrılarım yok denecek kadar az. Progestan fitil kullanıyorum bir de kan sulandırıcı. Göğüslerimdeni şişlik de azaldı ve sanki hiçbir belirtim yok gibi. Bir şey yolunda gitmiyor mudur acaba diye düşünüyor insan ? Sizce doktora gitmeli miyim ?
Kızlar TSH 4.670 çıktı sorun olur mu sizceCanım bnde tam aynı konuyu yazacaktım buraya dün çok az bir lekelenmem oldu progesteron iğne vuruldum göğüs hassasiyetin ve kasik ağrılarım gitti göğüsumde çok az dolgunluk var sadece haftya Çarşamba randevum var aklıma kötü şeyler geliyor M msc_1707 canım sen hemsireymissin bize yardımcı olabilir misin
Oda arkadaşım olan yan yataktaki teyzede korona riski varmış, testi sonuçlanmamış ben de çok tedirgin oldum, taburcu olmak istedim, doktor da tamam dedi, kanamam artarsa parça falan düşerse hemen gelecekmişim. Velhasıl tedaviye evde devam edicezAy hadi müjdeli haberler inşallah dün çok değişik bir gündü
Anladım bebeğim doktoruna sor mutlaka o zaman canımYok değerlerime baktırmak için istedi genel olarak betayada bakmışlar
Kanaman ağrın nasıl kuzumOda arkadaşım olan yan yataktaki teyzede korona riski varmış, testi sonuçlanmamış ben de çok tedirgin oldum, taburcu olmak istedim, doktor da tamam dedi, kanamam artarsa parça falan düşerse hemen gelecekmişim. Velhasıl tedaviye evde devam edicez
Anladım canimÜniversite hastanesinde ama özel muayenehane si var bende orda hemşireydim o yüzden onu tercih ettim daha önce tüp bebek takiplerimi de irfan hoca yapmıştı
Hamilelikte ve hamile kalmadan 2.5 ve altı istenir tsh. Bı dahiliyeye giderseniz ilaç başlatırlar kısa süre içinde düşer Ama mutlaka göz ardı etmeyin tsh önemliKızlar TSH 4.670 çıktı sorun olur mu sizce
Önemli canım ilaç kullanmam gerekliKızlar TSH 4.670 çıktı sorun olur mu sizce
Kızlar TSH 4.670 çıktı sorun olur mu sizce
Yani tiroid ile bir rahatsızlıgım mı olmuş anlamına geliyorbana 2.9 ile alaç basladılar gecen sene