Sümük gibi uzuyor afedersinya bir şey soracağım kakada mukusu nasıl anlıyorsunuz? benim bebe genelde gece yapıyor. odanın ışığında mı pek belli olmuyor diyorum ama hiçbir şey anlamıyorum varsa da yoksa da. mideniz bulanmazsa foto atabilir miyim? doktora gösteririm diye çektim ama randevumuza var biraz. demir damlası kullandığımız için mi bilmiyorum rengi biraz değişik geliyor bana kakanın
Canım banyodan hiç korkma eğer ev soğuk değilse. Bi de sana tavsiyem şu ucuz fanlı ısıtıcılardan al. Bizim ebeveyn banyosu var, o ısıtıcıyı yatak odasına götürüp beş dk açıyoruz önden, hamam gibi oluyor zaten. Banyonun da peteği açık, duştan sonra hemen odaya, iyice kurulanana kadar ısıtıcı zaten açık oluyor. Böyle çok rahat olur kova banyosu eminim çok iyi gelecek gaz sancılarına. Kusmayla ilgili fikrim yok maalesefhavalar iyice soğuduğu için banyoya korkuyorum ama sıcak havluyla masaj yapıyorum. aslında gazla bi şekilde başa çıkıyorum ben ondan çok şikayetçi değilim normalde ama kusma olayı çok fena ya. hiç bizim gibi olan da görmedim. burada bir kişi vardı galiba geçen konuşmuştuk. doktor da sorun olarak görmüyor kilo aldığı için ama ben yıldım artık ya
Benim ilk bebeğim çok kusardı. Halı koltuk üstüm başım. Emdiği boşa gidiyor gibi geliyordu. Ama bizim dr da sınırlar içinde kilo aldığı için önemsemedi hiç.havalar iyice soğuduğu için banyoya korkuyorum ama sıcak havluyla masaj yapıyorum. aslında gazla bi şekilde başa çıkıyorum ben ondan çok şikayetçi değilim normalde ama kusma olayı çok fena ya. hiç bizim gibi olan da görmedim. burada bir kişi vardı galiba geçen konuşmuştuk. doktor da sorun olarak görmüyor kilo aldığı için ama ben yıldım artık ya
Yok canım bulanmaz midem, atabilirsin bana özelden. ben gece yapınca flaş açıp inceliyorum hahahahha
Benim kızımda huzursuzluk ve kilo alımında azalma olmadığı için doktorumuz diyet yapma dedi. İlk kızımda da böyle olmuştu ek gıdaya 5. Ayda başlamıştık, bu kızımdada böyle yapmayı düşünüyorum bakalımEvet ama sadece süt ürünleri. Döküntü geçti kan da bi daha olmadı diye böyle devam ediyorum.
aynen çok şükür kilo alıyor aman Allah korusun bir de orada sıkıntı olsa napardımCanım banyodan hiç korkma eğer ev soğuk değilse. Bi de sana tavsiyem şu ucuz fanlı ısıtıcılardan al. Bizim ebeveyn banyosu var, o ısıtıcıyı yatak odasına götürüp beş dk açıyoruz önden, hamam gibi oluyor zaten. Banyonun da peteği açık, duştan sonra hemen odaya, iyice kurulanana kadar ısıtıcı zaten açık oluyor. Böyle çok rahat olur kova banyosu eminim çok iyi gelecek gaz sancılarına. Kusmayla ilgili fikrim yok maalesefçok şükür kilo kaybı yok
ne zaman geçti peki canım? yani cidden artık aşırı bunaldımBenim ilk bebeğim çok kusardı. Halı koltuk üstüm başım. Emdiği boşa gidiyor gibi geliyordu. Ama bizim dr da sınırlar içinde kilo aldığı için önemsemedi hiç.
Normal canım korkmaKızlar bebeğim 80 günlük ve günde nerdeyse 3 defa kaka yapıyor gazını çıkarır gibi pırtlayarak ya da normal ıkınıyor sessiz şekilde yapıyor fazlamı normal mi emmesi gayet yerinde
Biz de öyleyiz canım az az 5 defa yaptığı bile oluyorKızlar bebeğim 80 günlük ve günde nerdeyse 3 defa kaka yapıyor gazını çıkarır gibi pırtlayarak ya da normal ıkınıyor sessiz şekilde yapıyor fazlamı normal mi emmesi gayet yerinde
Bana da yazın doktorunuz ne diyecek.Bana değiştirmemek çok uygun geldiPrima mı alsam dedim sadece gece kullanmak için, normalde goon ve sleepy kullanıyoruz, geceleri sleepy 3 numara takıyorum biraz daha büyük diye. Tek korkum pişik ve idrar yolları enfeksiyonu olur mu diye yarın doktorumuza soracağım
Ben önlük kullanmaya başladım o yüzdenBaya kazağı ıslanıyor aşırı salgısı var diş mi değil mi anlamadım ağzından da bişey anlamadım
Kusma doktorun gördüğü fizyolojik bir problem yoksa bebeğin memeyle olan ilişkisi ve mizacıyla açıklanabilir. Memeyi doymak bilmeyen bir iştahla istiyor ve kusmasına sebep olacak kadar çok süt içiyorsa bu onun hazza duyduğu ihtiyaç, kendini yatıştırma ve kendiliğiyle ilgili ipuçları şeklinde yorumlayabiliriz belki, Oral dönemdeler malum. Doktor sorun yok diyorsa bence korkmayın. Biz bebeklere şu an sadece fizyolojik ihtiyaçlarını karşılamak üzerinden yaklaşıyoruz fakat onla içsel ve dışsal ihtiyaç ve arzularla dolular.havalar iyice soğuduğu için banyoya korkuyorum ama sıcak havluyla masaj yapıyorum. aslında gazla bi şekilde başa çıkıyorum ben ondan çok şikayetçi değilim normalde ama kusma olayı çok fena ya. hiç bizim gibi olan da görmedim. burada bir kişi vardı galiba geçen konuşmuştuk. doktor da sorun olarak görmüyor kilo aldığı için ama ben yıldım artık ya
bu yönleri ben de düşündüm ama bunlar bi çözüm sunmuyor maalesefKusma doktorun gördüğü fizyolojik bir problem yoksa bebeğin memeyle olan ilişkisi ve mizacıyla açıklanabilir. Memeyi doymak bilmeyen bir iştahla istiyor ve kusmasına sebep olacak kadar çok süt içiyorsa bu onun hazza duyduğu ihtiyaç, kendini yatıştırma ve kendiliğiyle ilgili ipuçları şeklinde yorumlayabiliriz belki, Oral dönemdeler malum. Doktor sorun yok diyorsa bence korkmayın. Biz bebeklere şu an sadece fizyolojik ihtiyaçlarını karşılamak üzerinden yaklaşıyoruz fakat onla içsel ve dışsal ihtiyaç ve arzularla dolular.