Canım doktor ne dedi senin için neden kanaman olmuşBebeğim dur sakin, çıkmadan sordum ben muayenede gördüm mesajını doktoruma. Diyor ki 1 hafta geriden gelme gebeliklerde gelişim geriliği değildir. 6 hafta zannedip 5 hafta olması mümkündür. Beklenmeli ve 5 gün sonra bir daha görülmeye gidilmeli dedi. Yolk oluşumu da önemli ancak şuanlık endişe edilmesi gerekli bir durum değil, boş gebeliği dışlamak için biraz beklenmeli dedi. Yani sakin ol bitanem bir kaç gün sabredip bebişini görebilirsin
Iyi ki pozitif bağışıklığın var .gecen gun ben bahsetmiştim negatif oldugu icin bağışıklığım yok .doktor kopegini evden gonder dedi. Ama göndermeyecegim dikkat etmeye devam edecegimAy kızlar bunlarda yeni çıkmış bunlar niye yüksek anladığım kadarıyla pozitif olursa bağışıklık olduğu anlamaına geliyormuş doğru mu anladım yani sıkıntı yok dimi
Şimdilik bir koku yok bol su içiyorum daha önce de enfeksiyon olduğu için önlem olarak sadece bunu yapabiliyorum senin enfeksiyon olmamak için ekstra yaptığın bı şey var miBenim de öyle canım bol bol geliyor ama çok normal miş koku vs olmadığı sürece
Canım acilde yarın gideceğim doktorumun nöbeti varmış şükür ona denk geldik. Progesteron verdi şimdilik düşük tehlikesi yok. Yolk ve bebeği gördük bizimki 6 haftalık değil de 5 hafta 5 günlükmüş 10 gün sonraya randevu kaydıracak sekreter şükürler olsun. Günde 2 Progestan fitil haftada 2 de iğnesinden vurulacakmışım sanırım 5. Haftanın o normal lekelenmelerindenmiş beklediğimiz bir şey Regl gibi ağrılarınız da olabilir dedi. Allahım korusun bağışlasın 10 gün sonra kalp sesini duymayı nasip etsin inşallahCanım doktor ne dedi senin için neden kanaman olmuş
Sat a gore 6+4. Karindan bakti yolk kesesi gorunuo bebek yok 5+5 dedi. Vajinadan bakti bu sefer 6 olarak olcum yapti. Ama vajinadanda bebek gorunmedi. Kese buyuklugune gore bebegin gorunmesi gerekirdi dedi. Umutlu konusmadi. Ilk gebeligimde boş gebelikti sanirim buda ole olcakCanım neden boş gebelik dedi kaç haftalık bebeğin
Sat a gore 6+4. Karindan bakti yolk kesesi gorunuo bebek yok 5+5 dedi. Vajinadan bakti bu sefer 6 olarak olcum yapti. Ama vajinadanda bebek gorunmedi. Kese buyuklugune gore bebegin gorunmesi gerekirdi dedi. Umutlu konusmadi. Ilk gebeligimde boş gebelikti sanirim buda ole olcak
Solemedi dr ama sonra ultrson kagidina baktim 8.5mm yaziyorKese buyuklüğünüz kacti acaba ?
Sen nasılsın lily ? Bende doktordan çıktım az önceBebeğim dur sakin, çıkmadan sordum ben muayenede gördüm mesajını doktoruma. Diyor ki 1 hafta geriden gelme gebeliklerde gelişim geriliği değildir. 6 hafta zannedip 5 hafta olması mümkündür. Beklenmeli ve 5 gün sonra bir daha görülmeye gidilmeli dedi. Yolk oluşumu da önemli ancak şuanlık endişe edilmesi gerekli bir durum değil, boş gebeliği dışlamak için biraz beklenmeli dedi. Yani sakin ol bitanem bir kaç gün sabredip bebişini görebilirsin
Amin canım inşallah 10 gün sonra kalp atışını duyarsın inşallahCanım acilde yarın gideceğim doktorumun nöbeti varmış şükür ona denk geldik. Progesteron verdi şimdilik düşük tehlikesi yok. Yolk ve bebeği gördük bizimki 6 haftalık değil de 5 hafta 5 günlükmüş 10 gün sonraya randevu kaydıracak sekreter şükürler olsun. Günde 2 Progestan fitil haftada 2 de iğnesinden vurulacakmışım sanırım 5. Haftanın o normal lekelenmelerindenmiş beklediğimiz bir şey Regl gibi ağrılarınız da olabilir dedi. Allahım korusun bağışlasın 10 gün sonra kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah
Nasil anladınız ona bende bakmak istiyorum bana da 5 haftalık dedi kese 4mm dediSolemedi dr ama sonra ultrson kagidina baktim 8.5mm yaziyor
Canım acilde yarın gideceğim doktorumun nöbeti varmış şükür ona denk geldik. Progesteron verdi şimdilik düşük tehlikesi yok. Yolk ve bebeği gördük bizimki 6 haftalık değil de 5 hafta 5 günlükmüş 10 gün sonraya randevu kaydıracak sekreter şükürler olsun. Günde 2 Progestan fitil haftada 2 de iğnesinden vurulacakmışım sanırım 5. Haftanın o normal lekelenmelerindenmiş beklediğimiz bir şey Regl gibi ağrılarınız da olabilir dedi. Allahım korusun bağışlasın 10 gün sonra kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah. Sen nasılsın ne dediSen nasılsın lily ? Bende doktordan çıktım az önce
Benimde antı cmv virüsüne bağışıklığım yok canım doktor ne dicek merak ediyorumIyi ki pozitif bağışıklığın var .gecen gun ben bahsetmiştim negatif oldugu icin bağışıklığım yok .doktor kopegini evden gonder dedi. Ama göndermeyecegim dikkat etmeye devam edecegim
O zaman çok normal görülmemesi bence. Benimki 17 de bile görülmemişti. Hatta vajinal bakalım mi dediğimde gerek yok ordan da görülmeyebilir. İki hafta sonra gel demisti . İçinizi ferah tutun benceSolemedi dr ama sonra ultrson kagidina baktim 8.5mm yaziyor
Kesen büyümüş yerleşme yeri normal kanama yok düşük tehliken yok 1 2 damla olabilir ilacını kullan seninde benimde yapacağım birşey şey dua ediceksin kalp atışını duyacağız dedi. Bana yine kal geldi bebek görünüyormu dolumu boş mu hiçbirşey soramadım. Haftaya kalp atışı için gel şuan normal dedi. 5 buçuk 6 haftalık dedi. Sat 12 aralık zaten. 5 saniye falan tuttu ultrasonu çok şey yapmadı. Bende sormalımıydım bilmiyorum boş olması sıkıntı olsaydı demezmiydi zaten ?Canım acilde yarın gideceğim doktorumun nöbeti varmış şükür ona denk geldik. Progesteron verdi şimdilik düşük tehlikesi yok. Yolk ve bebeği gördük bizimki 6 haftalık değil de 5 hafta 5 günlükmüş 10 gün sonraya randevu kaydıracak sekreter şükürler olsun. Günde 2 Progestan fitil haftada 2 de iğnesinden vurulacakmışım sanırım 5. Haftanın o normal lekelenmelerindenmiş beklediğimiz bir şey Regl gibi ağrılarınız da olabilir dedi. Allahım korusun bağışlasın 10 gün sonra kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah. Sen nasılsın ne dedi
Benim kesem büyümüş ama mm aynı yazıyor sanki anlamadım. Ölçüm aralıklarından mı acabaO zaman çok normal görülmemesi bence. Benimki 17 de bile görülmemişti. Hatta vajinal bakalım mi dediğimde gerek yok ordan da görülmeyebilir. İki hafta sonra gel demisti . İçinizi ferah tutun bence
Ay hadi gelmiş geçmiş olsun ikimize de kuşum. Boş olsa boş görse zaten derdi o bir şey. 1 hafta 10 güne inşallah kalp atışlarınınduyarız. Sonraki muayeneye kadar da inşallah uslu dururlarKesen büyümüş yerleşme yeri normal kanama yok düşük tehliken yok 1 2 damla olabilir ilacını kullan seninde benimde yapacağım birşey şey dua ediceksin kalp atışını duyacağız dedi. Bana yine kal geldi bebek görünüyormu dolumu boş mu hiçbirşey soramadım. Haftaya kalp atışı için gel şuan normal dedi. 5 buçuk 6 haftalık dedi. Sat 12 aralık zaten. 5 saniye falan tuttu ultrasonu çok şey yapmadı. Bende sormalımıydım bilmiyorum boş olması sıkıntı olsaydı demezmiydi zaten ?
doktor şöyle soledi yolk sacin boyutuna baktigimda bebeginde gorunmus olmasi lazimdi. Yolk sac buyumus ama bebek yok yani ole anlatti. Umutsuz konustu. Haftaya son kez bakcak bakalim insallah bir umut..O zaman çok normal görülmemesi bence. Benimki 17 de bile görülmemişti. Hatta vajinal bakalım mi dediğimde gerek yok ordan da görülmeyebilir. İki hafta sonra gel demisti . İçinizi ferah tutun bence
Büyümüşse ne güzel çok sevindimm . Kaç olmuş peki ?Benim kesem büyümüş ama mm aynı yazıyor sanki anlamadım. Ölçüm aralıklarından mı acaba
Bende pek anlamiorum aslnda. Kagidi inceledim mm olarak sadce onu gordumNasil anladınız ona bende bakmak istiyorum bana da 5 haftalık dedi kese 4mm dedi
O da haftaya kalp atışı duyulur dedi. Ay inşallah. Dua etsinler diye anne babalarada söyledik. Sanırım daha 5 + 5 im tahminime göre 1 gün geç yumurtladım. Bir de bana ilişki kesinlikle yasak dedi.Ay hadi gelmiş geçmiş olsun ikimize de kuşum. Boş olsa boş görse zaten derdi o bir şey. 1 hafta 10 güne inşallah kalp atışlarınınduyarız. Sonraki muayeneye kadar da inşallah uslu dururlar