2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
doktor şöyle soledi yolk sacin boyutuna baktigimda bebeginde gorunmus olmasi lazimdi. Yolk sac buyumus ama bebek yok yani ole anlatti. Umutsuz konustu. Haftaya son kez bakcak bakalim insallah bir umut..
Yolk saçın boyutuda mi varmis bilemedim 🤔 ben önce yolk saç sonra bebek gelir diye biliyorum. Siz içinizi ferah tutun bence bebeğinizde görülecektir. Gerekirse farklı bı doktor deneyimleyin. Bazen birinin göremediğini diğer doktor görebiliyor. Sağlıkla hayırla kucaginiza almak nasip olsun insallah💕

O da haftaya kalp atışı duyulur dedi. Ay inşallah. Dua etsinler diye anne babalarada söyledik. Sanırım daha 5 + 5 im tahminime göre 1 gün geç yumurtladım. Bir de bana ilişki kesinlikle yasak dedi.
Bana da lekelenme dolayısıyla yasakladı. Biz de yarın söyleyeceğiz inşallah 🙏🏼

Benimde antı cmv virüsüne bağışıklığım yok canım doktor ne dicek merak ediyorum 🙏🏻
Kedin varsa söyle, kumuna vs asla dokunma baskasi temizlesin diyecek. Çiğ ete de dokunma, az pişmiş et yeme,yeşillikler sirkeli suda bekletilmeden tüketilmeyecek. Ben korkumdan 5 kadin dogumcuyla konuştum bayağı bilgi edindim merak ettigin birsey olursa yaz canım. Allah korusun gebeyken pozitif olması durumunda bebege geçerse çok fena seyler oluyor bebekte. Anneye bisey olmuyor da

Yolk saçın boyutuda mi varmis bilemedim 🤔 ben önce yolk saç sonra bebek gelir diye biliyorum. Siz içinizi ferah tutun bence bebeğinizde görülecektir. Gerekirse farklı bı doktor deneyimleyin. Bazen birinin göremediğini diğer doktor görebiliyor. Sağlıkla hayırla kucaginiza almak nasip olsun insallah💕
Eger haftayada gorunmezse kurtaja yonlendircek direk ama ben 1 hafta daha beklicem baska dra gdcem dediginz gibi. Tesekkr ederim🙏

Kızlar ben folik asiti sabahları kullanıyordum anladım ki benim bulantimi bu folik asit çoğaltıyor
Evet yüksek ihtimalle ondandır. Ben evimde hiç kedi beslemedim ama çocukluğumdan beri kedileri çok severim. Ömrüm onlarla geçti 😄 iyi de olmuş sagolsunlar hamileliklerimde de onları rahatca sevebildim dışarıda. pozitif olunca dert olmadı. En son kızımı okulda beklerken kucağıma oturan kara kedicik de buydu 🤣
Geçen gün sokak kedisi geldi sol kasığıma bir güzel uzun uzadıya masaj yaptı ertesi gün kan testim pozitifti 😁

Kedin varsa söyle, kumuna vs asla dokunma baskasi temizlesin diyecek. Çiğ ete de dokunma, az pişmiş et yeme,yeşillikler sirkeli suda bekletilmeden tüketilmeyecek. Ben korkumdan 5 kadin dogumcuyla konuştum bayağı bilgi edindim merak ettigin birsey olursa yaz canım. Allah korusun gebeyken pozitif olması durumunda bebege geçerse çok fena seyler oluyor bebekte. Anneye bisey olmuyor da
Canım o toxoplazma için diye biliyorum çiğ et kedi kumu falan

Canım acilde yarın gideceğim doktorumun nöbeti varmış şükür ona denk geldik. Progesteron verdi şimdilik düşük tehlikesi yok. Yolk ve bebeği gördük bizimki 6 haftalık değil de 5 hafta 5 günlükmüş 10 gün sonraya randevu kaydıracak sekreter şükürler olsun. Günde 2 Progestan fitil haftada 2 de iğnesinden vurulacakmışım sanırım 5. Haftanın o normal lekelenmelerindenmiş beklediğimiz bir şey Regl gibi ağrılarınız da olabilir dedi. Allahım korusun bağışlasın 10 gün sonra kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah
Amin canım çok şükür çok sevindim

Sat a gore 6+4. Karindan bakti yolk kesesi gorunuo bebek yok 5+5 dedi. Vajinadan bakti bu sefer 6 olarak olcum yapti. Ama vajinadanda bebek gorunmedi. Kese buyuklugune gore bebegin gorunmesi gerekirdi dedi. Umutlu konusmadi. Ilk gebeligimde boş gebelikti sanirim buda ole olcak😔😔
İnşallah öyle olmaz canım hayırlısı olsun umarım bir dahaki gidişinde sağlıkla dinlersin canım kalbini

Kızlar intermette okuduğuma göre benim haftalarımda kese 8mm 10 mm arası cikiyomus doktor bana4 mm dedi çok mu düşük muayene de kese boyutuna bı şey demedi ama inşallah normaldir tam 5 haftalık ile uyumlu dedi ölçüm yapınca sata göre 4+6 olmaliydi ultrason da 5 +0 çıktı 1 gün var ama kese küçük mü

Evet hem karindan hem vajinal bakti sadce yolk kesesi gorundu bebek yok dedi. Karindan bakinca 5+5 dedi vajinal bakinca 6 haftalik dedi. Umutsuz konustu😔
Canım benim inşallah düzelir sende sıkma canını nolur burda beraber gelişmeleri takip edelim 🥺
Canım normalde benim son adetime göre 6+4 de muayeneye gittim kesem 5+4 olarak gözüktü. Ama doktor bunun endişe edecek birşey olmadığını sonradan arayı kapattığını söyledi. Keza önceki hamileliğimde de aynı şey olmuştu. Su an kacinci haftadasin çok küçük olduğu için yeni yeni gelisiyordur bir,bir buçuk haftalık geriden gelmeler kendiliğinden arayı kapatıyor çoğunlukla. Benim bütün bildigim bundan ibaret. Bence hemen moralini bozma şu an ortada kötü bir durum yok bence.
Ay inşallah kuzum ya Allah razı olsun 🤲 inşallah dediğin gibi olur dua et nolursun
Üstelik betam da aşırı yüksekti. Yani beta degeriyle bu durumun pek alakası yok bence. İlk muayenede1 hafta geriden geliyordu Kalp atışından sonra ilk randevum 12. Haftadaydı ozaman ve doguma kadar hep 1 hafta onden gitti.
Demekki olabiliyor böyle durumlar inşallah düzelir canım ya sağolasın
Kuzum benim regli tarihimi 6 gün geçmişti beta 40la hamileliğini öğrendim şuanda 9 haftalık olmam gerekirken 8 bile değilim tam olarak tam 10 gün sonradan gidiyorum yani 7 haftalık olmam gereken zamanda 6 haftalık dedi doktor keseyi gördük beslenme kanalı oluşmuş dedi ama kalp atışı duyamadık gittiğimiz de beta 9000 di 2 gün sonra gitsem 18000 olacaktı yani betaya takılma canım geç döllenme olması çok doğal canını bu kadar sıkma lütfen
Canımsın Allah razı olsun sendende kuzum betayada takıldım biraz ama bakalım doktor yarın ne dicek kuzum dualarınıza talibim🤲

Bebeğim dur sakin, çıkmadan sordum ben muayenede gördüm mesajını doktoruma. Diyor ki 1 hafta geriden gelme gebeliklerde gelişim geriliği değildir. 6 hafta zannedip 5 hafta olması mümkündür. Beklenmeli ve 5 gün sonra bir daha görülmeye gidilmeli dedi. Yolk oluşumu da önemli ancak şuanlık endişe edilmesi gerekli bir durum değil, boş gebeliği dışlamak için biraz beklenmeli dedi. Yani sakin ol bitanem bir kaç gün sabredip bebişini görebilirsin ❤️
Kuşum yaa sen nerelerdesin 🥺
Senin yarındı muayene günü neden bugün gittin acil bişeymi oldu yoksa Allah korusun 🤲

X