Kuzum hacıyla hocayla düzelecek bir şey değil. Benim annem uykusunda sağ tarafından felç geçirdi bundan 2 sene önce. Ki kalp hastası haliyle. Durumu bayağı ciddiydi anlayacağın. Tedavisi esnasında 7/24 yanındaydım. 3 ay hastanede yattık, doktorlarla terapistlerle olan terapi saatleri dışında fizik tedavisini odada ben sürdürdüm. Sürekli konuşturmaya çalışıyordum (hem yüz kaslarını, hem dilini çalıştırsın diye hem de konuşma bozukluğu oluştu inme geçirdiğinden dolayı), fırçayla sinirlerine uyarmalar yapıyordum. Yoğun bir şekilde gün içerisinde çalışıyorduk. Ama bu esnada ne ben anneme hastaymış gibi davrandım ne de annem kendini bıraktı.
Moralinin düştüğü günler de oldu insanlık hali, inanır mısın morali bozulunca motivasyonu düşünce tedavisi anında geriliyordu. Kendi gözlerimle şahit olmasam abartıyor derdim belki de.
Velhasıl, zor bir durum içerisinde olduğunun farkındayım, sadece moral ve motivasyonun iyileşme üzerinde tahmin edemeyeceğin kadar büyük bir etkisi var güzelim. İnşallah sen de iyileşeceksin, terapistlerinin dediklerini aynen yap, ev için egzersiz verdiyse mutlaka fazla fazla yap ve olumlu düşün