- 11 Ocak 2015
- 700
- 871
Ya deri degistiriyolar resmen dogduklarinda losyon yeterli olur mu bilemedimCanım ben nemlendirici harici almadım bana yağlar çok ağır gelşyor ya gerek varmı ki o tenlerine yağlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya deri degistiriyolar resmen dogduklarinda losyon yeterli olur mu bilemedimCanım ben nemlendirici harici almadım bana yağlar çok ağır gelşyor ya gerek varmı ki o tenlerine yağlara
30 haftayı doldurduk 9 kılo almısım bıle28.haftaya 12 kiloyla girmek
Sizler kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız?
Ben de sırf yağ kullanmak istemediğim için mustelanın setlerini almadım. Losyon ve şampuanı ayrı aldım. Cildi çok kuru ve atopik olursa atopi serilerinden kremler alırım diye düşündüm. Çünkü daha önce almıştım mustelanın yağını hiç kullanmadan elimde kalmış kendime bile sürebilirmişimCanım ben nemlendirici harici almadım bana yağlar çok ağır gelşyor ya gerek varmı ki o tenlerine yağlara
Evet canım ben çok bişey de sürmek istemiyorum.temiz içerikli dahi olsa daBen de sırf yağ kullanmak istemediğim için mustelanın setlerini almadım. Losyon ve şampuanı ayrı aldım. Cildi çok kuru ve atopik olursa atopi serilerinden kremler alırım diye düşündüm. Çünkü daha önce almıştım mustelanın yağını hiç kullanmadan elimde kalmış kendime bile sürebilirmişim
Bi bakayım hiç dikkat etmemiştimUltrasonda da görünüyo serviks der orayı ölçtüğünde
31 haftadayım 54 le hamile kaldım 58 kiloyum şuan ama karnım bugün taş gibi bebeğimde bugün az hareket ediyor gibi geliyor evham mı yapıyorum acaba ya28.haftaya 12 kiloyla girmek
Sizler kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız?
Ben şunu fark ettim her grubun hareket az günü var. bugün eylül anaları için hareket azlığı günü evhamsu perileri ziyaret ediyor bence bizleri31 haftadayım 54 le hamile kaldım 58 kiloyum şuan ama karnım bugün taş gibi bebeğimde bugün az hareket ediyor gibi geliyor evham mı yapıyorum acaba ya
Hafta dönümleri ne yakın zamanlarda bi duraganlık olabiliyor sanki. Agrı sancı falanda olabiliyor. Olagan olmayan durumlar haftada 1 gun yokluyor sanırımBen şunu fark ettim her grubun hareket az günü var. bugün eylül anaları için hareket azlığı günü evhamsu perileri ziyaret ediyor bence bizleri
Kesinlikle katılıyorum büyüme atağı geçirdikleri günlerde bence biraz huzur içinde uyumaya çalışıyor olabilirler. Sonra analar göbeklerine parmak atıp dursunHafta dönümleri ne yakın zamanlarda bi duraganlık olabiliyor sanki. Agrı sancı falanda olabiliyor. Olagan olmayan durumlar haftada 1 gun yokluyor sanırım
En korktugum nokta o dikis iste yaa insallah ben de bebisimi gorunce hissetmek dikisi falanKız bebeği görünce gerçekten dıkısı bıle hıssetmıyorsun ben bebegımı aglatmayın dıe aglamıstım doktor da herkez kendını düşünür sende bebegı demişti o an gerçekten umrunda bile olmıycak
kızlar omega vs olarak ne kullanıyorsunuz? ben ocean mummynin multivitamini kullanıyordum, sonra güzel besleniyorum diye bir ara verdim ama şimdi tekrar devam edeceğim. yine de bir sormak istedim ocean kullanan var mı, memnun musunuz diye
Evham dimi aslında vuruyor azar azar ama önceki günlere göre çok sakinBen şunu fark ettim her grubun hareket az günü var. bugün eylül anaları için hareket azlığı günü evhamsu perileri ziyaret ediyor bence bizleri
2 gün benim ki de 4 Aralık6 Aralık canım. bizim senle yakın bebişlerin haftası diye biliyorum. birkaç gün var arada
Hareketlerini yukarıda da aşağıda da hissediyorum ama altlarda baskı da varmış gibiİyiyim canım ben ağrı baskı hissetmiyorum hiç hatta benim bebek baya yukarda göğüs altında hissediyorum nerdeyse. Galiba benimki sonuna kadar beklicek sen nasılsın?
neredeyse aynıymış senin boyu kilosu nasıl gidiyor canım? ben bu hafta biraz tedirgin oldum ya. kurban bayramından beri sırf proteinle beslendim neredeyse ama sadece son 3 gün hasta olduğumdan bir şey yiyemedim, bebiş nerdeyse hiç büyümemiş :/2 gün benim ki de 4 Aralık
vajinaya mı baskı yapıyor? Belki ağırlıktan öyle hissediyo olabilirsin ama bi doktoruna sor bence yine deHareketlerini yukarıda da aşağıda da hissediyorum ama altlarda baskı da varmış gibi
Sen bebiş hiç büyümemiş diyince mesajlarına baktım da öyle aşırı gerilik yok en fazla 1 hafta falan. O da çok çabuk kapanacak bi fark.Bu haftalardan sonra kilo almaları hızlancak. Bebişlerimize kilo aldıracak şeyleri yemeyi çoğaltalım Benim bebiş Salı günü 1500 küsürdü kuzum, doktor haftasıyla uyumlu demişti, hep ev yemeği tarzında yiyorum içinde tavuk,et oluyor genelde yoğurtla ya da ayranla beraber. Uyumadan önce süt içmeye çalışıyorum, sabah kahvaltılarda yumurta, ceviz mutlaka yemeye çalışıyorum, meyve de yiyorum günde bi porsiyon.neredeyse aynıymış senin boyu kilosu nasıl gidiyor canım? ben bu hafta biraz tedirgin oldum ya. kurban bayramından beri sırf proteinle beslendim neredeyse ama sadece son 3 gün hasta olduğumdan bir şey yiyemedim, bebiş nerdeyse hiç büyümemiş :/
Belki de canım, şuan bebişim hıçkırıyor, tam kasığımda hissediyorumİi
vajinaya mı baskı yapıyor? Belki ağırlıktan öyle hissediyo olabilirsin ama bi doktoruna sor bence yine de