LisansOnlisans için mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LisansOnlisans için mi
Canım HC kafa çevresi FL 7 ile çarpılır boyunu bulmak içinYa hanımlar bu doktor bana geçen gıttıgımde ulturoson resmı vermedı e nabıza baktıgımda hamgısı hangısı kaç haftalık olduğunu baş cevresjnı nasıl cözücem aç fl haftalık olan hangısı bılgınız varmı
Ya hanımlar bu doktor bana geçen gıttıgımde ulturoson resmı vermedı e nabıza baktıgımda hamgısı hangısı kaç haftalık olduğunu baş cevresjnı nasıl cözücem aç fl haftalık olan hangısı bılgınız varmı
O tm ama haftası hangısı e nabızdan göre bılıyprum foto vermedıCanım HC kafa çevresi FL 7 ile çarpılır boyunu bulmak için
Kuzu o tm ama bende resım yok kı e nabızdan bakıyorum vermedı resim felanBPD: Başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC: Kafa çevresi
AC: Karın çevresi
FL: Uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu bulunur)
bu dört ölçüme bakıyorlar.
Bu cevrenın hepsınde e nabızda haftalar yazıyorBPD: Başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC: Kafa çevresi
AC: Karın çevresi
FL: Uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu bulunur)
bu dört ölçüme bakıyorlar.
ben hiç e nabızdan bakmadım ama hangi haftaya uyumlu olduğu yazıyordur belki. farz edelim, AC = 29w3d yazıyorsa karın çevresi 29 hafta 3 güne uyumlu çıkıyordur. ona göre anlarsınBu cevrenın hepsınde e nabızda haftalar yazıyor
Bak dur şöyle atıyım sana böyle tabı çarşamba günü gitmiştim daha yeni şişmiş sistemeben hiç e nabızdan bakmadım ama hangi haftaya uyumlu olduğu yazıyordur belki. farz edelim, AC = 29w3d yazıyorsa karın çevresi 29 hafta 3 güne uyumlu çıkıyordur. ona göre anlarsın
Haftası da ultrason kağıdında yazar enabızda görüntü oluyo mu bilmiyorum benimkinde yokO tm ama haftası hangısı e nabızdan göre bılıyprum foto vermedı
Bende ferrum kullanoyorum portakal suyuyla içiyorum hapı sabah ve gece iki kezBence ihmal etme demir depoları boşaldıktan sonra çok zor toparlanıyor. Piyasada çok fazla demir hapı var ben en son ferrumdan memnun kaldım muhakkak başka ilaçları da denemelisin
çarşamba günü kaç hafta kaç günlüktünüz? bence bu değerler birbiriyle uyumlu, normal görünüyor yani. karın çevresi az daha önde görünüyor. ya da baş çevresi bir iki gün geri olabilir ama sıkıntı yok gibi.Bak dur şöyle atıyım sana böyle tabı çarşamba günü gitmiştim daha yeni şişmiş sisteme
Ben gecen sene 3 lü set almıştım normal set hamile üçin değil ama cok rahat olmuştu. eve gidince oına bakıcam o biraz yazlık gibi inceydi diye hatırlıyorum bide suwenden hamile emzirme pijama takımı almıştım ona bakıcam ince mi kalınmı hatırlamadım uzun kollu üstüne kalın sabahlık almıştım sabahlık iptal de takım biraz ınceyde kullanırım Dagiden de pijama takımı almıştım ama o biraz kalın gelebilir agustos eylul için. Valla işte kısa kollu falan takım alıp alt üst. Üstüne de sabahlık kullanabilirimAranızda tesettürlü olanlarınız varmııı Hastane için pijama ne aldınızz ben bulamıyorum çıkıp gezmek de istemiyorum mağaza mağaza ?
Bizde isim krizi sürüyor hala. Kayınvalidem kocasının ismini koydurma çalışmalarına hızla devam ediyor. Onun yüzünden ikinci ismi koyamıyoruz düz Ali kaldı çocuğun adı o kadar sinirliyim ki.
canım ben şunu aldım:Aranızda tesettürlü olanlarınız varmııı Hastane için pijama ne aldınızz ben bulamıyorum çıkıp gezmek de istemiyorum mağaza mağaza ?
29+2 mi dedı 28+5 mi hiç hatırlamıyorum kı devamlı haftamız degısıyorçarşamba günü kaç hafta kaç günlüktünüz? bence bu değerler birbiriyle uyumlu, normal görünüyor yani. karın çevresi az daha önde görünüyor. ya da baş çevresi bir iki gün geri olabilir ama sıkıntı yok gibi.
Kuşum hiç riske atma sıvı kaybın çok olur ishalde bol su iç doktoruna yaz acile yönlendirirse de acilde git serumunu al bencekızlar ishal salgını var diyorlardı hep ama ciddiye almamıştım. eşim cuma günü gece kusmayla uyandı, sonra ishal başladı. serum, ilaç vs derken toparlandı. bugün de ben çok iyiydim, birdenbire midem bulandı kustum, sonra da hafif ishal başladı. bu salgın mı cidden ya? nasıl bulaşıyor ki ne yapmam lazım bulaşmaması için bilmiyorum. lavaboları sürekli çamaşır suyuyla yıkıyorum falan ama etki etmemiş demek ki şimdi de ne yapsam bilemedim aşırı halsizlik var ama acile gidip serum alsam mı yoksa kendi kendine geçer mi böyle. yakalanan var mı bu salgına?