Bulursan güzel isimler bana da söyle fikir olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizBenim de detaylı sonrası kız kesinleşti bende isim arayışındayım
Bana da çevrem hep parla ismini söylüyor arkadaşlarım ama benim bebişimin ismi belli zaten değiştirmeyi düşünmüyorumBulursan güzel isimler bana da söyle fikir olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Pera, İnci, Işıl, Eliz, Duru, Aslı, İpek, Nil bunlarda listemde olanlardı bakarsın istersen :)Bulursan güzel isimler bana da söyle fikir olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Bizde Doğa Liya da karar kıldıkBulursan güzel isimler bana da söyle fikir olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Biz de bugün itibariyle Arden’e karar verdik canım listeye ekleyebilirsinBizde Doğa Liya da karar kıldık
Banada biraz yüksek geldi canımKızlar ablam hamile maximum 7 haftalık olabilir betası 82.000 çıkmış normal mi sizce çok yüksek geldi bize
Yüksek gibi çoğul gebelik mi acabaKızlar ablam hamile maximum 7 haftalık olabilir betası 82.000 çıkmış normal mi sizce çok yüksek geldi bize
Umarım öyledir 3 hafta önce doktor hamilelik yok demişti bugün test sonucu çıktı şaşırdık dış gebelikte olabiliyormuş sanırım ama söyleyemedim tabi moralim bozuldu bayaYüksek gibi çoğul gebelik mi acaba
İnternetteki kaynaklarda ikiz gebelik için 7.- 12.Gebelik haftasında 7650- 290 000 mlU/ ml diyor. Ultrason ile en doğru sonuca ulaşılabilir herhalde. Hayırlısı olsun inşallah.Kızlar ablam hamile maximum 7 haftalık olabilir betası 82.000 çıkmış normal mi sizce çok yüksek geldi bize
Amin canım dua edin lütfen zor hamile kalabiliyor ve bir düşük sebepli kürtajı var Nisan sonu doktora gitti ultrasonla baktı hamilelik yok dedi şimdide doktoru pazartesi gel demiş kötü bişey olmaz inşallahİnternetteki kaynaklarda ikiz gebelik için 7.- 12.Gebelik haftasında 7650- 290 000 mlU/ ml diyor. Ultrason ile en doğru sonuca ulaşılabilir herhalde. Hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah yolunda olacaktır. Olumlu düşünmeye çalışın. Benim beta tahlillerim 25 Ocak <2.39 ve ultrasonda da gebelik yok dendi. Hatta zaten gebelik beklemiyordum o gün tomografiye girecektim o yüzden tahlil yaptılar ve düşük çıkınca tomografiye girdim ki gebelik için çok riskli. 22 Şubat beta >15000 çıktı. Tek bebek ve çok şükür hiç bir sorun yok. 7 haftalık gebeymişim. Doktora niye 4 haftada bu kadar hızlı yüksekldi diye sordum, kalp atışını duyduktan sonra beta kaç çıkarsa çıksın problem değil demişti. Ablanızda kalp atışı duyuldu mu? Düzenleme; henüz ultrasonda görmediklerini yazmışsınız, inşallah pazartesi güzel haberler alırsınız.Amin canım dua edin lütfen zor hamile kalabiliyor ve bir düşük sebepli kürtajı var Nisan sonu doktora gitti ultrasonla baktı hamilelik yok dedi şimdide doktoru pazartesi gel demiş kötü bişey olmaz inşallah
Ablam tedavi oluyor zaten 2/3 hafta önce gitti doktora ultrasonda gebelik yok dedi tekrar klomen kullanmaya başladı adeti çok gecikince tekrar test yaptı pozitif ama bu kadar yüksek hiç görmedim benim 7 haftalıkken 8000 civarıydı normal demişlerdiİnşallah yolunda olacaktır. Olumlu düşünmeye çalışın. Benim beta tahlillerim 25 Ocak <2.39 ve ultrasonda da gebelik yok dendi. Hatta zaten gebelik beklemiyordum o gün tomografiye girecektim o yüzden tahlil yaptılar ve düşük çıkınca tomografiye girdim ki gebelik için çok riskli. 22 Şubat beta >15000 çıktı. Tek bebek ve çok şükür hiç bir sorun yok. 7 haftalık gebeymişim. Doktora niye 4 haftada bu kadar hızlı yüksekldi diye sordum, kalp atışını duyduktan sonra beta kaç çıkarsa çıksın problem değil demişti. Ablanızda kalp atışı duyuldu mu? Düzenleme; henüz ultrasonda görmediklerini yazmışsınız, inşallah pazartesi güzel haberler alırsınız.
evet normali o civarlarmış. ablanız da sağlıkla bebek sahibi olur inşallah.Ablam tedavi oluyor zaten 2/3 hafta önce gitti doktora ultrasonda gebelik yok dedi tekrar klomen kullanmaya başladı adeti çok gecikince tekrar test yaptı pozitif ama bu kadar yüksek hiç görmedim benim 7 haftalıkken 8000 civarıydı normal demişlerdi
Amin Allah razı olsun inşallahevet normali o civarlarmış. ablanız da sağlıkla bebek sahibi olur inşallah.
Yüksek bir değer çoğul gebelik olabilir belkiKızlar ablam hamile maximum 7 haftalık olabilir betası 82.000 çıkmış normal mi sizce çok yüksek geldi bize
Sağlıklı olsunda inşallah o şekilde olsun kuzum dua edin dış gebelik olmasınYüksek bir değer çoğul gebelik olabilir belki