2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar selamm
Doktor benden bir kez kan tahlili istemişti gebelik başından beri. Bir daha da istemedi. Acaba sağlık ocağında baktırsam mı nelerim ne durumda? Toxoplazmaya da baksa keşke aile hekimliği🫠

Kızlar nasıl gidiyor hamişlik? Ya ben çok dikkat etmeme ve günde 2lt ye yakın su içmeme rağmen kilo alıyorum😔 kilo verilir sorun değil de çok kilo almadan hem bebek hem kendim için sağlıklı ve normal bir doğum istiyorum inşallah bir mani olmazsa🙏🏻 sizde durumlar nasıl? 54le hamile kaldım 62-63 civarı çıkıyorum tartıda😱 benim yağ oranım çok azdı başta biraz yağ kütlem arttı sanırım. Göğüslerim zaten 2 beden büyüdü😢

Kızlar tansiyonlarınızı ölçüp bi yazın ya karşılaştırmak istiyorum
canım ben daha yeni aldım tansiyon aletini, o yüzden her gün ölçme fırsatım olmadı ama genelde 11/6 ya da 10/6 çıkıyor. 22+6yım. bakalım bugünden sonra her gün ölçeceğim çünkü annem preeklampsi yaşamış, doktor sıkı takip et tansiyonu dedi.

benim 20+6da 360 gramdı valla sizin yazdıklarınıza göre bebişim küçük kalıyor 🥲ama doktor 2 gün önde demişti. belki boyu da hesaba katmak gerekir. 22+2de 470 gram ve 25 cm çıktı.
Benim de burdaki bazı bebişlere göre küçük aslında 😇 her bebeğin gelişimi farklı boyu 20 cm di geçen hafta belki onunla doğru orantılı gidiyordur

Kızlar selamm
Doktor benden bir kez kan tahlili istemişti gebelik başından beri. Bir daha da istemedi. Acaba sağlık ocağında baktırsam mı nelerim ne durumda? Toxoplazmaya da baksa keşke aile hekimliği🫠
Saglık ocağındaki Doktor'una baktıra bılırsın e nabza düşmüştür zaten

Benim cuma günü 19+6 ydı 350 gram civarı
19+2 de 23 cm ve 383 gr’dı benim de. 10 gün kadar önde gidiyor gözüküyordu, ben de fazla mı acaba diye düşündüm ama doktor bir sıkıntı görmemişti. Sanırım ki keskin bir çizgi yok, her bebeğin gelişimi kendine özel. Sağlıklı olsunlar yeterki, biz canımızı sıkmayalım 🌸

En büyük sıkıntımız şuanlık cinsiyeti hala öğrenemedik 🥺 doktor son iki seferdir bir kız bir erkek dedi sanırım ayrıntılı da öğreneceğim 😭
Ayrıntılı ne zaman cnm hatırlısıyla ogrenırsın kısa zamanda😍

X