- 10 Kasım 2022
- 5.055
- 4.177
Hoşgeldin cnm aramızaKızlar ekim annelerinden size transfer yapacağım sanırım 20+2 yiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin cnm aramızaKızlar ekim annelerinden size transfer yapacağım sanırım 20+2 yiz
Ben de 20+2 yim ama sezeryan olacağı için eylül ortası anne olacağım inşallahKızlar ekim annelerinden size transfer yapacağım sanırım 20+2 yiz
Benden de 1 kere istedi bir daha istemediKızlar selamm
Doktor benden bir kez kan tahlili istemişti gebelik başından beri. Bir daha da istemedi. Acaba sağlık ocağında baktırsam mı nelerim ne durumda? Toxoplazmaya da baksa keşke aile hekimliği
Benim cuma günü 19+6 ydı 350 gram civarıBide 20.haftada olan kızlar bebişler kaç gr sizin acaba
Benimde saat 2 de. İnşallah hiçbir aksaklık yaşamayız canımKaçta. Benim 12:20 de kendi doktorumla 15:30 da da perğnatologla randevum. Randevuyuda gecen aydan aldık inşallah bi aksilik yoktur sekreteri baya atarlı giderli vermişti benim doktor bi gun once arayıp hatırlatıyor
canım ben daha yeni aldım tansiyon aletini, o yüzden her gün ölçme fırsatım olmadı ama genelde 11/6 ya da 10/6 çıkıyor. 22+6yım. bakalım bugünden sonra her gün ölçeceğim çünkü annem preeklampsi yaşamış, doktor sıkı takip et tansiyonu dedi.Kızlar tansiyonlarınızı ölçüp bi yazın ya karşılaştırmak istiyorum
benim 20+6da 360 gramdı valla sizin yazdıklarınıza göre bebişim küçük kalıyor ama doktor 2 gün önde demişti. belki boyu da hesaba katmak gerekir. 22+2de 470 gram ve 25 cm çıktı.Benim cuma günü 19+6 ydı 350 gram civarı
Şimdi ölçtüm 10-6 tansiyon nabız 93 17 haftalık gebelik.Kızlar tansiyonlarınızı ölçüp bi yazın ya karşılaştırmak istiyorum
Benim de burdaki bazı bebişlere göre küçük aslında her bebeğin gelişimi farklı boyu 20 cm di geçen hafta belki onunla doğru orantılı gidiyordurbenim 20+6da 360 gramdı valla sizin yazdıklarınıza göre bebişim küçük kalıyor ama doktor 2 gün önde demişti. belki boyu da hesaba katmak gerekir. 22+2de 470 gram ve 25 cm çıktı.
Saglık ocağındaki Doktor'una baktıra bılırsın e nabza düşmüştür zatenKızlar selamm
Doktor benden bir kez kan tahlili istemişti gebelik başından beri. Bir daha da istemedi. Acaba sağlık ocağında baktırsam mı nelerim ne durumda? Toxoplazmaya da baksa keşke aile hekimliği
Şimdiden sonra hızlı büyüyeceklerbenim 20+6da 360 gramdı valla sizin yazdıklarınıza göre bebişim küçük kalıyor ama doktor 2 gün önde demişti. belki boyu da hesaba katmak gerekir. 22+2de 470 gram ve 25 cm çıktı.
Hoşbuldum canımHoşgeldin cnm aramıza
Bende sezeryan olacağım doktorumla görüştük genel anesteziyle olacakBen de 20+2 yim ama sezeryan olacağı için eylül ortası anne olacağım inşallah
Cınsıyetı ne Kuzu'nunHoşbuldum canım
19+2 de 23 cm ve 383 gr’dı benim de. 10 gün kadar önde gidiyor gözüküyordu, ben de fazla mı acaba diye düşündüm ama doktor bir sıkıntı görmemişti. Sanırım ki keskin bir çizgi yok, her bebeğin gelişimi kendine özel. Sağlıklı olsunlar yeterki, biz canımızı sıkmayalımBenim cuma günü 19+6 ydı 350 gram civarı
En büyük sıkıntımız şuanlık cinsiyeti hala öğrenemedik doktor son iki seferdir bir kız bir erkek dedi sanırım ayrıntılı da öğreneceğimCınsıyetı ne Kuzu'nun
Ayrıntılı ne zaman cnm hatırlısıyla ogrenırsın kısa zamandaEn büyük sıkıntımız şuanlık cinsiyeti hala öğrenemedik doktor son iki seferdir bir kız bir erkek dedi sanırım ayrıntılı da öğreneceğim