Esimin esimin dedesinin benim dedemin ve kuzenimin ismi ali. Bizim sulalede ali cok. Cok severim o ismiBizim düz Ali olcak :) eşim iki isimli olduğu için çocukken dalga geçiyolarmış oğluna iki isim koymazmış
Esimin esimin dedesinin benim dedemin ve kuzenimin ismiBizim düz Ali olcak :) eşim iki isimli olduğu için çocukken dalga geçiyolarmış oğluna iki isim koymazmış
Benimki de 22+4te doktorum 23. Haftada kadar alabilirsin demistiKızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
oyyy maşallah sana ... ben de bu zamanda gittim tam detayllıya 20 Haftalıkken :) böyle görmek çok güzel yaBir masallahinizi aliriz teyzeleriii, ayrıntılı ultrasonumuz güzel gectiEki Görüntüle 3418001
kız mı erkek mi bu arada :) ???Bir masallahinizi aliriz teyzeleriii, ayrıntılı ultrasonumuz güzel gectiEki Görüntüle 3418001
Yaa maşallahBir masallahinizi aliriz teyzeleriii, ayrıntılı ultrasonumuz güzel gectiEki Görüntüle 3418001
Maşallah sana yakışıklı oğluşBir masallahinizi aliriz teyzeleriii, ayrıntılı ultrasonumuz güzel gectiEki Görüntüle 3418001
Bence geç değil cnm ikimizde aynı gün giricez ayrintiliya bende 23+4 olucam ozmana bence daha iyi herşeyi daha iyi anlaşılır kilosu boyu iç organlari daha net olurKızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
Canım ben pamuk yatak alacam beşiğin ölçüsüne göre almalıyız é bebekte gördüm 65x95 iç yatak benimKızlar park yatağın içine nasıl bi yatak alacağız ya linkler misiniz beni
Maşallah maşallah canım benim yerim burnunuBir masallahinizi aliriz teyzeleriii, ayrıntılı ultrasonumuz güzel gectiEki Görüntüle 3418001
Maşallah cnmBir masallahinizi aliriz teyzeleriii, ayrıntılı ultrasonumuz güzel gectiEki Görüntüle 3418001
Canım bende 18+5 im bana da ayrıntılıyı 15 mayısa verdiKızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
Ada çok güzel canım benim de çok hoşuma gidiyor bizde Asel Ada koymayı düşünüyoruz inşallahPeki yanında ada iyi mi başka bişey mi düşüneyim söylenişi güzel oluyor gibi geliyor bana uyumlu sanki
20+3e randevu verdi benim doktorum da bu cumaKızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
Ben yataş twiny tercih ettim çift taraflı kullanılıyor yaşa göreKızlar park yatağın içine nasıl bi yatak alacağız ya linkler misiniz beni