- 25 Ocak 2024
- 673
- 607
- 28
Bende de buna benzer bir şey aldım ama 5 cm kadar dümdüz sünger. Cahilliğimden soruyorum böyle mi olmalı bu ya bana hiç güven vermediBen yataş twiny tercih ettim çift taraflı kullanılıyor yaşa göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de buna benzer bir şey aldım ama 5 cm kadar dümdüz sünger. Cahilliğimden soruyorum böyle mi olmalı bu ya bana hiç güven vermediBen yataş twiny tercih ettim çift taraflı kullanılıyor yaşa göre
Bizde çok seviyoruz her yaşa yakışır :)Esimin esimin dedesinin benim dedemin ve kuzenimin ismi ali. Bizim sulalede ali cok. Cok severim o ismi
Bebek yatakları ince oluyo genelde ama 5 az geldi bana da. Bizim ki 10 cm galiba sert ve yaysız sünger yatak olması gerekiyormuş bebeler içinBende de buna benzer bir şey aldım ama 5 cm kadar dümdüz sünger. Cahilliğimden soruyorum böyle mi olmalı bu ya bana hiç güven vermedi
Bir de kuzenim kullanıyor bu yatağı 10 aylık onun bebeği çok memnun diye aldım aynısınıBende de buna benzer bir şey aldım ama 5 cm kadar dümdüz sünger. Cahilliğimden soruyorum böyle mi olmalı bu ya bana hiç güven vermedi
Park yataklara 5cm den yukarı olmuyor canım taşımıyor malesef benim de 5cmBende de buna benzer bir şey aldım ama 5 cm kadar dümdüz sünger. Cahilliğimden soruyorum böyle mi olmalı bu ya bana hiç güven vermedi
Ben de arayış içindeydim favladım senden görünce. Hangi park yatakta kullanacaksınBir de kuzenim kullanıyor bu yatağı 10 aylık onun bebeği çok memnun diye aldım aynısını
Ah kızlar ben birşey farkettim. Panik oldum. Her zaman kullandığım saç kremi varmı derisine masaj yapmıyorum sürüp tarıyorum öyle haftada 1 ya da 2. Şimdi gördüm hamileler kullanmasın yazıyor çok şaşırdım. Birşey olmaz dimiYolunda çok şükür sabırsızlıkla detaylıyı bekliyorum inşallah onuda atlatınca birşeyimiz kalmıyor doğumu beklemekten başka
Kanz with me 2 canım bizimki ebebekten aldıkBen de arayış içindeydim favladım senden görünce. Hangi park yatakta kullanacaksın
Şimdiden kurdunuz mu beşikleri ya ben cesaret edemiyorumKanz with me 2 canım bizimki ebebekten aldık
yok kız depoda duruyor hepsi kıyafetleri de hurçlara koydum 32den sonra çıkartırız heraldeŞimdiden kurdunuz mu beşikleri ya ben cesaret edemiyorum
Aa neden acaba ya benimkilere bakıcam kıvırcık saçlıyım ben mahvolurumAh kızlar ben birşey farkettim. Panik oldum. Her zaman kullandığım saç kremi varmı derisine masaj yapmıyorum sürüp tarıyorum öyle haftada 1 ya da 2. Şimdi gördüm hamileler kullanmasın yazıyor çok şaşırdım. Birşey olmaz dimi
Bende kıvırcığım bişey olmaz dimi kızlar ? Tedirgin oldum kana karışması için deriye masaj yapmam lazım ben saçıma sürüp tarayıp duruladım hep. Alla alla.Aa neden acaba ya benimkilere bakıcam kıvırcık saçlıyım ben mahvolurum
Diplere sürmüyoruz bence bir şey olmaz ya emilmiyo ki cilt tarafındanBende kıvırcığım bişey olmaz dimi kızlar ? Tedirgin oldum kana karışması için deriye masaj yapmam lazım ben saçıma sürüp tarayıp duruladım hep. Alla alla.
Evet bende öyle gördüm. Emilsede çok az emiliyormuş o da karışıp fetuse geçme ihtimali düşükmüş. Neyse kullanmayayım iyi ki gördüm sizde dikkat edin kimyasallara kızlar. Bu arada bebe yağıda sürmeyin karın bölgenize.Diplere sürmüyoruz bence bir şey olmaz ya emilmiyo ki cilt tarafından
Canım bugün dr randevun vardı. Ne yaptın, ne dedi doktor?yaa canımsınn inşAllah canım bnm bi an önce pztsi olsun istiyorum seni de haberdar edicem durumumla ilgili
Bende aldım eşyalarını da beşiği babam aldı o mağazada bekliyor evde erkenden yer kaplasın istemedim siz yazınca şaşırdım bende 32 de yıkar hazırlarız artık inşallahYo
yok kız depoda duruyor hepsi kıyafetleri de hurçlara koydum 32den sonra çıkartırız heralde
Bende şapka örüyorumKızlar bebişime banyo lifi ördüm yumuşacık.Hazırlar epey sert geldi gözüme bu sakallı ip çok yumuşak
canim evet gittim cok. garip doktor kanama alani yok dedi yine önlem amaçli dedi prulton vuralm dedi yok dedi kaç kez bakti devletr bida gitmicem ya kanama alani var diyip o kdr üzdü bni çok üzülmüştümCanım bugün dr randevun vardı. Ne yaptın, ne dedi doktor?
Erkekkız mı erkek mi bu arada :) ???