2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
size zor diyorsanız ben yandım eşim yabancı, isimde türkçe karakter olmaması lazım ki yırtdışında da rahatça kullanabilsin. ayrıca oradaki kimliğinde isminin yanında babasının, dedesinin, dedesinin babasının ve dedesinin dedesinin adını da alacağı için olabildiğince kısa olmalı ayrıca bir de soyadı var. yandık...

Allah kolaylık versin canım zormuş işin

Eyvah eyvah

Kızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?

Bende 18+2 yim.21.haftada gitmeyi düşünüyorum canım

Benim de 20 Mayıs P Pasiphea
21+1’de gitmiş olacağım.
İlk başta 22’ye almıştım ben; özel bir durumdan bir hafta önceye çekmek zorunda kaldım. Doktora da sordum hatta, hiç bir farkı yok 24’e kadar gidilebilir dedi.

21+3 de gidiyorm bende perşembe

23+2 de gideceğim canım

Evetttt kontrolden çıktım şeker sınırda ama normal dedi doktorum suyu biraz fazla şeker ve meyve tüketiyorsun fazlaca galiba dedi evet cok fazla meyve yiyorum günde 1meyve ile sınırlandırıp şeker tatlı türevlerini tuketmiyoruz dedi . Sat değişti ve 22 Kasım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…