2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Bende düşünemedim hala inci,ayla,Neva daha da artar gibi
Bende asla karar veremiyorum.. 12-13 yaşından beri hayalim Eylül koymaktı eşim sağolsun eski kız arkadaşıyla düşündüğü isimmiş açık açık da söyleyince bana vazgeçtim tabi. Asya düşündüm, eltim soğuttu isimden, Melis Ada dedim eşimin içine pek sinmedi, Defne doğa dedik beraber sonra ondan da vazgeçti herkrs defne koyuyor dedi bi beğendiremedim

Yaa beğenmemek çok zor hahahhaha biz de beğenmeyen taraf benim mesela ya cemre ismini çok beğeniyorum ben ama ateş anlamına geldiği için ondan vazgeçtik. Defne gerçekten herkeste var bu arada Melis ada kulağa hoş geliyor bencee

Eşimin adı Selim aynı harflerinden Melis oluyor diye düşündüm aslında anlamlıda

Kız kesin cihazda sorun vardı doktorda dedi zaten bu kadar olamaz die

Dimii büyüyünce hep anlatır babamla aynı diye ben karar veriyim en iyiiisi yaa anlamıda bal arısı, tatlı şey demek. Gayet güzel
Ay bence ver sen kararı yaa, doğuma kadar eşinin de içine siner. Anlamı da güzelmiş. Melisler güzel olur zaten

Ay bence ver sen kararı yaa, doğuma kadar eşinin de içine siner. Anlamı da güzelmiş. Melisler güzel olur zaten
Peki yanında ada iyi mi başka bişey mi düşüneyim söylenişi güzel oluyor gibi geliyor bana uyumlu sanki

Peki yanında ada iyi mi başka bişey mi düşüneyim söylenişi güzel oluyor gibi geliyor bana uyumlu sanki
Bence tek başına melis ismi çok kibar sade duru bir ifadesi var ama illa yanına 2. bir isim ıkoymak istersen evet ada, alya, nil gibi isimleri ekleyebilirsin canım

Ada hoş durmuş yanında canım. Ece de olabilir. İkinci isim sesli harfle başlarsa daha güzel gelir kulağa. Sonu s ya

Bence tek başına melis ismi çok kibar sade duru bir ifadesi var ama illa yanına 2. bir isim ıkoymak istersen evet ada, alya, nil gibi isimleri ekleyebilirsin canım
Melis Ada , Melis Alya bunu da eşime bırakıyım o zaman o seçsin ikinciyi

Defne çok güzel ben de seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…