Ya kız ismi çok zor benceebi kaç seçenek bulduk ama tam içime sinmiyor. Göksu, meyra, miray, Asya belki seçenek olur düşünenlere ilk kızımın ismi Gökçe, onu da çok aramıştık ama ilk görünce içime sinmişti
Bende asla karar veremiyorum.. 12-13 yaşından beri hayalim Eylül koymaktı eşim sağolsun eski kız arkadaşıyla düşündüğü isimmiş açık açık da söyleyince bana vazgeçtim tabi. Asya düşündüm, eltim soğuttu isimden, Melis Ada dedim eşimin içine pek sinmedi, Defne doğa dedik beraber sonra ondan da vazgeçti herkrs defne koyuyor dediBende düşünemedim hala inci,ayla,Neva daha da artar gibi
Çok Hoş ben bunu da önermiştim bunuda kabul ettiremedim sözde ismi ben koyucam hepsine itiraz ediyorGüneş
(Yanına bir isim daha düşünüyoruz ama Güneş kısmı kesin)
Yaa beğenmemek çok zor hahahhaha biz de beğenmeyen taraf benim meselaBende asla karar veremiyorum.. 12-13 yaşından beri hayalim Eylül koymaktı eşim sağolsun eski kız arkadaşıyla düşündüğü isimmiş açık açık da söyleyince bana vazgeçtim tabi. Asya düşündüm, eltim soğuttu isimden, Melis Ada dedim eşimin içine pek sinmedi, Defne doğa dedik beraber sonra ondan da vazgeçti herkrs defne koyuyor dedibi beğendiremedim
Evet ben de gormustum o videoyu o hocayi cok seviyorum insanin icini rahatlstiyor hepKızlar bu mfk varya. O paylaşmıştı uştrasonda bebek durgunsa kahve için dio
Kız canım değişmez herhalde
Eşimin adı Selim aynı harflerinden Melis oluyor diye düşündüm aslında anlamlıdaYaa beğenmemek çok zor hahahhaha biz de beğenmeyen taraf benim meselaya cemre ismini çok beğeniyorum ben ama ateş anlamına geldiği için ondan vazgeçtik. Defne gerçekten herkeste var bu arada Melis ada kulağa hoş geliyor bencee
Detaylı da net öğreniriz bende ufakda olsa bi korkuyorum benimde kızKız canım değişmez herhalde
Barlas koyucaz biz bebişin isminiKızlar isim konusunda karar verenleriniz yokmu başka
Aaa çok hoş bence yaEşimin adı Selim aynı harflerinden Melis oluyor diye düşündüm aslında anlamlıda
Dimii büyüyünce hep anlatır babamla aynı diyeAaa çok hoş bence ya
Kız kesin cihazda sorun vardı doktorda dedi zaten bu kadar olamaz dieYaa nasıl 900 gram mış benim 500 Gr yakın çıktığı için şeker yükleme testi yaptırdım bugün iri bebek iri bebek diye diye en son şeker den suphelendiler. Öğleden sonra sonuçları alacağım inşallah 1. Saat sınırda çıkmış tam sınır 140
Ay bence ver sen kararı yaa, doğuma kadar eşinin de içine siner. Anlamı da güzelmiş. Melisler güzel olur zatenDimii büyüyünce hep anlatır babamla aynı diyeben karar veriyim en iyiiisi yaa anlamıda bal arısı, tatlı şey demek. Gayet güzel
Peki yanında ada iyi mi başka bişey mi düşüneyim söylenişi güzel oluyor gibi geliyor bana uyumlu sankiAy bence ver sen kararı yaa, doğuma kadar eşinin de içine siner. Anlamı da güzelmiş. Melisler güzel olur zaten
Bence tek başına melis ismi çok kibar sade duru bir ifadesi var ama illa yanına 2. bir isim ıkoymak istersen evet ada, alya, nil gibi isimleri ekleyebilirsin canımPeki yanında ada iyi mi başka bişey mi düşüneyim söylenişi güzel oluyor gibi geliyor bana uyumlu sanki
Ay ne kadar güzel benimkine 2 hafta var daha herkes büyüsün öyle git dedi yüzünü iyice göreyim diye ama çok uzak oldu böyledeKızlar bizim ayrıntılı ultrason var bugün çok heyecanlıyım insallah bebeğim iyidir sağlıklıdır
Ada hoş durmuş yanında canım. Ece de olabilir. İkinci isim sesli harfle başlarsa daha güzel gelir kulağa. Sonu s yaPeki yanında ada iyi mi başka bişey mi düşüneyim söylenişi güzel oluyor gibi geliyor bana uyumlu sanki
Melis Ada , Melis Alya bunu da eşime bırakıyım o zaman o seçsin ikinciyiBence tek başına melis ismi çok kibar sade duru bir ifadesi var ama illa yanına 2. bir isim ıkoymak istersen evet ada, alya, nil gibi isimleri ekleyebilirsin canım
Defne çok güzel ben de seviyorumBende asla karar veremiyorum.. 12-13 yaşından beri hayalim Eylül koymaktı eşim sağolsun eski kız arkadaşıyla düşündüğü isimmiş açık açık da söyleyince bana vazgeçtim tabi. Asya düşündüm, eltim soğuttu isimden, Melis Ada dedim eşimin içine pek sinmedi, Defne doğa dedik beraber sonra ondan da vazgeçti herkrs defne koyuyor dedibi beğendiremedim