- 17 Temmuz 2022
- 2.478
- 2.110
- 30
Hepsi hazır da evde durmuyo depo var aşağıda oraya yığdık hepsini:) hayırlısıyla o zamanlar bi gelsin deBende aldım eşyalarını da beşiği babam aldı o mağazada bekliyor evde erkenden yer kaplasın istemedim siz yazınca şaşırdım bende 32 de yıkar hazırlarız artık inşallah
Bizim yataklar gibi bişi alsak nasıl olur acabaPark besiklere pamuk yatak almayın kızlar bebek mağazası çalışanı olarak söylüyorum pamuk yataklarda pamuk zamanla bir yerde toplanıyor bebeğin sırtını rahatsız ediyor siz duzeltseniz de surekli toplanıyor sıvı geçirirse eğer yikayamaz silemezsiniz tavsiyem sünger yatak olur hem bebegin yataga gomulmesini engeller hem rahat olur visco yataklarda tavsiye edilmiyor en iyisi sünger olanlar
Yaaaa bende bende istiyorum biri gösterse yaparım ama bakarak yapamıyorum neteBende şapka örüyorumEki Görüntüle 3418105
Canım ama sünger çok terletiyor dediler bilemedim şimdi ne alayımPark besiklere pamuk yatak almayın kızlar bebek mağazası çalışanı olarak söylüyorum pamuk yataklarda pamuk zamanla bir yerde toplanıyor bebeğin sırtını rahatsız ediyor siz duzeltseniz de surekli toplanıyor sıvı geçirirse eğer yikayamaz silemezsiniz tavsiyem sünger yatak olur hem bebegin yataga gomulmesini engeller hem rahat olur visco yataklarda tavsiye edilmiyor en iyisi sünger olanlar
Aslında çok kolay ama biri göstermeden olmuyor bi kere öğrensen gerisi çok basit yok mu hiç çevrende bilen biri felan bi kere gösterse kaparsın zatenYaaaa bende bende istiyorum biri gösterse yaparım ama bakarak yapamıyorum nete
Bende inci ismini çok beğeniyorum içimde kaldı ama nehir kadar da içime sinmediKızım olsaydı inci veya ezgi koycaktım :)
Yaylı yatak olmaz ağır gelir ve metal aksamlarinda çökme ve kırılmalar yaşanabilirBizim yataklar gibi bişi alsak nasıl olur acaba
Gaviscon duo canım ölçü sınırı da yok ben 2 yemek kaşığı içiyorum hemen rahatlatıyorKızlar 2 gündür kursağım yanıyor resmen, nasıl geçer çaresini bilen var mı?
Aksine visco çok terletir pamuk toplanır temizleme yapamazsınız en sağlıklısı sünger olanlar üstünde zaten kılıfları var direk sünger üstüne yatırmıyoruzCanım ama sünger çok terletiyor dediler bilemedim şimdi ne alayım
Gereksiz pahalı bir marka maalesefAslında wellmatt diye bir marka var özel ölçüde bile yapıyorlar yatak.bi sormak lazım yapısını
Çok benzeri değil ama meltem kral beşik diye aratabilirsinizKızlar şuna benzer krem rengi ahşap beşik görürseniz beni etiketler misiniz ya çok beğeniyorum bu rengi ama asla bulamadım hepsi ya boyasız ahşap yada beyaz
Mesajları Yeni okudum canım çok üzüldüm İnanki. Pislik hamile karısına çocuğunun yaninda utanmadan şiddet uyguluyor. Az bile olmuş daha çok yatar inşallah içerde o kadar sinir oldum ki anlatamam. Seni de tebrik ederim kararlı dik duruşundan dolayı. Çocuklarınla bir ömür mutlu olursun inşallah , hiç üzülme daha kötüsü olmadan kurtulmusun ondan .@HortkulukFatmaben @Simsimm92 @Brcmommy @BB_Queen @lilyrosey
Canlarım hepinizin güzel yüreğinden öpüyorum Allah razı olsun desteğinizi yüreğimde hissettim iyiki varsınız
Bugün daha iyiyim çocuklarıma odaklandım uzaklaştırma var zaten davamı da açtım bi kaç haftaya duruşma olur nafaka da hemen bağlanır zaten ailemde destek bana şükürler olsun.. Şuan eşimin ailesinin apartmanındayım eşimle burda oturuyorduk üst katımda ailesi var o yüzden biraz endişeliyim ister istemez insan korkuyor ama kilidimi falan değiştirdim zaten onlarda hayatlarında ilk defa polis hakim savcı uzaklaştırma falan gördüler bide benim ailem baya tepkili geldiler ortalığı yıktılar desem yeridir. O yüzden bişey yapmaya cesaret de edemezler zaten karakoldan sürekli arıyolar bi sıkıntı varmı diye haftada bir de eve ekip yollayıp bakıp gidiyolar Allah devletimizden de razı olsun.
Demekki bu tür şeyler yaşayan kadınnlarımız kararlarının arkasında durursa devlette her türlü destek oluyormuş bunu öğrendim.
Şimdi şikayetinden vazgeçmem için yalvarıyolar ama asla vazgeçmem maddi manevi tazminat davasını da açıcam hemen zaten boşanma dilekçede hepsini belirttim.
Şimdilik yoluma böyle kararlı bi şekilde devam edicem zamanla toparlarım inşallah evlatlarım yanımda olduktan sonra atlatırım Allah büyüktür..
Boşandıktan sonrada taşınırım zaten burdan bi süre annemin evinde nafakayla idare ederim annemde emekli olunca ben çalışırım oda çocuklara bakar böyle konuştuk şuan kafamda herşey net sizlerinde duası ve desteğiyle bu zamanları atlatıcam kızlar hepinizden Allah razı olsun ismini etiketleyemediğim yoldaşlarımdanda Allah razı olsun iyiki varsınız kızlar...
Ve şunu söylemek istiyorum sakın korkmayın kendi gücünüzün farkına varın biz kadınlar muhteşem varlıklarız evet erkekler bedenen güçlü olabilir ama bizim başardıklarımızın yarısını bile başaramaz..
Çok sevindim. Hiçbir sorun yokmuş, önemli olan o. Gebeliğin tadını çıkar o zaman. Takılacak bir sorunun yok. Çok geçmiş olsun.canim evet gittim cok. garip doktor kanama alani yok dedi yine önlem amaçli dedi prulton vuralm dedi yok dedi kaç kez bakti devletr bida gitmicem ya kanama alani var diyip o kdr üzdü bni çok üzülmüştüm