Bende varım banada sorrr diyorBuraya yazdıkça içerden vuruyor benimki olsun mu diyor olmasın mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende varım banada sorrr diyorBuraya yazdıkça içerden vuruyor benimki olsun mu diyor olmasın mı acaba
size zor diyorsanız ben yandım eşim yabancı, isimde türkçe karakter olmaması lazım ki yırtdışında da rahatça kullanabilsin. ayrıca oradaki kimliğinde isminin yanında babasının, dedesinin, dedesinin babasının ve dedesinin dedesinin adını da alacağı için olabildiğince kısa olmalı ayrıca bir de soyadı var. yandık...Ya kız ismi çok zor bencee bi kaç seçenek bulduk ama tam içime sinmiyor. Göksu, meyra, miray, Asya belki seçenek olur düşünenlere ilk kızımın ismi Gökçe, onu da çok aramıştık ama ilk görünce içime sinmişti
Allah kolaylık versin canım zormuş işinsize zor diyorsanız ben yandım eşim yabancı, isimde türkçe karakter olmaması lazım ki yırtdışında da rahatça kullanabilsin. ayrıca oradaki kimliğinde isminin yanında babasının, dedesinin, dedesinin babasının ve dedesinin dedesinin adını da alacağı için olabildiğince kısa olmalı ayrıca bir de soyadı var. yandık...
Eyvah eyvahsize zor diyorsanız ben yandım eşim yabancı, isimde türkçe karakter olmaması lazım ki yırtdışında da rahatça kullanabilsin. ayrıca oradaki kimliğinde isminin yanında babasının, dedesinin, dedesinin babasının ve dedesinin dedesinin adını da alacağı için olabildiğince kısa olmalı ayrıca bir de soyadı var. yandık...
Beğendiysen 2 kere vur mu desem ne yapsamBende varım banada sorrr diyor
Evet ya benimde cok hosuma gidiyor. Karısıda hamile ona da hep yapıyo ya solediklerimiEvet ben de gormustum o videoyu o hocayi cok seviyorum insanin icini rahatlstiyor hep
Adıda belli kesin Lina olucak. Siz nasılsınız hersey yolundamı haftaya salıda detaylıya gidicez eşimleDetaylı da net öğreniriz bende ufakda olsa bi korkuyorum benimde kız
Yolunda çok şükür sabırsızlıkla detaylıyı bekliyorum inşallah onuda atlatınca birşeyimiz kalmıyor doğumu beklemekten başkaAdıda belli kesin Lina olucak. Siz nasılsınız hersey yolundamı haftaya salıda detaylıya gidicez eşimle
Kızım olsaydı inci veya ezgi koycaktım :)Bende düşünemedim hala inci,ayla,Neva daha da artar gibi
Bizim düz Ali olcak :) eşim iki isimli olduğu için çocukken dalga geçiyolarmış oğluna iki isim koymazmışKızlar isim konusunda karar verenleriniz yokmu başka
Ali ismini çok severim güzel karar benceBizim düz Ali olcak :) eşim iki isimli olduğu için çocukken dalga geçiyolarmış oğluna iki isim koymazmış
Ben de buna bayağı yükseldimKayitli93 Ayla çok severim :)
Bende 18+2 yim.21.haftada gitmeyi düşünüyorum canımKızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
Benim de 20 Mayıs P PasipheaKızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
21+3 de gidiyorm bende perşembeKızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
23+2 de gideceğim canımKızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?