Evet sanki gaz sancısı gibi adet ağrısı gibi bir agri karin ve kasık geniş bir alana yayılı. Çok teşekkür ederim canımVar canım, bebek bu haftalarda hızlı büyüdüğü için sanırım ağrı daha çok oluyor bele de vuruyor hatta. Kanaman yoksa kafana takma hiç. Bu arada gaz sıkışması da bazen regl ağrısına benziyor alan daraldığı için bağırsaklarınla karnının yeri aynı gibi oluyor
Amin canım inşallah. Evet sürekli yeni güncelleme geliyorBu arada 18. hafta boyunca inanılmaz gazım vardı ve çok sancı yaptı. Merak etmeyin yani kızlar galiba her dönemin de zorluğu başka. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah
Teşekkür ederim canım zatten nettim iyice netleşti kafamda aşı meselesihttps://rijksvaccinatieprogramma.nl/sites/default/files/2021-12/73150_RIVM_013344_Folder RVP 22 weken_TURKS_TG_PDFA (1).pdf
Konuyla alakalı şimdi böyle bir yazı okudum belki incelemek istersiniz
Çok güzel fikirler geliyor ya kızlar iyi ki varsınızİlk 10 gün göbek kordonu olacak badi bile giyemiyor o yüzden yeni doğan sıfır kol alınabilir ama 2 aydan sonrası kışa geliyor bizim bebelerinuzun kollu badi Nisan mayısa kadar giyerler o zamana kadar 7-8 aylık olacaklar ama yiğenlerim 6 ayda bile 9 Ay giyiyorlardı bende 1 Yaş bile uzun kollu aldım
Evet kuzum ama çok alma sakın ilk baş için lazım sadece 10lu hastane çıkışının içinden çıkıyor çoğu zamanÇok güzel fikirler geliyor ya kızlar iyi ki varsınız. Yenidoğanda şu önü çapraz olanlar daha mantıklı o zaman
Tamam canım benim şimdilik bir iki tane alırım gerekirse ekleme yaparızEvet kuzum ama çok alma sakın ilk baş için lazım sadece 10lu hastane çıkışının içinden çıkıyor çoğu zaman
Muhteşem yaaaa yüzünü çekebilir inşallah bize de atar mısınKızlar bizim ayrıntılı ultrason var bugün çok heyecanlıyım insallah bebeğim iyidir sağlıklıdır
Bizi de haberdar et durumdannKızlar bizim ayrıntılı ultrason var bugün çok heyecanlıyım insallah bebeğim iyidir sağlıklıdır
Ayy çok heyecanlı ben de cumartesi gideceğimKızlar bizim ayrıntılı ultrason var bugün çok heyecanlıyım insallah bebeğim iyidir sağlıklıdır
Ayyy süper benim de cumartesiKızlar bizim ayrıntılı ultrason var bugün çok heyecanlıyım insallah bebeğim iyidir sağlıklıdır
Ne güzel benim daha çok var 20 sinde gidicem 23+4 Ken gorucem haber et bizeKızlar bizim ayrıntılı ultrason var bugün çok heyecanlıyım insallah bebeğim iyidir sağlıklıdır
Bende düşünemedim hala inci,ayla,Neva daha da artar gibiKızlar isim konusunda karar verenleriniz yokmu başka
Yaa nasıl 900 gram mış benim 500 Gr yakın çıktığı için şeker yükleme testi yaptırdım bugün iri bebek iri bebek diye diye en son şeker den suphelendiler. Öğleden sonra sonuçları alacağım inşallah 1. Saat sınırda çıkmış tam sınır 140Bugün doktor konturolumuz var kaç gün sonra kızımı gördüm okadar güzel hareket ediyordu ki yerinde durmuyordu bacaklarıyla bacak arasını kapamış gene diyordu eşim devamlı resim istiyordu doktor da ayağına bak diyinca ayağının resmini aldımeşim görmek istedi al sana ayak diyince gülme krizine girdi tek sorun doktorun sekreteri kaç gram dedi 900 dedi bakarken. Yanlışlık var sanırım dedi bu kadar olamaz dedi bakalım ayrintilida daha net belli olucak kaç gram olduğu daha bir ay var ayrintiliya
GüneşKızlar isim konusunda karar verenleriniz yokmu başka
Ya kız ismi çok zor benceeKızlar isim konusunda karar verenleriniz yokmu başka