2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Evet sanki gaz sancısı gibi adet ağrısı gibi bir agri karin ve kasık geniş bir alana yayılı. Çok teşekkür ederim canım

Bu arada 18. hafta boyunca inanılmaz gazım vardı ve çok sancı yaptı. Merak etmeyin yani kızlar galiba her dönemin de zorluğu başka. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah
Amin canım inşallah. Evet sürekli yeni güncelleme geliyor

Çok güzel fikirler geliyor ya kızlar iyi ki varsınız. Yenidoğanda şu önü çapraz olanlar daha mantıklı o zaman

Bugün doktor konturolumuz var kaç gün sonra kızımı gördüm okadar güzel hareket ediyordu ki yerinde durmuyordu bacaklarıyla bacak arasını kapamış gene diyordu eşim devamlı resim istiyordu doktor da ayağına bak diyinca ayağının resmini aldım eşim görmek istedi al sana ayak diyince gülme krizine girdi tek sorun doktorun sekreteri kaç gram dedi 900 dedi bakarken. Yanlışlık var sanırım dedi bu kadar olamaz dedi bakalım ayrintilida daha net belli olucak kaç gram olduğu daha bir ay var ayrintiliya

Eklentiler

• Snapchat-485767652.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 71
  • Snapchat-1218767112.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar park beşik aldım düşünenler varsa atayım uzun uuzn araştırıp aldık kalitesi üstünde alt açma ünitesi ve diğer beşiklere göre biraz küçük olması harika

Eklentiler

• IMG_2433.png
    217 KB · Görüntüleme: 71
Yaa nasıl 900 gram mış benim 500 Gr yakın çıktığı için şeker yükleme testi yaptırdım bugün iri bebek iri bebek diye diye en son şeker den suphelendiler. Öğleden sonra sonuçları alacağım inşallah 1. Saat sınırda çıkmış tam sınır 140

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…