2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ya kız ismi çok zor bencee 😂😂 bi kaç seçenek bulduk ama tam içime sinmiyor. Göksu, meyra, miray, Asya belki seçenek olur düşünenlere 😂😂ilk kızımın ismi Gökçe, onu da çok aramıştık ama ilk görünce içime sinmişti
Bende düşünemedim hala inci,ayla,Neva daha da artar gibi😂
Bende asla karar veremiyorum.. 12-13 yaşından beri hayalim Eylül koymaktı eşim sağolsun eski kız arkadaşıyla düşündüğü isimmiş açık açık da söyleyince bana vazgeçtim tabi. Asya düşündüm, eltim soğuttu isimden, Melis Ada dedim eşimin içine pek sinmedi, Defne doğa dedik beraber sonra ondan da vazgeçti herkrs defne koyuyor dedi 😅 bi beğendiremedim

Bende asla karar veremiyorum.. 12-13 yaşından beri hayalim Eylül koymaktı eşim sağolsun eski kız arkadaşıyla düşündüğü isimmiş açık açık da söyleyince bana vazgeçtim tabi. Asya düşündüm, eltim soğuttu isimden, Melis Ada dedim eşimin içine pek sinmedi, Defne doğa dedik beraber sonra ondan da vazgeçti herkrs defne koyuyor dedi 😅 bi beğendiremedim
Yaa beğenmemek çok zor hahahhaha biz de beğenmeyen taraf benim mesela😅😅 ya cemre ismini çok beğeniyorum ben ama ateş anlamına geldiği için ondan vazgeçtik. Defne gerçekten herkeste var bu arada 😂😂 Melis ada kulağa hoş geliyor bencee

Yaa beğenmemek çok zor hahahhaha biz de beğenmeyen taraf benim mesela😅😅 ya cemre ismini çok beğeniyorum ben ama ateş anlamına geldiği için ondan vazgeçtik. Defne gerçekten herkeste var bu arada 😂😂 Melis ada kulağa hoş geliyor bencee
Eşimin adı Selim aynı harflerinden Melis oluyor diye düşündüm aslında anlamlıda 😊

Yaa nasıl 900 gram mış benim 500 Gr yakın çıktığı için şeker yükleme testi yaptırdım bugün iri bebek iri bebek diye diye en son şeker den suphelendiler. Öğleden sonra sonuçları alacağım inşallah 1. Saat sınırda çıkmış tam sınır 140 🤦
Kız kesin cihazda sorun vardı doktorda dedi zaten bu kadar olamaz die 🤣🤣🤣

Dimii büyüyünce hep anlatır babamla aynı diye 😅😅 ben karar veriyim en iyiiisi yaa anlamıda bal arısı, tatlı şey demek. Gayet güzel 🙏🏻
Ay bence ver sen kararı yaa, doğuma kadar eşinin de içine siner. Anlamı da güzelmiş. Melisler güzel olur zaten 😂😂

Ay bence ver sen kararı yaa, doğuma kadar eşinin de içine siner. Anlamı da güzelmiş. Melisler güzel olur zaten 😂😂
Peki yanında ada iyi mi başka bişey mi düşüneyim söylenişi güzel oluyor gibi geliyor bana uyumlu sanki

Peki yanında ada iyi mi başka bişey mi düşüneyim söylenişi güzel oluyor gibi geliyor bana uyumlu sanki
Bence tek başına melis ismi çok kibar sade duru bir ifadesi var ama illa yanına 2. bir isim ıkoymak istersen evet ada, alya, nil gibi isimleri ekleyebilirsin canım

Bence tek başına melis ismi çok kibar sade duru bir ifadesi var ama illa yanına 2. bir isim ıkoymak istersen evet ada, alya, nil gibi isimleri ekleyebilirsin canım
Melis Ada , Melis Alya bunu da eşime bırakıyım o zaman o seçsin ikinciyi 😅

Defne çok güzel ben de seviyorum 😁

X