2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Bizim düz Ali olcak :) eşim iki isimli olduğu için çocukken dalga geçiyolarmış oğluna iki isim koymazmış😄
Esimin esimin dedesinin benim dedemin ve kuzenimin ismi
Kızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
Benimki de 22+4te doktorum 23. Haftada kadar alabilirsin demisti

Benim ayrıntılı ultrason için 22 ve 28 haftalar arası randevu al dedi doktor alacağım Çarşamba günü

En son yaşadığım düşme olayından sonra 21+1 e randevu verdi benim doktorum detaylı için. 24’e kadar vakit varmış ama en uygunu 22 sonrası,24’e kadar diyor doktorlar kalbin ve beynin daha iyi görüntülenebilmesi için.
Benimki görünmezee de kontrol süresinden faydalanacağın 10 gün içinde.

Bu hafta hem detaylı hem tetanoz sonraki haftalarda dörtlü tarama sonra şeker yüklemesi… çok yoğun geçecek ama bebeğimi görebileceğim için mutluyum kiii şu an debeleniyor içeride Güneş kız. 😍
Bu arada Linakiz Linakiz benim sat 2013 kalmış tabloda fkkfkd düzenlerken yaş 27 tahmini doğum da son kontrolümde 03:09/2024 çıktı ortalama şimdiden emeklerin için sağ ol ❤️
Diğer anne gruplarına bakıyorum yakın ayları kim doğurmuş kim erken doğurmuş diye tablo baya güzel oluyor fikir veriyor ❤️😍

Bir masallahinizi aliriz teyzeleriii, ayrıntılı ultrasonumuz güzel gecti
1000048992.jpg

Kızlar merhaba sizin ayrıntılı ultrasonlar ne zaman ben şuan 18+4 haftalık gebeyim. Bana 20 Mayısa verdi randevu. 22+4 olacağım bana çok geç geldi. kendi doktorum yapacak kendi riskli gebelik uzmanı diğer doktorlara gidenler de ona gidiyor zaten. Sizin ayrıntılılar kaçta acaba?
Bence geç değil cnm ikimizde aynı gün giricez ayrintiliya bende 23+4 olucam ozmana bence daha iyi herşeyi daha iyi anlaşılır kilosu boyu iç organlari daha net olur

Canım bende 18+5 im bana da ayrıntılıyı 15 mayısa verdi

20+3e randevu verdi benim doktorum da bu cuma

Selam kızlar bende şuan 19.haftamdayım ama henüz ayrıntılıya randevu alamadım. 21-24 arası gir demişti doktor.. bu arada isim olarak bende çok kararsızım ama Zeyd ve aslan isimlerine bi ısındım gibi😅 iki isim koymayı düşünmeyen ben iki isim koyucam sanırım..🦋

X