2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Merhaba kızlar benim bebiş kız olacak 16.haftada netleştirdik Linakiz Linakiz tabloya eklersin canım. 🥰
18+5’ten bildiriyorum çok fazla midem yanıyor, ne denediysem boş… Sizlerin bir çözümü varsa paylaşır mısınız?
Doktorum 22-23. Hafta aralığında detaylı ultrason yaptırabileceğimi söyledi, onun merakı içerisindeyim şu an. Siz yaptıracak mısınız?
Sol tarafıma yatmakta çok güçlük çekiyorum bu arada, batma hissi oluyor. Sağıma daha rahat yatıyorum sizce sorun olur mu?
Toplu bir soru bombardımanı oldu benimki amauzun zamandır yazmıyordum gelmişken fikirlerinizi alayım dedim. ❤️

Merhaba kızlar benim bebiş kız olacak 16.haftada netleştirdik Linakiz Linakiz tabloya eklersin canım. 🥰
18+5’ten bildiriyorum çok fazla midem yanıyor, ne denediysem boş… Sizlerin bir çözümü varsa paylaşır mısınız?
Doktorum 22-23. Hafta aralığında detaylı ultrason yaptırabileceğimi söyledi, onun merakı içerisindeyim şu an. Siz yaptıracak mısınız?
Sol tarafıma yatmakta çok güçlük çekiyorum bu arada, batma hissi oluyor. Sağıma daha rahat yatıyorum sizce sorun olur mu?
Toplu bir soru bombardımanı oldu benimki amauzun zamandır yazmıyordum gelmişken fikirlerinizi alayım dedim. ❤️
Canım mide yanmam benimde var ve soğuk 1 bardak sütü kafama diktiğimde geçiyor geçmezse içmeye devam ediyorum ama bende çözüm soğuk sütü nefes almadan diklemek oldu. Evet detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorum ve batmalar oluyor ama öyle takibini yapmadım ben çocuk alanını genişletiyor bir yöne ağırlık veriyor heralde benimki sol tarafta çoğunlukla orası baya sert oluyor yorumum bu kadar benim 😂😂

Sağ veya sola yatmakta problem yok diyor doktorlar sadece 24.haftadan sonra uzun süre sırt üstü yatılmaması öneriliyor o kadar. 🙏🏻 Sağlıkla gelsin prensesin canım benim 🌸🩷 Mide yanması 18.haftamda bi kaç kez oldu şimdi duruldu 19+1 😊 Benimde 20-22 arası istedi detaylı ultrason 21+3 e randevumu aldım inşallah merakla bekliyorum

Kızlaaar kızlaaaar günaydınnn. Yarın hamiş ilk bayramımız olacak nasipse. Bayram kombinlerimizi paylaşalım 🤩

T Tali89 merhaba tahminleriniz tutuyor diye duydum 6 haftalık ultrason görüntüm bayramdan sonra cinsiyet öğrenmeye gideceğiz şuan 13 üm sizce erkek mi kız mı tahmini ilk defa yorumlatacağım 🥰

Eklentiler

• IMG_9829.jpeg
    IMG_9829.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz?16.haftaya giriyorum.İkinci gebeliğim.
İkincide erken hissedilirmiş..
Sol rarafımda hareketleri hissetmeye başladım ama emin değilim
Benim de ikinci gebeliğim..16.haftama girerken hissediyor gibi oldum sağ tarafımda. Şu üç dört gündür yine bişey yok bakıyorum hissedecek miyim diye ama nedense bişey yok insan korkuyor bi yandan..muayene 19 nisanda onu bekliyorum sağlıklı olsunlar da geç hissetsek de sorun değil..

Sağ veya sola yatmakta problem yok diyor doktorlar sadece 24.haftadan sonra uzun süre sırt üstü yatılmaması öneriliyor o kadar. 🙏🏻 Sağlıkla gelsin prensesin canım benim 🌸🩷 Mide yanması 18.haftamda bi kaç kez oldu şimdi duruldu 19+1 😊 Benimde 20-22 arası istedi detaylı ultrason 21+3 e randevumu aldım inşallah merakla bekliyorum
Canım mide yanmam benimde var ve soğuk 1 bardak sütü kafama diktiğimde geçiyor geçmezse içmeye devam ediyorum ama bende çözüm soğuk sütü nefes almadan diklemek oldu. Evet detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorum ve batmalar oluyor ama öyle takibini yapmadım ben çocuk alanını genişletiyor bir yöne ağırlık veriyor heralde benimki sol tarafta çoğunlukla orası baya sert oluyor yorumum bu kadar benim 😂😂
Teşekkürler kızlaar. ❤️ Sade süt asla içemiyorum katlanacağım herhalde bu acıya artık.
Detaylıyı Op dr a mı yoksa uzman doç prof vs. giderek mi yaptıracaksınız? Özelde tamamlayıcı sigorta geçmiyor öğretim görevlilerine 3-4bin arası buralarda ücreti var, eğitim araştırma ya da fakülte de sevk istiyor illa bi kere kadın doğuma görünüp sevk almalıyım kafam çok karışık o yüzden. En son gidelim özelde yaptıralım dedik ama başka bir çözümü varsa öğrenmek isterim. (Amasya’da yaşıyoruz ve ya Samsun ya da Çorum’a gitmemiz gerekiyor her koşulda…) 🥺

Benim de ikinci gebeliğim..16.haftama girerken hissediyor gibi oldum sağ tarafımda. Şu üç dört gündür yine bişey yok bakıyorum hissedecek miyim diye ama nedense bişey yok insan korkuyor bi yandan..muayene 19 nisanda onu bekliyorum sağlıklı olsunlar da geç hissetsek de sorun değil..
Canım hareketleri göbek hizasında mı hissediyorsun? Ultrasonda bebek göbeğin alt kısımlarında, benim hissettiğim hareketler göbek hizasında..
Senin de öyle mı?

Baskılı hamile tişörtü sipariş vermiştim kız bebek var karnında 😍 kargo dağıtıma çıkmış heyecanla onu bekliyorum şuan eğer beğenirsem bayramda giyicem 😍

E elifmel canım mide yanması için gaviscon şurup denedin mi önceki hamileliğimde bu haftalarda başlayıp içmiştim ben hep baya rahatlatmıştı doğuma kadar da kullandım

Benim kombinim bu şekilde olacak 🤷🏻‍♀️😊
Sende geçen bayramki kendimi gördüm 😢 oğlum karnımdaydı benleydi o zamanlar sancım var diye yatırmışlardı hastaneye erken doğum ihtimaline karşın bütün bayram hastanede kalmıştım. Sen ve bebeğin iyi olsun yeter ki boşver bayramı canım

Kız bebeklerde sol değilde sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorsun bende öyleyim benim kide kız sağ tarafta daha rahat yatırıyorum ama solada mecbur yatıyorum kan akisi daha iyi gitsin die ayrintiliya Martin 20 sinde giricem 23+5 Ken gitmiş olucam

X