Erken bırakmış canım gerçekten, süt mü azaldı noldu kim bilir doktora danışsaydınBu konuda şanssız benim galiba 2 bucuk aylıkken ise başlayınca emmeyi bıraktı bir süre sonra aç kalmasın die biberona başladık şimdi mamasını içti uyudu bakalım kalktıktan sonra kaçta uğur
Ay Buda var işte bunu da duyunca korkmuyor değilim , tecrübene göre vermemekte çok haklısın sendeKızlar en şanssız benim bu konuda . İlk çocuğum erken doğdu çene kasları gelişmemişti emmedi hiç bir kere bile . İkinci çocuğum ilk 4 ay emzik almadı denemediğim emzik kalmamıştı en son birine alıştı sonra emmeyi bıraktı. Ben hiç emzirmenin tadını alamadım doya doya emziremedim . Bu sefer ne emzik ne biberon vermeyi planlamıyorum. Ha alacağım kenarda dursun kaşık biberonlardan
Sut azalmadı kuzu benim sıpa sütun tadı değiştiği için emmek istemediErken bırakmış canım gerçekten, süt mü azaldı noldu kim bilir doktora danışsaydın
Zaten doğumdan sonra daha calismiycam iki sene kadar sonra başlarım ise geri ise başlayınca sağma derdi çıkıyor ediyor ozman biberona alıştırmak zorunda kaliyorsun resmenAy Buda var işte bunu da duyunca korkmuyor değilim , tecrübene göre vermemekte çok haklısın sende
Olsun kuzu ya zaten ek gıdaya da geçmiştir asıl muhtaç oldugu zamanları almışSut azalmadı kuzu benim sıpa sütun tadı değiştiği için emmek istemedi
Cok sukur cnm süt resmen geri gitti emmeyince göğüslerim desen hala aynı buyumedi hiç son zamanlar büyür anca benim kiOlsun kuzu ya zaten ek gıdaya da geçmiştir asıl muhtaç oldugu zamanları almış
Ben hala emziriyorum deyince doktor şaşırdı bende de sütün tadı değişir nasıl bırakmadı dediSut azalmadı kuzu benim sıpa sütun tadı değiştiği için emmek istemedi
Demmekki senin kine fark etmemiş cnm ne güzel işte emmiş keşke benim kide öyle olsaydı ama benim iş yuzundende emme konusunda hussrana uğradık sabah gidip akşam 11 de geliyordum hangi bebek on iki saat anneyi emmeyince unutmazki memeyi herşey nasip yaBen hala emziriyorum deyince doktor şaşırdı bende de sütün tadı değişir nasıl bırakmadı dedi
Aa o nasıl mesai canım haklısın o şekilde sürdürmek çok zor, inşallah bunda gönlünce olsun rahat et güzel emsin inşallahDemmekki senin kine fark etmemiş cnm ne güzel işte emmiş keşke benim kide öyle olsaydı ama benim iş yuzundende emme konusunda hussrana uğradık sabah gidip akşam 11 de geliyordum hangi bebek on iki saat anneyi emmeyince unutmazki memeyi herşey nasip ya
Canım valla bi şey diyim mi ben eminim ramze de yanıldıklarım genelde 8 hafta falan. En doğru sonuç 6 ve 7 haftada. Seninkine kaç haftalıkken bakmıştık. Bendede bebeğin ilk göründüğü erkek dedim sonra konumu değişti ama ilk dediğim geçerli oldu yaniAy bende de tutsun yadoktor tersini tahmin etti ben alışmıştım çin takvimi,ramzi nuba
Bende 8di sanırım canım 7 yoktu çünkü bendeCanım valla bi şey diyim mi ben eminim ramze de yanıldıklarım genelde 8 hafta falan. En doğru sonuç 6 ve 7 haftada. Seninkine kaç haftalıkken bakmıştık. Bendede bebeğin ilk göründüğü erkek dedim sonra konumu değişti ama ilk dediğim geçerli oldu yani
Teşekkür leerMagnezyum ağrıları dindirir cnm dikkat et ken dine fazla yorulma
Bacak uyuşukluğum çoktu benim o yüzden verdiBana ağrın olursa kullan dedi arada oluyor ama hiç alıp kullanmadım
Benim çok komik duruyor yaa sizin kaç haftalıkKızlar göbişler ne alemde
Eki Görüntüle 3413337
17+6 sata göreBenim çok komik duruyor yaa sizin kaç haftalık
Amin cnm inşallahAa o nasıl mesai canım haklısın o şekilde sürdürmek çok zor, inşallah bunda gönlünce olsun rahat et güzel emsin inşallah