Tahlilmi yaptırdınız acaba anladınız benim kızım 56 günlük idrarı baya kokuyor acaba enfeksiyon mu diye düşündümkızlar bebeği kız olup idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? antibiyotik mi veriyorlar bebeklere ?
kokulu idrar olmazmış bebeklerde dr söyledi götürün mutlaka. bizimkinin kilo alımı bu hafta 200 gr un çok altında bi de uyku problemi var ondan şüphelendi drTahlilmi yaptırdınız acaba anladınız benim kızım 56 günlük idrarı baya kokuyor acaba enfeksiyon mu diye düşündüm
Ben canım valla zeytinyağı ve pamukla oraya her tuvalet sonrası bakım yapıyorum biraz ize yarıyorKızlar büyük tuvaletinize çıkarken zorlanan kan geleb var mı doğum yaptıgımdan beri ıkınarak canım acıyarak zorla tuvaletimi yapıyorum
arada sırada oluyor canım. yediklerim pek değişmiyor ama sanırım havaların soğumasıyla suyu azalttım ben ondan olmuş olabilir. artık düzenli olarak sabah ve akşam biraz kuru kayısı yiyorum bana çok iyi geliyor sen de lifli şeyler ye bolcaKızlar büyük tuvaletinize çıkarken zorlanan kan geleb var mı doğum yaptıgımdan beri ıkınarak canım acıyarak zorla tuvaletimi yapıyorum
Benim ilk kızım idrar yolu enfeksiyonu ile doğmuştu, doktor antibiyotik iğne vermişti. Beş gün veya yedi gün, tam hatırlamıyorum, hastaneye gidip vurdurmuştuk.kızlar bebeği kız olup idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? antibiyotik mi veriyorlar bebeklere ?
BenKızlar büyük tuvaletinize çıkarken zorlanan kan geleb var mı doğum yaptıgımdan beri ıkınarak canım acıyarak zorla tuvaletimi yapıyorum
Ben de merak ediyorum bizimkide mavi şuan. Işıga ve kıyafete göre değişiyo gibiBebişlerin göz renkleri ne durumda bizimki hala mavi gibi acaba ne zaman tam belli olur ya çok merak ediyorum. Kahverengi olsa şimdiye kadar belli olur muydu
tam değil canım. kırmızı bi yara izim var. daha az belli olur sanmıştım ama baya belirgin iz ya. ama tabii suç benim biraz da... yara izi kremini düzenli kullanamadım bebekle vs uğraşırkenBir de tam ameliyat izinin altı, kasıkların tam ortasında ağrı var benim ? Normal mi bu durumda ? Sizler de nasıl kızlar? Tam toparladı mı vücudunuz ağrılarınız bitti mi sezaryenden sonra ?
Bizim ihtimal az gibi sadece babaannesi mavi gözlü ama bakalım ne olcakBen de merak ediyorum bizimkide mavi şuan. Işıga ve kıyafete göre değişiyo
bizimki iyiden iyiye kahveye döndü canım. bence sizin maviş olacak bebek. renkli göz mü baskın ailede? biz kahverengi gözlüyüz zaten bebişimiz de bize çektiBebişlerin göz renkleri ne durumda bizimki hala mavi gibi acaba ne zaman tam belli olur ya çok merak ediyorum. Kahverengi olsa şimdiye kadar belli olur muydu
Benim kinin baba tarafı esmer. Cok dua ettim halalara benzemesin die onlar baya kara.Bizim ihtimal az gibi sadece babaannesi mavi gözlü ama bakalım ne olcak
Bende öyleyim doktora gittim makat çatlamış dedi krem verdi iki çeşitKızlar büyük tuvaletinize çıkarken zorlanan kan geleb var mı doğum yaptıgımdan beri ıkınarak canım acıyarak zorla tuvaletimi yapıyorum
Ay hadi inşbizimki iyiden iyiye kahveye döndü canım. bence sizin maviş olacak bebek. renkli göz mü baskın ailede? biz kahverengi gözlüyüz zaten bebişimiz de bize çekti
Kaç gün oldu sizin acaba bizim kızın da bu renge yakın şu an ebe ya ela ya yeşil olur gibi dediBebişlerin göz renkleri ne durumda bizimki hala mavi gibi acaba ne zaman tam belli olur ya çok merak ediyorum. Kahverengi olsa şimdiye kadar belli olur muydu