2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Demek istedikleri o değil cocuklar memeye alısınca hobi olarak gene emiyor açlıktan değil alışkanlıktan özellikle uyku zamanı. Yoksa karınları tok oluyor zaten. Hatta tok karna daha sık uyanıyorlar. 2-3 yaşına kadar bıraktırması cok zorluyor. Emzige alısınca ama gunduz emiyor gece uykusunda emzik yetiyor illa meme demiyor.

Ben bikaç defa şey yaşadım hatta dün mü ne bidaha oldu. Haftasonu uzanırken karnımda hareket oldu gibi yandan bastırdım hoop bi kıpırtı gibi gıdıklandım resmen bastırınca
Bastırır Ken elinin altında olur birden kayar

Emzigide verme derim zorlanmadigin sürece ben vermiycektim ise geri dönünce oğlana vermek zorunda kalmıştım daha bir hafta olmadı emzik aldım dışı çıkıyor die çekip çekip duruyor hava kaçırmaya başlamış emzik

Aynen öyle zorlanmadikca emzik vermeyin diyor zaten doktorda benim ki tepki yaptı neymiş dişleri yamulturmus öyle dedi annemlerde birşey olmaz diyor ilk defa oğlumda kullandım oğlumda kızda kullanmamıştım zaten bu dada mecburi kullandık ise gidiyorum die kaynanam alıştırmis

Y
Yok onu ben anladım zaten ben zaten başka bişey söylüyorum biberon konusunda fikrimi belirttim ablamın çocuğu asla meme almamıştı bi kere biberonu alınca bu sefer hiç emmedi çok zorluk yaşamıştı ondan bahsetmek istemiştim

Kızlar malum bayram gelince bi temizlik perisi uğradı bana bu gün biraz fazla yordum kendimi sağ tarafımda çokta rahatsız etmeyen bi ağrı var kasığımda lekelenme ya da kanamam yok sizce normal mi

Bebek hareketi mi acaba diye düşündüm

Yok yok tabi ki emsin kuzum emzirmek her yönden bebek için de anne için de güzel ,bu dediğim anne sütünü sağıp vermek , her gün de değil haftda 1-2 mesela bi cafe ye gidiyorsun sütünü sağıp biberona alıp orda veriyorsun yada hastane işi olduğunda kurtarıcı her zaman emzirecek bi yer bulamıyorsun, benim ki şükür anne sütü aldı ama bu şekilde biberonu da hiç kabul etmedi illa emecek, canı sağolsun gelişimi de hep güzeldi ama ikinci de emzik vereceğim ve biberonu bi tık erken vereceğim alışsın valla benim ideal anneliği 1. Çocuk tüketti

Yok verecem canım ya kardeşim de çevremde kimde görsem en azından memede uyuma huyu olmuyor, 1.5 yaş ve yeni doğmuş bebekle gözüm korkuyor

Evet meme almaz korkusundan biberonla emzik vermek istemıyorlar olabiliyor ole ama cogu bebek hepsine alışkın oluyo öyle de olunca anneler baya rahatlıyor
t

Ya tabi oda var biberon meme reddi yapabiliyor hatta ben emzikte meme reddi yaşayan da okudum, hepsi risk ama annenin psikolojisi yardımcı birinin olması vs gibi bir çok etken var, en güzeli emzik vermemek biberon vermemek ekran vermemek ama hayatlar öyle değilmiş kızlar ben yapmam dediğim herşeyi yaptım annelikte 2 . De ama en büyük hedefim meme haricinde uyuma metodu bilen bir bebek olması, oğlum hala sadece meme de uyuyor, inşallah 2. Numaram babasında uyur pışpışla falan

Evet meme almaz korkusundan biberonla emzik vermek istemıyorlar olabiliyor ole ama cogu bebek hepsine alışkın oluyo öyle de olunca anneler baya rahatlıyor

t
Arkadaşımın çocuğu tam böyle dışarda büyük rahatlık zaten asla sürekli biberon vermemeli bu dediğim nadir ya ama işte kimisi memeye alışıyor asla o biberon başlığını sevmiyor ben kaç biberon denedim

Canım nasıl korkulmasın yaşına girdi ama bu daha bebek ve o kadar zorluyor ki beni tek başına
Benim ki daha 21 rinde dokuz aylık olucak 13 buçuk aylıkken bu doğmuş olucak ne yapicam bilmiyorum ilk iki çocukta böyle olmuştu nasıl becermisim farkında bile değilim ama tek bildiğim ikiz gibi buyuycekleri

Bu konuda şanssız benim galiba 2 bucuk aylıkken ise başlayınca emmeyi bıraktı bir süre sonra aç kalmasın die biberona başladık şimdi mamasını içti uyudu bakalım kalktıktan sonra kaçta uğur

t
Ne güzel ben öyleydim hem biberon em meme hem emzik hepsini emiyordu şimdi durumun tati değişim ve emmiyor daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…