2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Aynen muhtemelen oyle oluyo😂
Su üç dört gündür gece kalkıyorum baklava açmıştım serbetlemistim bir tepsisini gece kalkıp yiyorum üstüne su içiyorum yatağa uzaninca hareketini hissediyorum 😍😍😍

Kızlar malum bayram gelince bi temizlik perisi uğradı bana bu gün biraz fazla yordum kendimi sağ tarafımda çokta rahatsız etmeyen bi ağrı var kasığımda lekelenme ya da kanamam yok sizce normal mi
Fazla yorma kendini ben gibi hergun bir odayı yap gerçi bende üç çocuk var yapsam bile nafile hiç yapmamış gibi oluyor fazla yorarsan bel agrinda başlar erkenden magnezyum almaya baslarsin 36 hafta dolana kadar kullanirsin

Ya kızlar başıma gelene bulaşık makinesine bulaşıkları yerlestirdim yikansim die aradan on dakika geçti heryer su olmuş meğer arkasındaki hortum çıkmış halı desen şırıl siklam olmuş akşam akşam iş çıktı bana makineyi felan çektim hep sildim ama mutfak dolabının altı şişme yapmış sanki elde yıkadim hep sinirden taktım herşeyini geri ama korkuyorum çalıştırmaya adam deseniz yolda geldi gitti gerçi geldiğinde bile temziligimi olsun çocukların bakımı olsun hiç birini beyenmeyip lafı sayıp gitti moral deseniz sıfıra sıfır gülüyorum ama boşa resmen

Kızlar cinsiyet öğrenmeden emzik aldık şimdi kıza döndü Philips emzik almak isteyen varsa bana yazabilir 😂bende pembesini alayım

Eklentiler

• IMG_2103.png
    IMG_2103.png
    295,2 KB · Görüntüleme: 92
Fazla yorma kendini ben gibi hergun bir odayı yap gerçi bende üç çocuk var yapsam bile nafile hiç yapmamış gibi oluyor fazla yorarsan bel agrinda başlar erkenden magnezyum almaya baslarsin 36 hafta dolana kadar kullanirsin
Magnezyumu 10 haftada felan başladı ama düzenli kullanamadım kanama felan olmayınca benimde aklıma yorgunluktan geldi bekliyorum bakalım bi sorun olursa acile giderim artık

Magnezyumu 10 haftada felan başladı ama düzenli kullanamadım kanama felan olmayınca benimde aklıma yorgunluktan geldi bekliyorum bakalım bi sorun olursa acile giderim artık
Magnezyum ağrıları dindirir cnm dikkat et ken dine fazla yorulma

Bana ağrın olursa kullan dedi arada oluyor ama hiç alıp kullanmadım 🤔

Ay sorma başım belada onlarla resmen ağırlık gibi taşıyorum yaaa
Benim sütüm vardı oğlan emmeyince tadı farklı gelince geri çekildi bakalım.ne zaman büyür doğumdan sonra senin kiler daha çok şişer ben diyim bu iyi günler

Benim sütüm vardı oğlan emmeyince tadı farklı gelince geri çekildi bakalım.ne zaman büyür doğumdan sonra senin kiler daha çok şişer ben diyim bu iyi günler
Deme deme 😅😅 göbekten çok bunlar zorlucak galiba benii. Şuan süt mü doluyor ondan mı şişiyor böyle sen tecrübelisin. 😅

Deme deme 😅😅 göbekten çok bunlar zorlucak galiba benii. Şuan süt mü doluyor ondan mı şişiyor böyle sen tecrübelisin. 😅
Hormonlar sut damarlarını hazırlıyor süt olması için son ay lar sıkınca sütun gelir zaten

X