- 10 Kasım 2022
- 5.055
- 4.177
Su üç dört gündür gece kalkıyorum baklava açmıştım serbetlemistim bir tepsisini gece kalkıp yiyorum üstüne su içiyorum yatağa uzaninca hareketini hissediyorumAynen muhtemelen oyle oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su üç dört gündür gece kalkıyorum baklava açmıştım serbetlemistim bir tepsisini gece kalkıp yiyorum üstüne su içiyorum yatağa uzaninca hareketini hissediyorumAynen muhtemelen oyle oluyo
Fazla yorma kendini ben gibi hergun bir odayı yap gerçi bende üç çocuk var yapsam bile nafile hiç yapmamış gibi oluyor fazla yorarsan bel agrinda başlar erkenden magnezyum almaya baslarsin 36 hafta dolana kadar kullanirsinKızlar malum bayram gelince bi temizlik perisi uğradı bana bu gün biraz fazla yordum kendimi sağ tarafımda çokta rahatsız etmeyen bi ağrı var kasığımda lekelenme ya da kanamam yok sizce normal mi
Demesen iyiydi be. Hem sen 3 cocukla ne baklavası actın yaSu üç dört gündür gece kalkıyorum baklava açmıştım serbetlemistim bir tepsisini gece kalkıp yiyorum üstüne su içiyorum yatağa uzaninca hareketini hissediyorum
Hahah açtım valla dört tepsi açtım benim kiler bitti bile çocuklar yiyip durdularDemesen iyiydi be. Hem sen 3 cocukla ne baklavası actın ya
Ayy yerim ya susam tanesinden gramlara geldik çok şükür darısı sağlıcakla kucağa almayaBiz seninle aynıyız ben perşembe gittim en son 130gram olduğunu söyledi doktorumuz. Hanımefendi çok hareketli olduğu için boyunu ölçemedi kemiklerinden haftasıyla uyumlu mu diye baktık
Maşallaaahhh yarasın nnHahah açtım valla dört tepsi açtım benim kiler bitti bile çocuklar yiyip durdular
Magnezyumu 10 haftada felan başladı ama düzenli kullanamadım kanama felan olmayınca benimde aklıma yorgunluktan geldi bekliyorum bakalım bi sorun olursa acile giderim artıkFazla yorma kendini ben gibi hergun bir odayı yap gerçi bende üç çocuk var yapsam bile nafile hiç yapmamış gibi oluyor fazla yorarsan bel agrinda başlar erkenden magnezyum almaya baslarsin 36 hafta dolana kadar kullanirsin
Maşallahhhh ben sabahtandır bi kurabiye yapmaya üşeniyorumHahah açtım valla dört tepsi açtım benim kiler bitti bile çocuklar yiyip durdular
AcıktımMaşallahhhh ben sabahtandır bi kurabiye yapmaya üşeniyorum
Magnezyum ağrıları dindirir cnm dikkat et ken dine fazla yorulmaMagnezyumu 10 haftada felan başladı ama düzenli kullanamadım kanama felan olmayınca benimde aklıma yorgunluktan geldi bekliyorum bakalım bi sorun olursa acile giderim artık
Enerjine hayranım.Acıktım
Bana ağrın olursa kullan dedi arada oluyor ama hiç alıp kullanmadımMagnezyumu 10 haftada felan başladı ama düzenli kullanamadım kanama felan olmayınca benimde aklıma yorgunluktan geldi bekliyorum bakalım bi sorun olursa acile giderim artık
Anam sizin memisler kocaman olmuş benim ki nie aynı kaldıEnerjine hayranım.
Ay sorma başım belada onlarla resmen ağırlık gibi taşıyorum yaaaAnam sizin memisler kocaman olmuş benim ki nie aynı kaldı
Benim sütüm vardı oğlan emmeyince tadı farklı gelince geri çekildi bakalım.ne zaman büyür doğumdan sonra senin kiler daha çok şişer ben diyim bu iyi günlerAy sorma başım belada onlarla resmen ağırlık gibi taşıyorum yaaa
Deme deme göbekten çok bunlar zorlucak galiba benii. Şuan süt mü doluyor ondan mı şişiyor böyle sen tecrübelisin.Benim sütüm vardı oğlan emmeyince tadı farklı gelince geri çekildi bakalım.ne zaman büyür doğumdan sonra senin kiler daha çok şişer ben diyim bu iyi günler
Hormonlar sut damarlarını hazırlıyor süt olması için son ay lar sıkınca sütun gelir zatenDeme deme göbekten çok bunlar zorlucak galiba benii. Şuan süt mü doluyor ondan mı şişiyor böyle sen tecrübelisin.