2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar merhaba 18 +1 iz bugün henüz hiç kilo almadım karnım çok az çıktı bence ama kıyafetlerle farkedilmez şuana kadar hiç kilo almayananınız var mı 😔 2 hafta önce doktor herşey yolunda sağlıklı dedi boyu uzunmuş hatta. Ama hissetmiyorum da sanki artık bebeğimi evham mı yapıyorum sizce
Kac cm canim boyu? Soyledi mi dr un?

Bende 16+1 deyim 1 kilo almısım ama benim cok yatkın almaya. Bide kabızlık cok fazla. Bence evhamlanıcak bi durum yok bana ğerinatolog kızmıstı bile 2 kilo almısım die ogun tartıda fazla cıkmıstım yemek su vs cok içmiştşm
Ay evet kizlar kabizlik bendede cok var malesef ne zaman duzelir acaba bu durum

İnşallah amin kuzum aminn🥹
Çok şükür herşey normal dedi doktor boyu kilosu 🙏🏻🩵 dün ilk kez kilo söyledi, 128 grmış. Otur ağla gramını yerim onun ☺️
Evet takmıyorum aslında sadece süreç çok zor geçmesin bizim için diye çabalayacağım. Yoksa zaten 80 kilo hamile kaldım. Yaza kadar kilo veririm öyle bebek olur diye planlıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı 🙈 nasip böyleymiş. Sağlıklı olsun yavrum da kilo halledilir sahiden 🥰
Ben 83 kiloyla hamile kaldim acaba dogumdan sonra var olanlarda gider mi 😂 yoksa sadece aldigimiz kadari mi gider 😂😂

Kızlar dardanel ton yiyor musunuz ? Bir de benim canım kalamar çekiyor ya civa oranı yüksek sanırım ama bir yiyesim var anlatamam

Kızlar merhaba, 15. Haftam bitmek üzere ve son tahlilde TSH değerim 3,36 çıkmış. Doktorum endokrinle görüşmemi söyledi. Sizde yükselen oldu mu 7. Haftadaki tahlilimde 2,39 çıkmıştı. İlaç kullanmam gerekir mi kaç üzeri ilaç kullanmak gerekiyor düşürmek için?

Kızlar dardanel ton yiyor musunuz ? Bir de benim canım kalamar çekiyor ya civa oranı yüksek sanırım ama bir yiyesim var anlatamam
Ben yemiyorum canım ton balığında da civa var diye okumuştum nette sadece küçük balıklar tüketiyorum kalamar da bana kalırsa yeme tehlikeli cıva oranı yüksek besinler tüketmek

Kızlar merhaba, 15. Haftam bitmek üzere ve son tahlilde TSH değerim 3,36 çıkmış. Doktorum endokrinle görüşmemi söyledi. Sizde yükselen oldu mu 7. Haftadaki tahlilimde 2,39 çıkmıştı. İlaç kullanmam gerekir mi kaç üzeri ilaç kullanmak gerekiyor düşürmek için?
Canım endişe etme hiç ilaç kullanman gerekiyorsa kullan düşüyor zaten benim 2 ay önce 6.6 çıktı doğuma kadar ilaç kullanmam gerekiyormuş suan 3.0 kadar düştü

7. Haftadaki de neredeyse sınırmıs gebelikte 2,5 altında tutmak istiyorlar. Aşırı yuksek değil ama sınırı geçmiş ilaç baslaman gerek hemen kontrol altına almak lazım. Dozunu dahiliyede ayarlıyorlar. Benimde 2.8 falan cıkmıstı doktor bide hastanede tekrarla dedi beklerkende yukseleniliyor dedi tabi 1 haftayı falan rahat gecti hastaneye gideli randevu bul falan 3.8 cıktı orada da. 25 lik basladık biz. Pazartesi 2.1 di mesela.

Hayır canım yenmesi tavsiye edilmiyor cıva oranı yüksek dip balıkları onlar. Metal ve toksik yükleri fazla. Hamsi gibi küçük balıklar ve somon en iyileri. Hamsi yiyorum ben genelde. Yüzey balıkları tavsiye ediliyor.

7. Haftadaki de neredeyse sınırmıs gebelikte 2,5 altında tutmak istiyorlar. Aşırı yuksek değil ama sınırı geçmiş ilaç baslaman gerek hemen kontrol altına almak lazım. Dozunu dahiliyede ayarlıyorlar. Benimde 2.8 falan cıkmıstı doktor bide hastanede tekrarla dedi beklerkende yukseleniliyor dedi tabi 1 haftayı falan rahat gecti hastaneye gideli randevu bul falan 3.8 cıktı orada da. 25 lik basladık biz. Pazartesi 2.1 di mesela.
19 Nisan a randevu aldım bakalım endokrine ordan ayarlanır herhalde doz meselesi teşekkür ettim :)

Evet bende seviniyorum🙈 ilk gebeligimde 7,5 kilo almısım sanırım 3,5 kilosu ilk 3 aydı 😂
İşte her hamilelik bile aynı değil demekki ben hamilelikten önce 52dim şimdi arada 52 çıkıyorum hop bir kabız oluyorum 53 😂 bu arada doktor bana başta kilo olarak en fazla 62 olabilirsin demişti şimdi 60la tamamlayabiliriz hamileliğini dedi 😍 senin gibi 8 kiloyla tamamlayabilirim belki bende

Size doktor ne dedi acaba tsh için? Benim doktorum dahiliyeye yönlendirdi ama bayram girdi araya. Sonrasında gideceğim.

Merhaba doktorunuzla görüştünüz mü? Nasıl geçti😌
Merhaba yoğun bir gündü kızlar bakamadım hiç buraya. Doktorum gebelikte normal olduğunu söyledi. T3 ve T4 normalse. Tsh ve beta hcg aynı genden geldiği için beta hcg tsh reseptörlerine bağlanıp tshı uyararak düşmesine sebep olabiliyormuş gibi gibi bilimsel bir takım açıklamalar yaptı. Değerimin kaç olduğuna bakmadı bile. Demir ilacı için de bulantıların devam ediyorsa 1 ay sonra başla dedi

Merhaba yoğun bir gündü kızlar bakamadım hiç buraya. Doktorum gebelikte normal olduğunu söyledi. T3 ve T4 normalse. Tsh ve beta hcg aynı genden geldiği için beta hcg tsh reseptörlerine bağlanıp tshı uyararak düşmesine sebep olabiliyormuş gibi gibi bilimsel bir takım açıklamalar yaptı. Değerimin kaç olduğuna bakmadı bile. Demir ilacı için de bulantıların devam ediyorsa 1 ay sonra başla dedi
Çok teşekkür ederim.🥰🙏🏻

Bir dahaki randevum ne zaman kuzu belki ozman gosterir
3 lünün sonuç göstermesinde bakayım gene dedi ancak Nisan sonu
Hemen bir kontrol randevusu patlat bir hafta içinde tekrar öğren istersen kuzucum
Ya bunu da sırf cinsiyet için gittim daha da gitmem göstermiyor bu yaramaz😅
Papatya0593 Papatya0593 kesin kız olacak dediydi dersin. Ramze de ne demiştik bak gör kız olacak hayırlısı olsun da
Başta kız dedin canım sonra biraz daha büyüm haftasında erkek dedin😅

Kızlar bugün sabah bacagima jilet yapmistim tüyleri almak icin ama cok hafif bastirmadan derim resmen kabardi kipkirmizi benek benek oldu sisti ve sanki sıcak suyla yanmis gibi acıyor yanıyor. Krem surdum ama asla gecmiyor hic boyle olmazdi

X