Doktorum bana ton baligi ye mutlaka dedi kendisi. Ve ben midye tava da yedimKızlar dardanel ton yiyor musunuz ? Bir de benim canım kalamar çekiyor ya civa oranı yüksek sanırım ama bir yiyesim var anlatamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum bana ton baligi ye mutlaka dedi kendisi. Ve ben midye tava da yedimKızlar dardanel ton yiyor musunuz ? Bir de benim canım kalamar çekiyor ya civa oranı yüksek sanırım ama bir yiyesim var anlatamam
En iyisiA101 ürünlerinden bi takım da biz faydalandık 9-12 ay ama olsunnn
Benimki baya uzun baktı emin oldu 12. Haftada bile belliydi ama biz net olarak 16 yı bekledikKızlar ben dün doktordaydım , cinsiyet konuştuk mu dedi evet bişey söylemiştiniz dedim ama doktor bacak arasına net bakmadan sadece 2 saniye geçti öyle kız dedi çıkarken kesin kız diyor muyuz dedim evet dedi 18.haftamda. Yani nasıl bu kadar kesin konuştu biz eşimle emin olamadık Genel görüntüsüne falan uzun uzun baktı ölçtü ama bacak bölgesini anlık geçti nasıl gördü ki
çook geçmiş olsun canım, yeni girebildim bende cok duydumÇok geçmiş olsun canım inşallah hemen çözüm bulunur hallolur için rahat eder
Canim bende de oldu bioderma atoderm krem sürünce gecti rahatladimKızlar bugün sabah bacagima jilet yapmistim tüyleri almak icin ama cok hafif bastirmadan derim resmen kabardi kipkirmizi benek benek oldu sisti ve sanki sıcak suyla yanmis gibi acıyor yanıyor. Krem surdum ama asla gecmiyor hic boyle olmazdi
Normaldir yani degil mi bu durumCanim bende de oldu bioderma atoderm krem sürünce gecti rahatladim
Kaç haftalık?Üç hafta kadar ileri olma durumlarında doktorlar şüphelenebiliyor şekerden bebek fazla iri ve kiloluysa. Üç haftaya kadar olan ileri ya da gerilikler normal karşılanıyor. Benim bebem de 9 gün kadar ilerde muhtemelen tombalak olduğu için :) korkulacak bir şey yok yani
Yani bende de oldu demek cildimiz inceldi hassaslaştı böyle yorumladım ben. Bir süre jiletten uzak duralımNormaldir yani degil mi bu durum
Yaaa kuzuuummm çok çok sevindim Uraz beyimiz sağlıkla gelsin inşallah kızkardeşimde hamile oğlu olursa Uraz koycak ismini çok güzel bi isim ben çok sevdimKızlaaaar oğluşum geliyor Uraz bebek ellerinizden öper teyzeleri, şükür bir sıkıntımız yok maşallah BurcuYengec @BB_Queen Gncgm28 @adenliya
Hamilelikte daha hassas oluyo cilt :/ kuru kurı yaptıysan o yüzden olmuş olabilir bol nemlendirici sürKızlar bugün sabah bacagima jilet yapmistim tüyleri almak icin ama cok hafif bastirmadan derim resmen kabardi kipkirmizi benek benek oldu sisti ve sanki sıcak suyla yanmis gibi acıyor yanıyor. Krem surdum ama asla gecmiyor hic boyle olmazdi
Bugün sata göre 15+4 ancak ultrasona göre 17+0 olmalı işteKaç haftalık?
Ben de 4 gün önce verdim. Hemogram normal benim, karaciğer demir sonuçları iyi gelmedi benim de. Sadece hemograma mı bakıldı ? Yanında başka tetkikler de istiyorlar genelde birlikte değerlendiriyorlar.Selam arkadaşlar,
14+5 te 2 gün önce kan verdim. Hemogram sonuçlarımın çoğu referans aralığının dışına çıkmış. 2 ay önce hepsi normaldi. Aranızda anlayan var mı? Gebelikte olabiliyor mu? Tatil girdi doktora da soramadım.
Siz baktırdınız mı bu aralar bu değerlere?
Benzer bişey yaşayanınız var mı?
Rabbim Güzel günlerde giymesi nasip etsin inşallahbugün ilk kiyafetlerimizi almaya başladık Allah'ım ne çeşit şeyler var kız için
Tek bir kişi bile yok mudur? Ne zaman yazsam sanırım tesaduf o konu hakkında hiç bilgi olmuyor sankiKızlar selamlar, iki gündür sağ elde uyuşma ve güç kaybı yaşıyorum.
Çok zorladı geçe uyutmuyor agrıyor.
Şimdilik bilek ateli takıyorum ama artabılırmıs, karpal tunel sendromuymuş.
Devam ederse fizik tedavi önerilecek. devam ederse korkum şu sağ elim tutmaz hale mi gelecek , yaşayan var mı
Ay inşallah çocuklara bayramlık alırken onada alalım dedik bir iki parça zaten çıtçıtlı daha almiycam abisinin kalan beyazları hep duruyor gerçi kundakta almayı düşünmüyorum bir haftane için Alicam kız olduğu belli olsun die evde baya şey var alıp almamakta çok kararsizimRabbim Güzel günlerde giymesi nasip etsin inşallah
Ben yeni gördüm hyr cnm tutmama gibi bir durumun olmuyor fizik tedavisiyle elin düzeliyor cnmTek bir kişi bile yok mudur? Ne zaman yazsam sanırım tesaduf o konu hakkında hiç bilgi olmuyor sanki