- 6 Aralık 2021
- 1.914
- 2.298
Ya çiçeklilere bayıldım ama bende istiyoruuuuumm çok güzel seçmişsin çok tatlıııııbugün ilk kiyafetlerimizi almaya başladık Allah'ım ne çeşit şeyler var kız için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çiçeklilere bayıldım ama bende istiyoruuuuumm çok güzel seçmişsin çok tatlıııııbugün ilk kiyafetlerimizi almaya başladık Allah'ım ne çeşit şeyler var kız için
İyiyiz canım sen nasılsın? Ben bayram temizliği yapcak hiç halim yok zaten kaynanamlar geri geliyormuş evi de çok hunharca kullanıyorlar onlar gittikten sonra artık yardımcı kadın çağıracağım doğuma kadar en azından baya temiz durur kimse yokkenNasılsınız kızlar , varmı aranızda bayram temizliği yapanlarr Ben öyle üstten bi süpürüp siliyorum zaten bayramda evde yokuz , kaynanamla eltim gelceklerdi kalmaya ama eşim sağolsun biz gelelim dedi.
Hastane cikisiymis birde bu. Doğumdan sonra giydirmeye versemmi die düşünüyorum ebe giydirir heralde hepsini zaten 32 veya 33 hafta yıkarım 34 gibi çantasını hazırlarım olur biter fazla kıyafet almiycam zaten hemen büyüyor büyümeyi geçtim oğlanın bissuru kıyafeti var alıp alsammi die düşünüyorum çıtçıtlı çok mesela hepside beyazYa çiçeklilere bayıldım ama bende istiyoruuuuumm çok güzel seçmişsin çok tatlııııı
Ay alma canım bende almıcam bu sefer sadece herşey mavi olduğu için biraz pembiş şeyler eklicem aralara o kadar çünkü çok çabuk büyüyecekler giden paraya yazık kıyafet için. Beyaz zıbın da çok almıştım ben onları kullanıcam inşallahHastane cikisiymis birde bu. Doğumdan sonra giydirmeye versemmi die düşünüyorum ebe giydirir heralde hepsini zaten 32 veya 33 hafta yıkarım 34 gibi çantasını hazırlarım olur biter fazla kıyafet almiycam zaten hemen büyüyor büyümeyi geçtim oğlanın bissuru kıyafeti var alıp alsammi die düşünüyorum çıtçıtlı çok mesela hepside beyaz
Aynen valla bende öyle düşünüyorum masrafa girmiycem bir iki parça alsam yeter o günler hayırlısıyla gelsede rahat etsekAy alma canım bende almıcam bu sefer sadece herşey mavi olduğu için biraz pembiş şeyler eklicem aralara o kadar çünkü çok çabuk büyüyecekler giden paraya yazık kıyafet için. Beyaz zıbın da çok almıştım ben onları kullanıcam inşallah
Evet kuru yapmistim aceleden gercekten cildim cok hassaslasmis hic bu kadar olacagimi tahmin etmezdimHamilelikte daha hassas oluyo cilt :/ kuru kurı yaptıysan o yüzden olmuş olabilir bol nemlendirici sür
Evet gercekten cildimin bu kadar hassaslasacagini hic tahmin etmezdimYani bende de oldu demek cildimiz inceldi hassaslaştı böyle yorumladım ben. Bir süre jiletten uzak duralım
Bende sırf döndüğümde biraz temiz olsun diye süpürüp siliyorum o kadar bide vakit geçsin diye işte En iyisi kadın almak benimde annem gelip gidiyor 2 haftada bir o hallediyor sağolsun ama çok detaya oda giremiyorİyiyiz canım sen nasılsın? Ben bayram temizliği yapcak hiç halim yok zaten kaynanamlar geri geliyormuş evi de çok hunharca kullanıyorlar onlar gittikten sonra artık yardımcı kadın çağıracağım doğuma kadar en azından baya temiz durur kimse yokken
Annen gelebiliyorsa çok iyi benim annem belinden dizlerinden rahatsız kendi evini bile zor yapıyo mecbur bana kalıyor işler. Yapabiliyorsan süpürge ne mutlu canım bende eşimden yardım alıyorumBende sırf döndüğümde biraz temiz olsun diye süpürüp siliyorum o kadar bide vakit geçsin diye işte En iyisi kadın almak benimde annem gelip gidiyor 2 haftada bir o hallediyor sağolsun ama çok detaya oda giremiyor
6-7 haftalık ultrason varmı yollar mısın Bi daha bakim merak ettimNisan sonu- Mayıs başıartık 18 oluyor öğreniriz heralde yoksa detaylıya kalır
ben de araya kaynasam? daha önce buraya atmıştım ama hiç tahminde bulunan olmadı.ilki 6 hafta ikincisi 7+3.6-7 haftalık ultrason varmı yollar mısın Bi daha bakim merak ettim
Vajinal ultrason ise erkek karın ultrasonu ise kızben de araya kaynasam? daha önce buraya atmıştım ama hiç tahminde bulunan olmadı.ilki 6 hafta ikincisi 7+3.
cuma günü ikili tarama için gittiğimde görüğüm şey kordon değilse erkek gibiydi doktor bir şey demedi ama.
Bugün kontrolümde doktorum sordu kollarda uyuşma karıncalanma falan var mı diye ben de yok dedim. Özellikle sorduğuna göre beklenen bir durum olabilir. Magnezyum falan kullanıyor musun canım?Tek bir kişi bile yok mudur? Ne zaman yazsam sanırım tesaduf o konu hakkında hiç bilgi olmuyor sanki
Ne düşünüyorsun canım
Kız bence
Canım sen kız demiştin de ben söylememişim. Bu vajinaldi. O zaman erkek mi oluyorAy hadi inşallllaaaaaaahhhh çin rus hepsinde erkek çıkıyor
Gerçi normalde de kuru yaptıgında bilt baya tahriş olur malum sıcaklarda geliyor yavaş yavaşEvet gercekten cildimin bu kadar hassaslasacagini hic tahmin etmezdim
Kıza benziyor
Hatırlamıyorum tekrar görmem lazımCanım sen kız demiştin de ben söylememişim. Bu vajinaldi. O zaman erkek mi oluyor
Hatırlamıyorum tekrar görmem lazım
Bana da yorum yapar mısınKıza benziyor