2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar merhaba 18 +1 iz bugün henüz hiç kilo almadım karnım çok az çıktı bence ama kıyafetlerle farkedilmez şuana kadar hiç kilo almayananınız var mı 😔 2 hafta önce doktor herşey yolunda sağlıklı dedi boyu uzunmuş hatta. Ama hissetmiyorum da sanki artık bebeğimi evham mı yapıyorum sizce
Bende 16+1 deyim 1 kilo almısım ama benim cok yatkın almaya. Bide kabızlık cok fazla. Bence evhamlanıcak bi durum yok bana ğerinatolog kızmıstı bile 2 kilo almısım die ogun tartıda fazla cıkmıstım yemek su vs cok içmiştşm

A101 ürünlerinden bi takım da biz faydalandık 😊 9-12 ay ama olsunnn 😅

Eklentiler

• IMG_20240406_141216_829.jpg
    IMG_20240406_141216_829.jpg
    188,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar merhaba 18 +1 iz bugün henüz hiç kilo almadım karnım çok az çıktı bence ama kıyafetlerle farkedilmez şuana kadar hiç kilo almayananınız var mı 😔 2 hafta önce doktor herşey yolunda sağlıklı dedi boyu uzunmuş hatta. Ama hissetmiyorum da sanki artık bebeğimi evham mı yapıyorum sizce
Bende hiç almadım canım 1 kilo aldım onuda verdim tekrar 😊 Merak etme 5.aydan sonra bol bol yicez doktorum benim kilomu takip ediyor sorun görmedi sende telaşlanma 😘

Canım bende hiç kilo almadım aksine 4 kilo verdim endişelenme benimde öyle çok karnım yok doktor da şimdi bulantılardan dolayı vermişsin önemli değil dedi bebek gelişimi şuan normal ilerliyor dedi bulantılar geçince zaten yavaş yavaş almaya başlarsın dedi endişelenme yani sen kilo almasana bebek normal ilerliyor

Evet benim mesela azalmış demir. Kan da düsmüs biraz üstelik demir hapını falan kullanıyorum 12 den beri. Hani bormal derecede ama düsmüs genede
Ya bana da kan hapı verdi ama tahlil yapmadan kullanmak istemiyorum pazartesi günü sağlık ocağında bi kan tahlili yaptırcam eğer düşük çıkarsa kan hapını kullanmayı düşünüyorum bulantılardan dolayı da multivitamini içmeyebilirsin dedi doktorum omega balık şeyini de bulantıların tamamen geçince başlarız dedi

Döndü valla teyzeleri Allah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım bende hiç kilo almadım aksine 4 kilo verdim endişelenme benimde öyle çok karnım yok doktor da şimdi bulantılardan dolayı vermişsin önemli değil dedi bebek gelişimi şuan normal ilerliyor dedi bulantılar geçince zaten yavaş yavaş almaya başlarsın dedi endişelenme yani sen kilo almasana bebek normal ilerliyor

Buraya gelmemiş 🤣🤣🤣🤣
T Tali89
Kızlar bende dün kontrole gitmiştim ya 16 hafta oldum ve cinsiyeti gene öğrenemedim😂 bacakları kapalı dedi doktor bişey söyleyemem dedi😅

Kızlar ben dün doktordaydım , cinsiyet konuştuk mu dedi evet bişey söylemiştiniz dedim ama doktor bacak arasına net bakmadan sadece 2 saniye geçti öyle kız dedi çıkarken kesin kız diyor muyuz dedim evet dedi 18.haftamda. Yani nasıl bu kadar kesin konuştu biz eşimle emin olamadık 🙄 Genel görüntüsüne falan uzun uzun baktı ölçtü ama bacak bölgesini anlık geçti nasıl gördü ki 😊

En sağlıklısı seninki, üzülme. Doktor dün beni ilk 3 ay 0 kilo hedefimiz var, çok kilo almışsın deyip uyardı. Benim yatmaktan ve progestandan bu kadar oldu ama korkuyorum bu 3 ayı çok iyi değerlendirmem lazım 🥹
Öyle mi diyorsun bebeği hissetsem daha rahat olurum belki 😔 Ama senin riskli durumun vardı çok normal kuşum hareket etmeyince arkadaşımda hızlı aldı şimdi 7 aylık son iki aydır hiç kilo almıyor mesela 😍

Bende 16+1 deyim 1 kilo almısım ama benim cok yatkın almaya. Bide kabızlık cok fazla. Bence evhamlanıcak bi durum yok bana ğerinatolog kızmıstı bile 2 kilo almısım die ogun tartıda fazla cıkmıstım yemek su vs cok içmiştşm
Bende kabız oldum canım oda rahatsız ediyor ama ilaçlardan yani çok sevindim seninde kilo almamana 😍

Öyle mi diyorsun bebeği hissetsem daha rahat olurum belki 😔 Ama senin riskli durumun vardı çok normal kuşum hareket etmeyince arkadaşımda hızlı aldı şimdi 7 aylık son iki aydır hiç kilo almıyor mesela 😍
Kesinlikle öyle için rahat olsun canım 💙 bebeği hissetme konusunda da rahatım ben. Hem erken hem zayıf değilim. Ki zayıf bile olanlar illa 18’de hissedecek diye bir şey yok diyor doktorlar. Ama katılıyorum sana canım, hissetsek bu kadar doktor peşinde olmayacağız inşallah 🥲
Ben de arkaşın gibi olurum umarım elimden geleni yapacağım, yürüyüşlere de başladım dün 🙏🏻

Bende hiç almadım canım 1 kilo aldım onuda verdim tekrar 😊 Merak etme 5.aydan sonra bol bol yicez doktorum benim kilomu takip ediyor sorun görmedi sende telaşlanma 😘
Oy çok şükür çok sevindim benim doktorumda bundan sonra ayda 1 kilo alman yeterli dedi ama etraftan mı etkilendim naptım takıyorum arada 😂

Kesinlikle öyle için rahat olsun canım 💙 bebeği hissetme konusunda da rahatım ben. Hem erken hem zayıf değilim. Ki zayıf bile olanlar illa 18’de hissedecek diye bir şey yok diyor doktorlar. Ama katılıyorum sana canım, hissetsek bu kadar doktor peşinde olmayacağız inşallah 🥲
Ben de arkaşın gibi olurum umarım elimden geleni yapacağım, yürüyüşlere de başladım dün 🙏🏻
Kiloyu takma kuzum ikinizde sağlıklıysanız ablam 30 kilo almış 3 ayda 25 kilo gitti tabi o kadar almazsın sen ama 😍 inşallah hemen hissederiz ya

X