2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Bende onu diyecektim 22. Haftadan önce başlamıyor ki benim ilk gebelikte 30. Haftada başladı. Yinede aklınızda olsun takipte olun bir süre sonra yine yaptırırsiniz.. zaten kolestaz.kendini el ve ayak kaşıntısı ile.belli ediyor

Selam kizlar 2 hafta once 14 haftalikken ultrasonda dr dedi 16 cm boyu. Biraz buyuk dedi. İnternetten arastirdim evet fazla. Bu benim canimi sikti bir anormallik olur mu diye. Suan 16 haftaligim. Heralde bi 18-19 cm olmustir. Sizin boylar nasil? Varmi benle ayni olan?

Hiç kaşıntım yok şuan. Doktorlar da kolestaz olamaz şuan dediler ama yine de takip ettirmem gerekiyor. Çok teşekkür ederim sizin de umarım çok güzel geçer süreciniz ve bir daha olmaz

Rabbim hem teyzenize hem de şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar versin. Dualarımız sizinle çok geçmiş olsun.

Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah

Sizlerden her ay kontrole gelmeden detaylı kan tahlili istiyor mu doktorlarınız ? Annem 30 sene önce istiyordu her ay benim doktorum, bu nasıl olur diye şaşırıyor kadıncağız.
Benden 12 haftada gittigimde bidahaki gelişinde yaptır die bi sürü tahlil istedi. İlk gebeligimde 12 de basladım bu doktora ozaman istemişti. Bu gebeligimde ogrendigim anda geldim randevuya genede 12. Haftaya kadar tahlil istemedi. İlk gebeligi ogrenince istenen tahlil var tabi onu hiçbi doktor istemesede saglık ocagı yapıyo ilkinde kalp atısı keseye falan baska doktora gitmiştim o da istememişti. Anladıgım kadarıyla ilk 3 ay cok tahlil istemıyorlar ama sonra her kıntrolde istiyorlar

Kızlar iyi Kadir geceniz mübarek olsun, bugün kananam oldu, hemen bi özel hastaneye geldim bebek iyi ama rahim ağzında kısalmam varmış, şuan marmara eğtm araştırmada yatırıyorum. Kendi doktorum karşıda o rahim ağzına dikiş atılması lazım dedi, devlet hastanelerinde şansıma bayramdan dolayı nöbetçi perinatoloji doktorlar bulunamıyor. Yarın sabaha kadar düşük önleyici ilaçlarla serumla idare edeceğim, yarın sabah Avrupa yakasına geçip oradaki özellerde şansımı deneyeceğim. Dua edin bana nolur.
17+5 im şuan. Başına böyle bişey gelen ve ya yakınlarının başına gelen var mı?

Benden de ilk gebelik tahlilleri sonrası arada sadece tiroitlere baktır dedi. Başka istemedi. Bakalım ben bundan sonra her muayeneye gitmeden yaptırırım artık istemese de.

Çok geçmiş olsun. Dualarım seninle. Bu durumu çok duydum dikiş atılarak sonuna kadar götürülüyormuş. Gönlünü ferah tutmaya çalış öyle de olacak inşallah ben inanıyorum

Dikiş atımı cok yaygın gönlünü ferah tut. Bi arkadasımda farkedilmemişti biraz erken dogum yaptı ama küveze girecek bi erkenlikte değildi ikiside saglıklıydı. Rahat ol kendini kasma

Benden de ilk gebelik tahlilleri sonrası arada sadece tiroitlere baktır dedi. Başka istemedi. Bakalım ben bundan sonra her muayeneye gitmeden yaptırırım artık istemese de.
Aynı benimde tiroid bakıldı sürekli doktor ona bakalım dedi. Dahiliyecide her ay kontrole gel dedi.

Çok geçmiş olsun iyi ki hemen fark edilmiş okumuştum bununla ülgili çözümü olmayan bir durum değilmiş umarım hızlıca müdahale edilcek ve her şey yoluna girecek üzülme

Rahim ağzı kısalığında dikiş atıldığını duymuştum, farkedilmesi güzel birşey sanırım dinlenmen gereken bi hamilelik öneriyorlar doğuma kadar, korkma şu mübarek günde Rabbim korusun farkedildi tedavisi var şükür, tabi ki dua ederiz

Canım bu ayda yüzük olmuyorsa ödem de olabilir ,ödem için de erken aslında bence de bu değerler etkili olmuştur sen önlemini alarak uzmana giderek iyi yaptın gerçekten ben de kan tahlili isteyeceğim sonraki kontrolde başta yapılandan sonra yapılmadı bana da,
Bu şekilde sorgulamakta yorucu oluyor ama bende sorgulamadan birşey yapamayanlardanım çünkü bir doktorun dediğini diğer doktor gerek yok diyebiliyor mesela tetanoz aşısıda bunlar içinde var, inşallah karşımıza araştıran ve kendini geliştiren doktorlar çıksın

İnan bende bırakmak istiyorum dediğin gibi instagramda falan yurtdışında doğum yapanlar çıkıyor karşıma nerdeyse doğuma kadar 3 4 kere ultrasona giriyorlar ve muhattap oluyorlar doktorla ben anlayamadım hangi taraf doğru yapıyor ama bırakmayada cesaret edemiyorum ne bileyim

Kızlar göğüs kaşıntısına bi çözüm var mı?Dışarda olur olmadık yerde acayip kaşınıyor

Ben geçen salı günü gittim doktora 16.7 cm 14+6 haftalık (1 hafta önde) çıktı... Ama bana bişey demedi doktor.
Bundan İki hafta önceki ultrasonda da 14.2 cm çıktı

Ben canım. Rahim ağzı yetmezliği maalesef erken farkettin dua et . Benim serklaj için haftam geçmişti atılmadı hafta ilerledikçe rahim ağzı tam silinme oldu aylarca yataktan hic kalkmadan yattım. Dikiş atılırsa eğer çok rahat olacaksın ayakta fazla gezme hatta mecbur kalmadıkça kıpırdama dikiş atılana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…