2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar ben de bugün kan tahlili vermiştim. Çok şükür iyi çıkmış sadece tsh düşük çıkmış baya, normalde iyiydi. İnternette gebelikte normal diyor ama bakalım doktor yarın ne diyecek.
Canım gebelik düşürüyor, düşmesini istemeyiz demişti bana doktor. Bu nedenle tiroit ilacı verdi her sabah içiyorum. İşe yaramış düşme yok. Stabil kalmış. Danış istersen doktoruna.

Olmaz. 2 doktorun yanılması zor bence

Bana da 12. haftadan sonra 4 kez 3 farklı doktor kız dedi ben detaylıyı bekleyeceğim alışveriş yapmak için

Kızlarrrrr 16+4uz doktor bugun tahmin yaptı kız diyeeee. 14+4 ile bugunu paylascammm siz de bse deynnn

Eklentiler

• IMG_20240405_165211.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20240322_113830_edit_766306394399736.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 38
Bana da ayrı 2 doktor erkek gibi gözüküyor ama emin olamayız henüz demişti, erkek çıktı sahiden. Yine de bekleyin ama az kalmış zaten

Teşekkür ederim normalde buraya yazmazdım ama kimseye söylememe kararı alınca içime atmak istemedim bebeğimiz şans getirir umarım bize

Bacak arasını gösterdiyse size genital organı değişmez bize gösterdi direkt

Telsiz sütyen kullanmanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar özellikle bu dönemde. Pentiden sporcu sütyenlerinden almıştım ben. Memelerim için yaptığım en güzel şey diyebilirim
Bi arkadaş kaplı atlet demişti spordı sütyenlerine de bakarım canım. Normalde de bütün gün dışarda olduğum için nefret ediyorum sütyenden hele şu an daha fazla.
Canım gebelik düşürüyor, düşmesini istemeyiz demişti bana doktor. Bu nedenle tiroit ilacı verdi her sabah içiyorum. İşe yaramış düşme yok. Stabil kalmış. Danış istersen doktoruna.
Yarın kontrolüm var canım soracağım mutlaka

Doktora gittiniz mi? Gebelik kolestazı başlıyor olabilir ben ilk gebeliğimde yaşadım bunda da yüzde doksan olacağını söylediler o değerleri düşüren bir ilaç var yükselmeye başladığı an ilaç verecek doktor

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir tamamen çok haklı bir konuya parmak basmışsın bende açıkçası bu vitaminleri çok kullanmak istemiyorum annem hep diyor biz hamileyken hiçbişey kullanmazdık çocuklarımız sapasağlam doğarlardı şimdiki hamileler kutu kutu ilaç kullanıyor ve çocuklar hep sağlıksız diyor bana da diyor hep içme diye bu kadar. Ne kadar doğru bilemiyorum bence en iyisi doğal yollardan beslenmek vitamin almak tıpkı annelerimizin yaptığı gibi

Bence büyük al bende rahat olsun diye balensiz aldım. Bu hafta sıkmaya başladı. Şimdi büyük bedenini alacağım

En çok ondan korkuyorum ama doktor emin bir şekilde bu haftalardan başlamaz kolestaz ilaçtandır dedi. 14+5 im henüz sata göre. Sizin ilk gebelikte süreç nasıl ilerledi ? Kaçıncı hafta başladınız ilaca ya da ne zaman ilk farkedildi?
Bir arkadaşımda da oldu benim ama son aylarda yükselmeye başlamıştı.

Ense kalınlığı kaç çıkmıştı ? Fetal dna sonucunuz geldi mi

Kesinlikle aynı fikirdeyim canım çok sağol. Mide bulantısınından ya da iştahsızlıktan hiç yiyemeyen anneler için mantıklı olabilir ama ben zaten iştahlı ve düzenli yeme alışkanlığı olan birisiyim. Çok şükür mide bulantım da hiç olmadı. Hiç olmadığı kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Aşırısı vücutta bir yerleri, mekanizmayı bozuyor muhtemelen her şeyin. Bakalım bir sürece başladım araştırtacağım bu neden oluyor diye emin olmalıyım.

Kızlar 15. Haftadayım bebeğimi hiç hisetmiyorum. Normal mi. Ne zaman hisedeceğim ? Zayıfım
15+6 yum 2. Gebeliğim olmasına rağmen hiç hissetmedim, ilk gebeliğimde bi doktoruma hissettim demiştim gülmüştü, 17. Haftadan önce hissedilmez bağırsak hareketini bebek sanıyorsunuz demişti, o yüzden erken olduğunu düşünüyorum canım

Canım benim doktorumda bu görüşte ilk gebeliklerde genelde takviye vermiyor diğer doktorlara göre demiri hemen kesmişti öncekinde bende ama Şuan ben hem emzirdiğim hem hamile olduğum için 2 gebelik arası kısa diye multivitamine başlattı ama onu da ben her gün almam sanırım, ayrıca multivitamin çokta kilo yapıyor, en güzeli değerlere bakıp kullanmak bebeğiniz doğunca göreceksiniz 4. Ayda tr de direk demire başlatıyorlar mesela hiç bakmadan kana, bu gibi ezbere uygulamalar maalesef bizde çok var bende hep sorguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…