2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Hamile olduğumu bile bile bir de umarım adalet yerini bulur.
Cucuthecatt ben de hayatımın en zor zamanlarını yaşarken benzer bi durum yaşamıştım. Ama şuan bana bu zor zamanları yaşatanlar gerçekten elimi öpmedikleri kalıyor. Allah bazen boyle zor sınavlara tabi tutuyo. Ama hep bitti derken bi kapı açılıyor
Karaciger degerleri önemli olmasa doktorlar her ay istemez bence gayet önemli. 1 başka kadın dogumcudan daha görüş alabilirsin içine sinmiyorsa doktoruda değiştir. Ama bence hallolulmayacak bi problem değil.

Ay teyzesi inşallah inşallah bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah. Benim minnoş daha hissettirmiyor kendini benim ilk gebelik diye herhalde

Tabi ki hayati öneme sahip hem de. Benden istemedi bile bu ay. Ben tamamen kendi arzumla yaptırdım hissetmişim gibi. Doktorla iletişimim çok tuttu aslında ama güvenim kırıldı. Dahiliyeye bile git demedi. Aile hekimi ısrar etti. Çok rahat diye çok sevilen biri ama bu kadar rahat olmayı da doğru bulmuyorum sağlıkta ben.
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum şuan, inşallah biran önce son bulur bunlar

Evet aynen böyle, işte buna kızıyorum zaten canım ben de. Geçen hafta devlet hastanesine gittim orada da takipli olayım hem de bebeğimi göreyim diye. O doktor da demir hapı verdi. Ne kan istedi ne bir şey. İyi ki içmemişim. Demirim 175 mi ne çıktı iki gün önce. ALT gibi o da yükselmiş. 7. Haftada gebelik başı ayrıntılı kan tahlilinde her şey normaldi oysaki.
Tam 4-5 gündür alyansımı takamıyorum. Dediğin gibi aşırı kilo aldım şunları içtiğimden beri. Şişirdi resmen beni tüm bu içtiklerim.

Cok hasta goren bi doktorsa belki senin durumunda cok gebe takibi yapmıştır ona guvenerek yonlendirmiştir

Yprumlarını takipe diyorum da genelde şikayetlerinin kaynagı gerçekten karaciğer olabilir. Annemde de arada karaciger sıkıntısı yaşardık. Yorulurdu dediğin gibi elleri falan şişerdi hemen yemesine içmesine dikkat ederdi. Enginara falan yuklenirdi karacigeri temizleyen şeyler yerdi.

işte benim de öyle oluyor şuan. Karaciğer enzimlerinin yüksekliği şişlik olarak başladı birkaç gündür. Annem de hemen enginar yapmış bana, kıyamam hiç ona

3.6 ölçen de oldu 3,5 3.2 civarı ölçen de. Cok doktora gittim. 3.2 ölçen perğnatolog fazla gazla olctum dedi. Evet cok yuksek değildi ama şüphe duyduk
Anladım. İnsan bu süreçte her şeyden şüphe duyuyor. Bana da mutlaka fetal dna yaptır dediler. Sorun varsa diye korkuyorum ama her şeyi geride bırakıp Bebişlerimiz çok sağlıklı olacak inşallah diyorum

Kızlar cinsiyet tahmini yapan var mı 12+3 karından bakıldı doktor kıza benziyor dedi dedi ama kesin konuşmadı

Eklentiler

• IMG_20240405_161406.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20240405_161353.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 45
Canım ben 1 gün demir 1 gün multivitamin içiyorum o sekilde de yapabilirsin

Sizlerden her ay kontrole gelmeden detaylı kan tahlili istiyor mu doktorlarınız ? Annem 30 sene önce istiyordu her ay benim doktorum, bu nasıl olur diye şaşırıyor kadıncağız.

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİMİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN ALLAHIM EVLATLARIMIZI SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EYLESİN EVLAT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERİN KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMASIN. SİZDEN BİR RİCAM VAR. HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR DERLER. TEYZEM 5 AYDIR YOĞUN BAKIMDA. DURUMU KRİTİK. ELİMİZDEN DUA ETMEK DIŞINDA BAŞKA BİŞEY GELMİYOR. SİZDEN RİCAM BU HAYIRLI GÜNDE ONA ŞİFA NİYETİNE BİR FATİHA OKUR MUSUNUZ? ADI SEVDA KARDAŞ. ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…