2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ben de eurofinse verdim ya. En içime sinen o oldu. Güzel sonuçlarımız olsun

Allah yardımcınız olsun üzülmemeye çalışın yavrumuz için rızık allahtandır

Bu zamlar neye göre sürekli artıyor ya az önce birinden bilgi aldım 3000 TLye fiyat almış 2 hafta önce aynı yeri şimdi aradım 4000 TL dediler detaylı ultrason için İstanbul Tekirdağ çevresi varmı kızlar aranızda fiyat alan

Yalovada bile 3750 verdik biz fiyatlar genel olarak böyle galiba

İstanbulda prof ücreti nakit 4000 tl maalesef

Hak yiyen insanlar karşılığını bulmadan ölmezler canım hiç üzülme, hele ki bu mübarek aylarda ve böyle zor zamanlarda.

Kızlar hayırlı kandiller olsun hepinize dualarımız kabul olsun, bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar büyüsünler inşallah

Son durumu bildiriyorum A adenliya Papatya0593 kucuksusam M mervedk verns
Kadın doğumcum ilaçlardandır çok aşırı fırlama yok dedi ve multivitamin ve progestana, tüm ilaçlara devam et dedi. 1 ay sonra yine yüksek olursa keseriz bazılarını dedi. Sedece iğneyi kesti. Kanama ve lekelenme kalmadı çünkü. Aile hekimim ise ısrarla dahiliyeye yönlendireceğim dedi. Dahiliyeye gittim hemen ardından. Kesinlikle karaciğer değerleri ciddiye alınmalı ve senin ki 4 katı ihmal edilmemeli dedi. Gastroenterolojiye görünmelisin dedi. Randevu kovalıyorum şuan bunun için. Yalnız dahiliyeci hem multivitaminden hem de daha çok Progestan haptan şüphelendi. Fazla gelmiş olabilir sana dedi. Çünkü kanama geçirdiğimde rahim içi olmamıştı benim kanamam. Plesantanın konumundandı. Belki hormon fazlalığı da yaratmış olabilir bilemiyorum karaciğer enzim yüksekliğini.
Bu arada bir kaç şey daha söylemek isterim. Amerika’da bebeğini tedavi ettirmeye giden bir arkadaşıma doktor neden Türkiye’de bu kadar multivitamin ve içindeki folik asitten dolayı bu kadar takviye yapıldığını sormuş, yanlış olduğunu da ısrarla savunmuş. İkinci bir şey daha: Ekim ayında doğum yapan arkadaşımın bebeğinin ilk 3 ay karaciğer enzimleri çok yüksek çıktığı için kız aylardır ağlıyor. Gitmedikleri profesör kalmadı. Son ana kadar multivitamin ve doğumdan sonra da olan multivitamini de kullanmış. Tüm ilaçları kestikten sonra bebeğimin değerleri düzeldi diyor. Bugün sanırım bebeğimin de bundan oldu diye aydınlandı kızcağız. Bilemiyorum tam olarak ve herkeste elbetteki aynı şey olacak diye bir şey yok ama ben doktoru dinlemeyeceğim, multivitamini kestim. İlk fırsatta da yine kan vereceğim. Duruma göre düşmezse de progestanı kesip deneyeceğim. Yakalayabildiğimde de gastroenterolojiye gideceğim zaten. Durum bu kızlar. Uzun oldu ama önemli bir nokta. Karaciğer hayati organımız ihmale gelmez. Hepimiz dikkat edelim.

Bu arada benim minik bebeğim büyümüş
Hiç bir sıkıntı görmedi bin şükür plesanta ta yukarıya çıkmış epey dedi. Fetal dna yaptırmasaydık cinsiyeti yine göremeyecekmişiz, bacaklarıyla kapatmıştı tarihte bir ilk olabilir, doktora cinsiyeti ben söyledim erkek diye

İnsanların kötü olmasına hiç şaşırmıyorum ben günümüzde artık canım. Ama şuna canı gönülden inanıyorum ki kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor. Biz görmesek bile yaşattıklarını yaşamadan çekip gitmesinler. Daha güzellikler daha mutlu olacağı bir fırsat, bir iş bulacak olsun eşin de inşallah bereketiyle gelecek bebiklerimiz

Merhabalaaarrr canlar bugün doktor randevumuz vardı. SSVD istiyorum evde bir oğlum var 2 yaşında. Oğlum için normal doğum çok istedim 8 cm açıklıkla doktorum beni paniklletirdiği için kendine panik oldugu için sezeryana aldı beni ve iyileşmem çok uzun sürdü ama evde bir cocugum daha olacak bu doğumu SSVD istiyorum her şey yolunda giderse. Kdz.Ereğli/Zonguldakta yaşıyorum burada gittiğim doktor SSVD yaptırmadığını söyledi. Sizlerin de bildiği bir doktor var mı ? İstanbul olur ankara olur izmit olur

Selam hanımlar, hayırlı kandiller herkese
Ben kasım annelerinden geliyorum 8. Haftadayım şuan, fetal dna için laboratuvar araştırıyorum, sizlerden yaptıran ve tavsiye edebileceği bi yer olan var mı acaba?
Ben İntergen ile çalıştım. Ankara merkezli. Kit gönderiyorlar. 8. İş günü sonuç geldi. Tüm süreçten özellikle iletişimlerinden çok memnun kaldım. Hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Telsiz sütyen kullanmanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar özellikle bu dönemde. Pentiden sporcu sütyenlerinden almıştım ben. Memelerim için yaptığım en güzel şey diyebilirim

Kızlar selamm , 12.haftada özelde kendi doktorum kız dedi , 15.haftamdayım bugün devlet hastanesinde başka bir doktor da kız olarak görüyorum ama 16. Haftadan sonra net konuşmak lazım dedi sizce değişme durumu olur mu ? Öyle söyleyince belirsiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…