Ben de eurofinse verdim ya. En içime sinen o oldu. Güzel sonuçlarımız olsunBen eurofinste yaptırdı. Benim doktorumda hemen hemen hepsinin kiti vardı. Ense kalınlıgı biraz fazla cıkmıstı o sebeple o firmada yapalım dedi hiç yanıldıgı olmuyormus. Panaroma da vardı mesela o biraz daha pahalıydı istersen onuda yaparız ama gerek yok dedi. Genoksa da sekereteri şey dedi hani herşey normal seyrinde ama yinede yaptıralım rahat olalım diyen aileler onu yaptırıyor fiyatıda daha uygun dedi ense kalınlıgı süpheniz varsa doktor hanım digerine yonlendirir dedi.
Yazarım yarın inşallahBenim de düşük çıktı bir hayli doktor herhangi bir şey yapmaya gerek yok dedi. Bakalım size ne dicek. Haberlerini bekliyorum.
Allah yardımcınız olsun üzülmemeye çalışın yavrumuz için rızık allahtandırEşimi hiç sebep yokken işten çıkardılar. Ayağını kaydırmaya çalışan biri vardı uzun zamandır sonunda başarmış. Dünden beri ağlıyorum durduramıyorum kendimi kimseyle de konuşamadım çatlıcam artık. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum.
Teşekkür ederim umarım yoluna girer her şeyAllah yardımcınız olsun üzülmemeye çalışın yavrumuz için rızık allahtandır
Yalovada bile 3750 verdik biz fiyatlar genel olarak böyle galibaBu zamlar neye göre sürekli artıyor ya az önce birinden bilgi aldım 3000 TLye fiyat almış 2 hafta önce aynı yeri şimdi aradım 4000 TL dediler detaylı ultrason içinİstanbul Tekirdağ çevresi varmı kızlar aranızda fiyat alan
Ayda 1-2 defa da zam yapılması da çok saçma ama muayene bile 5 aydır gidiyorum 3. zamları oldu çok tuhaf gerçektenYalovada bile 3750 verdik biz fiyatlar genel olarak böyle galiba
İstanbulda prof ücreti nakit 4000 tl maalesefBu zamlar neye göre sürekli artıyor ya az önce birinden bilgi aldım 3000 TLye fiyat almış 2 hafta önce aynı yeri şimdi aradım 4000 TL dediler detaylı ultrason içinİstanbul Tekirdağ çevresi varmı kızlar aranızda fiyat alan
Neresi hangi doktor acabaİstanbulda prof ücreti nakit 4000 tl maalesef
Evet benimde 10 günde geldi sonuc. Haftasonu dahil.Ben de eurofinse verdim ya. En içime sinen o oldu. Güzel sonuçlarımız olsun
Hak yiyen insanlar karşılığını bulmadan ölmezler canım hiç üzülme, hele ki bu mübarek aylarda ve böyle zor zamanlarda.Eşimi hiç sebep yokken işten çıkardılar. Ayağını kaydırmaya çalışan biri vardı uzun zamandır sonunda başarmış. Dünden beri ağlıyorum durduramıyorum kendimi kimseyle de konuşamadım çatlıcam artık. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum.
Hamile olduğumu bile bile bir de umarım adalet yerini bulur.Hak yiyen insanlar karşılığını bulmadan ölmezler canım hiç üzülme, hele ki bu mübarek aylarda ve böyle zor zamanlarda.
İnsanların kötü olmasına hiç şaşırmıyorum ben günümüzde artık canım. Ama şuna canı gönülden inanıyorum ki kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor. Biz görmesek bile yaşattıklarını yaşamadan çekip gitmesinler. Daha güzellikler daha mutlu olacağı bir fırsat, bir iş bulacak olsun eşin de inşallahEşimi hiç sebep yokken işten çıkardılar. Ayağını kaydırmaya çalışan biri vardı uzun zamandır sonunda başarmış. Dünden beri ağlıyorum durduramıyorum kendimi kimseyle de konuşamadım çatlıcam artık. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum.
Bilge hast 3000₺Neresi hangi doktor acaba
Ben İntergen ile çalıştım. Ankara merkezli. Kit gönderiyorlar. 8. İş günü sonuç geldi. Tüm süreçten özellikle iletişimlerinden çok memnun kaldım. Hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallahSelam hanımlar, hayırlı kandiller herkese
Ben kasım annelerinden geliyorum 8. Haftadayım şuan, fetal dna için laboratuvar araştırıyorum, sizlerden yaptıran ve tavsiye edebileceği bi yer olan var mı acaba?
Telsiz sütyen kullanmanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar özellikle bu dönemde. Pentiden sporcu sütyenlerinden almıştım ben. Memelerim için yaptığım en güzel şey diyebilirimKızlar sütyenlerim hep yıprandı yıkanmaktan telleri çıktı hep. Hafta sonu bi alışveriş yapacağım sizce kendi bedenimi mi almalıyım yoksa bir beden büyük mü alsam ? Göğüsler bu aylarda büyür mü emin olamadım