- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
Evet kzum aynı benimde bir gün çok hassas kaşıntıdan duramam birgün hiçbirşey yokmuş gibi. Yok yok korkma hiçbirşey yoktur bebişte normal bir durumS Sevimli_35 canım bir de bişey sormak istiyorum. Aynı haftalardaymısız. Göğüs hssasiyetin ne durumda ? Benim bugun biraz yumusak gibi. Yine büyük ama hassasiyeti yok. Sende de öyle oluyor mu ? Bir iki gün önce hassastı mesela. Bende korktum bebeğe felan mı bisey oldu diye.
Hergün farklı şeyler çıkıyor canım kafayı yicem
Şimdide hafif karın ağrısı basladı regl gibi inş normaldır
Benim de bazen vajinanın iç kemiği kasıklarım dizim ağrıyor. Doktor kanama olmadigi muddetce normal dedi bebek buyudukce kaslar gerildikce baskı sebepli ağrı olurmuş. Eşime bana her gün güncelleme geliyor diyorumBenimde dün akşam vajinamla kasıklarımda ağrı vardı geçti sonra rahim gittikçe büyüdüğü için kaşıklar ve vajinaya baskı yapıyor yakında belimizde agriycak
Ooo o güncelleme yokmu hergun farklı birşey yaşıyoruzBenim de bazen vajinanın iç kemiği kasıklarım dizim ağrıyor. Doktor kanama olmadigi muddetce normal dedi bebek buyudukce kaslar gerildikce baskı sebepli ağrı olurmuş. Eşime bana her gün güncelleme geliyor diyorum
Tamam o zaman canım cok tesekkür ederimEvet kzum aynı benimde bir gün çok hassas kaşıntıdan duramam birgün hiçbirşey yokmuş gibi. Yok yok korkma hiçbirşey yoktur bebişte normal bir durum
Bence de orta bi tarihte gitme şansın varsa git kontrole hem için rahat ederBen ne yapayım ya mayısın 20 sinde ayrıntılı ozmana kadar beklermiyim bilmiyorum Nisan ortası gibi gidiyim diyorum tekrar
Allah allah benide ilk defa bugün aradılar işte kalp atışına bakarız tahlil yaparız kontrol canım dedilerBen gebeliği 8. Haftada gidip kendim bildirdim sağlık ocağına ona rağmen hiç aramadılar beni
Hayırlısıyla gelsin inşallah kuzucuk canım benimKııızzllaaaaarrr ben geldimmm hastanemizin organizasyonu bize sürpriz yaptı akşama fotolar gelicek doktorum elime tutuşturdu bunu kızımız geliyooooorrrrEki Görüntüle 3410385
Pozisyonu uygun değil dedi bu fotoğraftaKııııızzdoktorunuz ne dedi?
Maalesef son haftaları göremedim erken doğdular ikiside 33 34 gibi preeklampsiden dolayıDiğer çocukların ultrasona göre mi doğdu son aylarda haftasina yetişti mi
Anladım hayırlısı bu sefer zamanında doğar inşallahMaalesef son haftaları göremedim erken doğdular ikiside 33 34 gibi preeklampsiden dolayı
Kesin kız demiştin hemde8. HaftadaÇok sevindim canım yine tutturduk
Ay kalbim seninle canım benim. Güzel haberlerini bizimle paylaşmayı unutmaKızlar 9:00 da randevumuz var, heyecandan yerimde duramıyorum kalbim yerinden çıkacakdua edin inşallah önce sağlıklı olduğunu görelim sonra cinsiyetini artık
Kız ben sana söylemiş miydim hatırlayamadım benimde 7. Hafta ultrasonum dan kızım olacağını bilmiştinÇok sevindim canım yine tutturduk