Aynen normalBenim sürekli 170 180 çıkıyor normal.şimdiye kadar hiç yüksek demedi bazı doktorları anlamak da zor
Cnm korkma normal bu kalp atışı bende geçen seneki doğumunda 170 dim doktorum hiç birşey de demedi endişelenme sitrese girip bebeğe yansıtmaKızlar bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı, 170. doktor 120 ile 160 arasında olmasını bekleriz, seninkini takip edelim dedi. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı veya duydunuz mu? Endişelenmem gereken bir şey mi?
Ben ne yapayım ya mayısın 20 sinde ayrıntılı ozmana kadar beklermiyim bilmiyorum Nisan ortası gibi gidiyim diyorum tekrarİşte benim ilk gebeliğim ya ödüm kopuveriyo hemenhareketleri de ya azaldı ya da ben alıştığım için pek hissedemiyorum. Yarını iple çekiyorum valla. Çocuğun kalp atışını bi duysam rahatlicam
Hahah aynı sorun bendede var şuan hep mavi erkek olursa almam die düşündüm ama bizde yeniden alicaz kıyafetleri oğlanın odasına alicak küçük oğlanı artık altlı üstlü ranza alıyım diyorum onlara oda fazla büyük değil dolap ta alınınca anca alan kalıcak onlara kıza desen ablasının odasına gecicek orayada baza alinicak beşiği koyulucak ooo çok isim var benim cokkTeşekkür ederim eve geldim hala yüzümde gülüş
Çok tatlı patikler ağlayasım geldi çok duygulandım ya alışveriş de şart oldu önceki çocuğum kıyafetleri hep maviydi ayy şimdi gelsin pembişler elbiseler hep hayalimdi
Etiketleri kesilmediği sürece değişim veya iade yapıyorlarBir sepet dolusu erkek kıyafetimiz oldu eğer değişirse ayvayı yerim
Çok tebrik ederim, hayırlı olsun kızçenizKııızzllaaaaarrr ben geldimmm hastanemizin organizasyonu bize sürpriz yaptı akşama fotolar gelicek doktorum elime tutuşturdu bunu kızımız geliyooooorrrrEki Görüntüle 3410385
Şimdiden kolay gelsin canım biraz masraflı olucak senin ama bi kere aldın mı bi daha çocuklar rahat eder hiç takma kafana onlar için feda olsunHahah aynı sorun bendede var şuan hep mavi erkek olursa almam die düşündüm ama bizde yeniden alicaz kıyafetleri oğlanın odasına alicak küçük oğlanı artık altlı üstlü ranza alıyım diyorum onlara oda fazla büyük değil dolap ta alınınca anca alan kalıcak onlara kıza desen ablasının odasına gecicek orayada baza alinicak beşiği koyulucak ooo çok isim var benim cokk
Kolumdam iğne girdigi an elim ayagım boşalıyor fobi gibi bişeyNeden korkuyorsun canım ben ne yapayım kan görünce bayılıyorum hele kan vermek benim için tam bir işkence oluyor
Orası öyle cnm tabikide herşey onlar için tipe yaaaŞimdiden kolay gelsin canım biraz masraflı olucak senin ama bi kere aldın mı bi daha çocuklar rahat eder hiç takma kafana onlar için feda olsun
Ben gebeliği 8. Haftada gidip kendim bildirdim sağlık ocağına ona rağmen hiç aramadılar beniKızlar sağlık ocağından aile hekimimin hemşiresi aradı yarın sabah takip için çağırdı kan falan alınacak galiba neler yapılacak hiç fikri olan var mıdır
Kuzenim doğum yapmıştı 10 aylık şimdi. Cinsiyet aynı olunca onun fazla alıp hiç giydiremediği şeyler geldi bir de çoğu hediye ben hiç almadım dahaEtiketleri kesilmediği sürece değişim veya iade yapıyorlar
40 hafta üzerinden hesaplanıyor genelde.Kızım 38+5 haftalık doğdu.40. haftaya kadar bekleyemedim.7.ayda covid olmuştum ve gebeliğim dayanılamayacak duruma gelmişti.Sata göre dogum tarihlerine bakıyoruz canım oyuzden. Yoksa dogumın ne zaman olacagı tabiki belli değil 42 yi doldurup 43 te doguranlar da olucak. Belki 7-8 de doguranlarda olucak. Ultrasona gore dogum tarihi her kontrolde farklılık gösterebilir genelde dogum yaklaştıkça uyumlu olmaya baslıyor.
Oy maşallah tosuna gülüşünü yesinlerOrası öyle cnm tabikide herşey onlar için tipe yaaa
Hoşbulduk canım..Neredeyse 16.haftada öğrenmişsin.Biz de bayramdan sonraya kaldık galibaCnm bende 15+6 da öğrenmiştim hoşgeldin aramıza yakın zamanda öğrenirsin cinsiyetini cnmm
Oo çok şanslısınızKuzenim doğum yapmıştı 10 aylık şimdi. Cinsiyet aynı olunca onun fazla alıp hiç giydiremediği şeyler geldi bir de çoğu hediye ben hiç almadım daha
Sağlıklı olsun larda geç erken fark etmiyor cnmHoşbulduk canım..Neredeyse 16.haftada öğrenmişsin.Biz de bayramdan sonraya kaldık galiba
Çekmece kalmadi evde acilmadik bıçakları çatallari herşeyi kaldırdım resmenOy maşallah tosuna gülüşünü yesinler
Kııııızz
Benimkini de yorumlar mısınız? Doktor 12+4te kıza benzetti , kız gibi ama henüz bir şey alma , bir sonraki kontrolde netleşir dedi.Erkek derse de cok buyuk patlarım ay herkese net bse diyorum kendime diyemiyorum ya