- 28 Temmuz 2023
- 1.682
- 896
Öğrendin mi canımKızlar 9:00 da randevumuz var, heyecandan yerimde duramıyorum kalbim yerinden çıkacak dua edin inşallah önce sağlıklı olduğunu görelim sonra cinsiyetini artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrendin mi canımKızlar 9:00 da randevumuz var, heyecandan yerimde duramıyorum kalbim yerinden çıkacak dua edin inşallah önce sağlıklı olduğunu görelim sonra cinsiyetini artık
Vallahi meraklandık haberle biziKızlar 9:00 da randevumuz var, heyecandan yerimde duramıyorum kalbim yerinden çıkacak dua edin inşallah önce sağlıklı olduğunu görelim sonra cinsiyetini artık
Kendimde de tuttu biliyos bu işleri dermişimKız ben sana söylemiş miydim hatırlayamadım benimde 7. Hafta ultrasonum dan kızım olacağını bilmiştin
Benim doktorum her zaman sata göre takip et diyorKızlar ben haftami nasıl yapacağımı bilmiyorum ya USG de farklı sata göre farklı nasıl takip edicegimi bilmiyorum
Benimkini de yorumlar mısın canımKendimde de tuttu biliyos bu işleri dermişim
Doktor düzeltme yapmadıgı müddetçe sata gore. Düzeltmeler de 2 haftanın üzerindeki sapmalarda yapılıyor. 1 hafta 3-5 günde değilKızlar ben haftami nasıl yapacağımı bilmiyorum ya USG de farklı sata göre farklı nasıl takip edicegimi bilmiyorum
Yaa benim 3 hafta üstü düzeltme yapmıyor kendisi bakıyor şu kadarlık diyor ama bana tarih söylemiyorDoktor düzeltme yapmadıgı müddetçe sata gore. Düzeltmeler de 2 haftanın üzerindeki sapmalarda yapılıyor. 1 hafta 3-5 günde değil
Bu işi ticarete dök kuşum senKendimde de tuttu biliyos bu işleri dermişim