Normalde oluyormuş doğduğunda delik ama kapanması lazımmış bu zamana ama bizimki kapanmamış bir tanesi ve boyutu da büyük dedi doktor 3 ay sonra Bi daha çağırdı düzenli takip edecek inşallah kapanır ya kapanma ihtimali yüzde 15 ama yüzde 75 de genelde kapanmıyor sizin çocuğunuza bağlı dedi zamanla göreceğiz rabbim onu korusun Bi evlat kaybettim 8.5 aylık bir tane daha kaybetmek istemiyorumÇok geçmiş olsun anne karnında farkedilen bir şey değil mi bu? Sonradan olabiliyor muymuş
İkisi de bende var ama ikisinde de durmuyor elektrikli de asla ama asla durmuyor 3 ayda iki kere belki kullandık basbas bağırıyor benim kızçe Manuel olan da biraz da olsa oyalayabiliyorum yemek yerkenKızlar anakucagı kullanıyor musunuz,? Kasım indirimlerinde almak istiyorum bir tane. Sizce ne alayım? Çok seçenek var. Elektrikli ve manueller var. Siz ne önerirsiniz.?
Dur bakalım hemen karaları bağlama kötüyü çekme kendine. Senin bebeğin prematüre değil mi belki daha geç kapanacaktır kapanmasa bile tedavisi olan bir şey. Başka doktorlardan da görüş alın bence mutlaka.Normalde oluyormuş doğduğunda delik ama kapanması lazımmış bu zamana ama bizimki kapanmamış bir tanesi ve boyutu da büyük dedi doktor 3 ay sonra Bi daha çağırdı düzenli takip edecek inşallah kapanır ya kapanma ihtimali yüzde 15 ama yüzde 75 de genelde kapanmıyor sizin çocuğunuza bağlı dedi zamanla göreceğiz rabbim onu korusun Bi evlat kaybettim 8.5 aylık bir tane daha kaybetmek istemiyorum
Manuel olanı sevdi benin oğlum yemek yaparken vs ayağımla sallıyorumKızlar anakucagı kullanıyor musunuz,? Kasım indirimlerinde almak istiyorum bir tane. Sizce ne alayım? Çok seçenek var. Elektrikli ve manueller var. Siz ne önerirsiniz.?
allah şifa versin canımKızlar kötü bir haberim var normal çocuk doktorumuz muayene de kalbinde üfürme sesi olduğunu kardiyolojiye gitmemiz gerektiğini söylemişti bugün kardiyolojiye gittik normalde iki delik oluyormuş deliğin biri kapanmış ama diğer delik çok büyük dedi doktor 1,5 cm kalbinde delik varmış düzenli takip edilecek dedi yüzde 15 düzelme şansı varmış düzelmezse ameliyat diyorlar
Öyle gezmekten çok korkuyorum Allah korusun düşürürsem diye çünkü benim bıdık aniden kendini yana atabiliyor kendiniYüzüstü koluna yatır, kafası el tarafında olacak bacaklarını ata biner gibi iki taraftan sarkıt elinle göğsünden kavra kafasını otomatik kaldırır o zaman etrafa bakmak içino şekilde evde gezdirebilirsin madem yatarak yapmayı sevmiyor
Diğer elinle sırtından tutcaksın canım benimki de fıldır fıldır asla durmazÖyle gezmekten çok korkuyorum Allah korusun düşürürsem diye çünkü benim bıdık aniden kendini yana atabiliyor kendiniama bi deniyim ya belki işe yarar
Benim eltimin çocuğununda kalbi delikmiş. 36. Gün nabzı 300 e çıkınca anladılar. 4. Aya kadar öyleydi sonra kapandı . Allahtan Umut kesilmezNormalde oluyormuş doğduğunda delik ama kapanması lazımmış bu zamana ama bizimki kapanmamış bir tanesi ve boyutu da büyük dedi doktor 3 ay sonra Bi daha çağırdı düzenli takip edecek inşallah kapanır ya kapanma ihtimali yüzde 15 ama yüzde 75 de genelde kapanmıyor sizin çocuğunuza bağlı dedi zamanla göreceğiz rabbim onu korusun Bi evlat kaybettim 8.5 aylık bir tane daha kaybetmek istemiyorum
ilgisini çeken bir şey sunmayı başarırsam kafayı kaldırıyor ama onun dışında dediğin gibi canımKızlar selam
Benim oğlan 2 ay 8 günlük oldu. Tummy time yaptırmaya çalışıyorum. Ama çocuğu yüz üstü yatağa da yatırsam, göğsüme de yatırsam, koltuk altına destek de koysam çocuk yatıyor dinleniyor adetakafasını kaldırmaya teşebbüs bile etmiyor. Bıraksam uyur yani. Burnunu temizlerken çok güzel kaldırıyor kafasını ama tummy time etkinlikleri yapamıyoruz. Dinlenir gibi yatıyor, yatmazsa da zemini emmeye çalışıyor, meme arıyor aç olmasa bile. Sizde durumlar ne? Bebeği böyle yapan ve bunu düzelten var mı, varsa nasıl düzelttiniz?
Canım ben de bu varKızlar anakucagı kullanıyor musunuz,? Kasım indirimlerinde almak istiyorum bir tane. Sizce ne alayım? Çok seçenek var. Elektrikli ve manueller var. Siz ne önerirsiniz.?
Canım bizim de tam o aralar öyle olmuştu. Emerken gaz olabiliyor o sebeple olabilir, arada durup gaz çıkarıp sakinleşince devam ediyordum ben. Sürekli bi güncelleme geliyo bebişlereKızlar bebişim yarın tam 5 haftalık olacak. İki gündür filan akşamları memede kavga ediyo memeylekundaklayınca rahatlıyo. Bacaklarını kendine çekiyo acaba gaz sancısı var da ondan mı memede ağlıyor? Kiraz çekirdekli kemer sipariş ettim kullanan var mı?
Bizimki de böyle maviBebişlerin göz renkleri ne durumda bizimki hala mavi gibi acaba ne zaman tam belli olur ya çok merak ediyorum. Kahverengi olsa şimdiye kadar belli olur muydu
Bizim bebiş de karın üstü pozisyonu hiç sevmiyor, hemen sıkılıyor. Ama yerde sırtüstü düz yatarken çok ilgisini çekmeye başladı sallanan oyuncaklar. Ben doktora da sordum, karın üstü çok az duruyor sorun mu diye ama doktor bu ay en önemli şey sizin onunla konuşmanız, şarkılar söylemeniz ve gülümsemeniz dedi. Karşılık veriyorsa gayet yeterli diyorKızlar selam
Benim oğlan 2 ay 8 günlük oldu. Tummy time yaptırmaya çalışıyorum. Ama çocuğu yüz üstü yatağa da yatırsam, göğsüme de yatırsam, koltuk altına destek de koysam çocuk yatıyor dinleniyor adetakafasını kaldırmaya teşebbüs bile etmiyor. Bıraksam uyur yani. Burnunu temizlerken çok güzel kaldırıyor kafasını ama tummy time etkinlikleri yapamıyoruz. Dinlenir gibi yatıyor, yatmazsa da zemini emmeye çalışıyor, meme arıyor aç olmasa bile. Sizde durumlar ne? Bebeği böyle yapan ve bunu düzelten var mı, varsa nasıl düzelttiniz?
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah. Sen umudunu kesme, kapanacaktır inşallah diğer delik deKızlar kötü bir haberim var normal çocuk doktorumuz muayene de kalbinde üfürme sesi olduğunu kardiyolojiye gitmemiz gerektiğini söylemişti bugün kardiyolojiye gittik normalde iki delik oluyormuş deliğin biri kapanmış ama diğer delik çok büyük dedi doktor 1,5 cm kalbinde delik varmış düzenli takip edilecek dedi yüzde 15 düzelme şansı varmış düzelmezse ameliyat diyorlar
Biz Babybjörn kullanıyoruz. O olmasa napardık bilmiyorum. Gaz çıkarmasına çok yardımcı oluyor, genellikle onda uyuyor. Genellikle elektriklileri çok önermiyorlardı çocuklar sevmiyor diye. Ondan manuel almıştık. Biz çok memnunuz.Kızlar anakucagı kullanıyor musunuz,? Kasım indirimlerinde almak istiyorum bir tane. Sizce ne alayım? Çok seçenek var. Elektrikli ve manueller var. Siz ne önerirsiniz.?
Kızlar çekiyorum böyle geliyor bişey olur mu acabaKızlar bebeğim grip olmuş. Bugün burnunu temizlerken azıcık kanlı sümük bile geldi. Bugün 8 10 kere burnunu temizledim siz ne kada tıkandığını düşünün artıkbalgamı var atamıyor uyurken bogulur gibi olup morarıyor. Şu balgamı nasıl atarız acaba?
Kızlar çekiyorum böyle geliyor bişey olur mu acabaEki Görüntüle 3498201
Göğsümde keyfine göre yüzüme bakmak isterse yandan yandan kaldırıyor kafasını azıcıcık. Onun dışında gövdesiyle dönmeyi tercih ediyor. Yana doğru atıveriyor kendini dönmek için.ilgisini çeken bir şey sunmayı başarırsam kafayı kaldırıyor ama onun dışında dediğin gibi canımgöğsüme yatırdığım biraz daha hevesli oluyor, yüzüme bakmak için başını kaldırıyor ama yere bırakırsam ağlamaya başlıyor
Serumla da temizliyorum kuru kuru da çekiyorum çünkü ikide birde tıkanıyor yani sayısı yok ki uyurken kaldırıp serum kullanmıyorum direk çekiyorumBununla çok fazla çekmek ödem yapıyormuş canım serum fizyolojik ile yıkıyor musun burnunu? Kuru kuru çekiyorsan kanama yapmış olabilir gibiben sadece banyondan sonra bununla çekiyorum burnu tıkalı olursa da serum fizyolojik ile yıkıyorum burnunu. Bir de nebulizator aldım serum fizyolojik koyup onunla hava veriyorum ara ara. Benim ki hasta değil ama kaloriferden dolayı kuruyor burnunda hiriltisi oluyor.
Sf ile yıkamak bana korkunc geliyordu yapamam diyordum ama baya etkili oluyor. Bu videoyu izlemiştim
Canım benim oğlumda da çok geniz dolması ve tıkanıklık oluyor. SF ile burun banyosu yapıyoruz o bayağı iyi geliyor. Aspiratör genzini boşaltamıyor çünkü. O kan da muhtemelen burnuna giren parça tahriş etmiştir o yüzden kanamıştır burnu. Bence burun banyosunu bi deneyinKızlar bebeğim grip olmuş. Bugün burnunu temizlerken azıcık kanlı sümük bile geldi. Bugün 8 10 kere burnunu temizledim siz ne kada tıkandığını düşünün artıkbalgamı var atamıyor uyurken bogulur gibi olup morarıyor. Şu balgamı nasıl atarız acaba?
Kuru cekme yapıyprsa tahriş oluyor olabilirKızlar çekiyorum böyle geliyor bişey olur mu acabaEki Görüntüle 3498201
ay o gagalama hareketi çok komik değil mi biz çok gülüyoruzGöğsümde keyfine göre yüzüme bakmak isterse yandan yandan kaldırıyor kafasını azıcıcık. Onun dışında gövdesiyle dönmeyi tercih ediyor. Yana doğru atıveriyor kendini dönmek için.
İlgisini çeken 1. memem 2. TV veya telefon ekranı. Ekrana da uzun süre bakmaz hemen sıkılır. Son günlerde de göğsüme yatırdığımda kafayı kaldırmak yerine önce ayaklarıyla kendini yükseltiyor sonra birden dizlerini kendine çekiyor ki aşağı kayabilsin. Böyle böyle vücudumda gezinip meme veya emecek yer arıyor kafasıyla da gagalama hareketi yapıyorDüşünüyorum hani ilgisini ne çeker diye ama bulucaz inşallah bir gün