Teşekkür ederim eve geldim hala yüzümde gülüşYaaaa hadi hayırlı olsun canım, çok sevindim sağlıkla gelsin
Çok tatlı patikler ağlayasım geldi çok duygulandım ya alışveriş de şart oldu önceki çocuğum kıyafetleri hep maviydi ayy şimdi gelsin pembişler elbiseler hep hayalimdiOyy minnaakk yesinler onun patikleriniii
Dün ben çıkamadım mağazadan herşey o kadar güzel ki pembeler sarılar papatlayı çiçekliTeşekkür ederim eve geldim hala yüzümde gülüş
Çok tatlı patikler ağlayasım geldi çok duygulandım ya alışveriş de şart oldu önceki çocuğum kıyafetleri hep maviydi ayy şimdi gelsin pembişler elbiseler hep hayalimdi
Sanırım bende öyle olucamDün ben çıkamadım mağazadan herşey o kadar güzel ki pembeler sarılar papatlayı çiçekli
Diğer çocukların ultrasona göre mi doğdu son aylarda haftasina yetişti miBende zayıfım ondan olsa diğer 2 çocuğum var onlarda öyle olması gerekmezmiydi ki kafam karıştı iyice ya sata göre 11eylul doğum tarihi ultrasona göre 24 25 Ağustos çıkıyor
Ay o ağrı normal miymiş yaBenimde dün akşam vajinamla kasıklarımda ağrı vardı geçti sonra rahim gittikçe büyüdüğü için kaşıklar ve vajinaya baskı yapıyor yakında belimizde agriycak
Hahahah ilk gebeliğim olsa kesin korkardım ama.bunye durumlara alisinc asılınti yok diyorumAy o ağrı normal miymiş yaödüm kopuyo iki üç gündür. Rahatladım resmen
Canım ben bugün rapor almaya gittim.Bana 17.haftada gel dedi kalp atışı dinlemek içinKızlar sağlık ocağından aile hekimimin hemşiresi aradı yarın sabah takip için çağırdı kan falan alınacak galiba neler yapılacak hiç fikri olan var mıdır
Yeni kan alındıysa kan vermene gerek yok. Ama alınmadıysa kan idrar bakarlar. Kilo kontrolu falan bide benim bugun mesela doppler dinledik 15+4 erken sanıyprdumKızlar sağlık ocağından aile hekimimin hemşiresi aradı yarın sabah takip için çağırdı kan falan alınacak galiba neler yapılacak hiç fikri olan var mıdır
İşte benim ilk gebeliğim ya ödüm kopuveriyo hemenHahahah ilk gebeliğim olsa kesin korkardım ama.bunye durumlara alisinc asılınti yok diyorum
EvetAy çok sevindim bir kizimiz daha oldu
Benim sürekli 170 180 çıkıyor normal.şimdiye kadar hiç yüksek demedi bazı doktorları anlamak da zorKızlar bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı, 170. doktor 120 ile 160 arasında olmasını bekleriz, seninkini takip edelim dedi. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı veya duydunuz mu? Endişelenmem gereken bir şey mi?
Kız bebeklerde bir tık daha yüksek atıyor hattaKızlar bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı, 170. doktor 120 ile 160 arasında olmasını bekleriz, seninkini takip edelim dedi. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı veya duydunuz mu? Endişelenmem gereken bir şey mi?
Yok bayadır kan vermedim off çokta korkuyorum şu kan verme işindenYeni kan alındıysa kan vermene gerek yok. Ama alınmadıysa kan idrar bakarlar. Kilo kontrolu falan bide benim bugun mesela doppler dinledik 15+4 erken sanıyprdum
Neden korkuyorsun canım ben ne yapayım kan görünce bayılıyorum hele kan vermek benim için tam bir işkence oluyorYok bayadır kan vermedim off çokta korkuyorum şu kan verme işinden
Az daha dayan hissediceksin yakında çok sevindim yaEvetay bide gör eller ayaklar kıpır kıpır hiç durmuyor