O kadar korku sarmaya başladı ki içimi, etraftan sezeryan olan arkadaşlar da gözümü baya korkuttu kesik dikiş sevmiyorum zaten inşallah normal dogum yaparım hayırlısı tabiAyyy kızlar böyle cinsiyetler belli oldukça aklıma doğum geliyor o zamanlar geldiğinde de hepimiz tek tek yazacağız ağız tadıyla inşallah
Devlet hastanesine mi gidiyorsun. Bide düzeltme yapılan arkadaşlarda genelde detaylı zamanı falan yapmıslardı doktorları. Benimki her kontrolde 1 hafta ondeydi oyle dogurdum. Normal karsılıyorlar ama 3 hafta onemli aslında. Belki daha kucuk diyedir. Cünkü mesela crl olcümleri artık bitiyor fl baslıyor o haftalara geldik bu haftadan sonra yapılıyordur belkiYaa benim 3 hafta üstü düzeltme yapmıyor kendisi bakıyor şu kadarlık diyor ama bana tarih söylemiyor
teşekkür ederiiiimDaha önceki kullanıcı adın neydi canım sanırım öyle kalmış listede bulamadım senii . Tamamdr düzelttimmm
Bende hissediyorum doktorum normal olduğunu kaydığında yer değiştirdiğinde anlık olarak hissedeceğimiz 2 3 haftaya da tekme ve net olarak anlayabileceğimi söylediBen iyice bebeği hissetmeye başladım pıtır pıtır karnım iki üç günden beri çok net anlamaya başladım
Geçen sene detaylıyı 1500 yaptırmıştım dışarda bu sene bilmiyorum bu doktorum nereye sevk edecek firmadan firmaya ücret değişiyorBende hissediyorum doktorum normal olduğunu kaydığında yer değiştirdiğinde anlık olarak hissedeceğimiz 2 3 haftaya da tekme ve net olarak anlayabileceğimi söyledidetaylı ultrason sonrası gideceğiz. Özelde pahalı sizler nasıl yapıcaksınız kızlar?
3 4 bin suan canımGeçen sene detaylıyı 1500 yaptırmıştım dışarda bu sene bilmiyorum bu doktorum nereye sevk edecek firmadan firmaya ücret değişiyor
İnşallah ya bende eşimle otururken arada doğum geliyor aklıma ben bu çocuğu nasıl doğuracağım ya diye söyleniyorum yani nasıl isterse öyle geliyor çocuk diyorlar bakalımO kadar korku sarmaya başladı ki içimi, etraftan sezeryan olan arkadaşlar da gözümü baya korkuttu kesik dikiş sevmiyorum zaten inşallah normal dogum yaparım hayırlısı tabi
Kiz diyorumBenimkini de yorumlar mısınız? Doktor 12+4te kıza benzetti , kız gibi ama henüz bir şey alma , bir sonraki kontrolde netleşir dedi.
Devlette yaptırdığımızda eşi alıyorlar mı yanınıza acaba bilginiz var mı3 4 bin suan canım
Ya ben de normal istiyorum ama onunla da ilgili korkunç şeyler söyleyenler var napcazO kadar korku sarmaya başladı ki içimi, etraftan sezeryan olan arkadaşlar da gözümü baya korkuttu kesik dikiş sevmiyorum zaten inşallah normal dogum yaparım hayırlısı tabi
Ay ay ay yerim ben o oğluşulilyrosey G gamisel @Kayitli93 Kızlar cinsiyetimiz belli oldu Rüzgar geliyor teyzeleri, oğlumuz olacak
Nasıl ya detaylıyı başka doktor mu yapıyorGeçen sene detaylıyı 1500 yaptırmıştım dışarda bu sene bilmiyorum bu doktorum nereye sevk edecek firmadan firmaya ücret değişiyor
Yaa çok sağol canım benim inşallah sağlıkla güzel günlerini görelim evlatlarımızınAy ay ay yerim ben o oğluşuSağlıkla kucağına al arkadaşım Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah
Evet yaa öyleymiş benimde 3 hafta sonra randevum var doktorum başka doktora yönlendirecekNasıl ya detaylıyı başka doktor mu yapıyor
Bazı doktorlar kendileri de yapan var ama benim doktorum başka yere gönderecek önceki doğum doktorum da dışarı göndermişti beni sanırım doktordan doktora değişiyorNasıl ya detaylıyı başka doktor mu yapıyor
Bilmiyorum canım bilen varsa yazsınDevlette yaptırdığımızda eşi alıyorlar mı yanınıza acaba bilginiz var mı
Aa yarın kontrolüm var sorayım bakalım hiç öyle bi şey demediEvet yaa öyleymiş benimde 3 hafta sonra randevum var doktorum başka doktora yönlendirecek