2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ayyy kızlar böyle cinsiyetler belli oldukça aklıma doğum geliyor o zamanlar geldiğinde de hepimiz tek tek yazacağız ağız tadıyla inşallah
O kadar korku sarmaya başladı ki içimi, etraftan sezeryan olan arkadaşlar da gözümü baya korkuttu kesik dikiş sevmiyorum zaten inşallah normal dogum yaparım hayırlısı tabi

Yaa benim 3 hafta üstü düzeltme yapmıyor kendisi bakıyor şu kadarlık diyor ama bana tarih söylemiyor
Devlet hastanesine mi gidiyorsun. Bide düzeltme yapılan arkadaşlarda genelde detaylı zamanı falan yapmıslardı doktorları. Benimki her kontrolde 1 hafta ondeydi oyle dogurdum. Normal karsılıyorlar ama 3 hafta onemli aslında. Belki daha kucuk diyedir. Cünkü mesela crl olcümleri artık bitiyor fl baslıyor o haftalara geldik bu haftadan sonra yapılıyordur belki

Ben iyice bebeği hissetmeye başladım pıtır pıtır karnım iki üç günden beri çok net anlamaya başladım
Bende hissediyorum doktorum normal olduğunu kaydığında yer değiştirdiğinde anlık olarak hissedeceğimiz 2 3 haftaya da tekme ve net olarak anlayabileceğimi söyledi detaylı ultrason sonrası gideceğiz. Özelde pahalı sizler nasıl yapıcaksınız kızlar?

Geçen sene detaylıyı 1500 yaptırmıştım dışarda bu sene bilmiyorum bu doktorum nereye sevk edecek firmadan firmaya ücret değişiyor

O kadar korku sarmaya başladı ki içimi, etraftan sezeryan olan arkadaşlar da gözümü baya korkuttu kesik dikiş sevmiyorum zaten inşallah normal dogum yaparım hayırlısı tabi
İnşallah ya bende eşimle otururken arada doğum geliyor aklıma ben bu çocuğu nasıl doğuracağım ya diye söyleniyorum yani nasıl isterse öyle geliyor çocuk diyorlar bakalım

Ya ben de normal istiyorum ama onunla da ilgili korkunç şeyler söyleyenler var napcaz

Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…