2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Benim sürekli 170 180 çıkıyor normal.şimdiye kadar hiç yüksek demedi bazı doktorları anlamak da zor
Aynen normal
Kızlar bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı, 170. doktor 120 ile 160 arasında olmasını bekleriz, seninkini takip edelim dedi. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı veya duydunuz mu? Endişelenmem gereken bir şey mi?
Cnm korkma normal bu kalp atışı bende geçen seneki doğumunda 170 dim doktorum hiç birşey de demedi endişelenme sitrese girip bebeğe yansıtma

İşte benim ilk gebeliğim ya ödüm kopuveriyo hemen 😂 hareketleri de ya azaldı ya da ben alıştığım için pek hissedemiyorum. Yarını iple çekiyorum valla. Çocuğun kalp atışını bi duysam rahatlicam 🥹🥹
Ben ne yapayım ya mayısın 20 sinde ayrıntılı ozmana kadar beklermiyim bilmiyorum Nisan ortası gibi gidiyim diyorum tekrar

Teşekkür ederim eve geldim hala yüzümde gülüş 😍

Çok tatlı patikler ağlayasım geldi çok duygulandım ya alışveriş de şart oldu önceki çocuğum kıyafetleri hep maviydi ayy şimdi gelsin pembişler elbiseler hep hayalimdi 🌸
Hahah aynı sorun bendede var şuan hep mavi erkek olursa almam die düşündüm ama bizde yeniden alicaz kıyafetleri oğlanın odasına alicak küçük oğlanı artık altlı üstlü ranza alıyım diyorum onlara oda fazla büyük değil dolap ta alınınca anca alan kalıcak onlara kıza desen ablasının odasına gecicek orayada baza alinicak beşiği koyulucak ooo çok isim var benim cokk

Hahah aynı sorun bendede var şuan hep mavi erkek olursa almam die düşündüm ama bizde yeniden alicaz kıyafetleri oğlanın odasına alicak küçük oğlanı artık altlı üstlü ranza alıyım diyorum onlara oda fazla büyük değil dolap ta alınınca anca alan kalıcak onlara kıza desen ablasının odasına gecicek orayada baza alinicak beşiği koyulucak ooo çok isim var benim cokk
Şimdiden kolay gelsin canım biraz masraflı olucak senin ama bi kere aldın mı bi daha çocuklar rahat eder hiç takma kafana onlar için feda olsun 🌸

Şimdiden kolay gelsin canım biraz masraflı olucak senin ama bi kere aldın mı bi daha çocuklar rahat eder hiç takma kafana onlar için feda olsun 🌸
Orası öyle cnm tabikide herşey onlar için tipe yaaa 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20240402_184607.jpg
    IMG_20240402_184607.jpg
    267,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar sağlık ocağından aile hekimimin hemşiresi aradı yarın sabah takip için çağırdı kan falan alınacak galiba neler yapılacak hiç fikri olan var mıdır
Ben gebeliği 8. Haftada gidip kendim bildirdim sağlık ocağına ona rağmen hiç aramadılar beni🤔

Sata göre dogum tarihlerine bakıyoruz canım oyuzden. Yoksa dogumın ne zaman olacagı tabiki belli değil 42 yi doldurup 43 te doguranlar da olucak. Belki 7-8 de doguranlarda olucak. Ultrasona gore dogum tarihi her kontrolde farklılık gösterebilir genelde dogum yaklaştıkça uyumlu olmaya baslıyor.
40 hafta üzerinden hesaplanıyor genelde.Kızım 38+5 haftalık doğdu.40. haftaya kadar bekleyemedim.7.ayda covid olmuştum ve gebeliğim dayanılamayacak duruma gelmişti.

Bu bebeğimin de Eylül'de geleceğine inanıyorum.40.haftaya kadar bekler miyim bilmiyorum🙊
23 Eylül doğum günüm🙈
Bu sene alacağım en güzel hediye bu olur inşallah 🙆🏻‍♀️

S Sevimli_35 canım bir de bişey sormak istiyorum. Aynı haftalardaymısız. Göğüs hssasiyetin ne durumda ? Benim bugun biraz yumusak gibi. Yine büyük ama hassasiyeti yok. Sende de öyle oluyor mu ? Bir iki gün önce hassastı mesela. Bende korktum bebeğe felan mı bisey oldu diye.

Erkek derse de cok buyuk patlarım ay herkese net bse diyorum kendime diyemiyorum ya😂😂😂😂
Benimkini de yorumlar mısınız? Doktor 12+4te kıza benzetti , kız gibi ama henüz bir şey alma , bir sonraki kontrolde netleşir dedi.

Eklentiler

• IMG_2722.jpeg
    IMG_2722.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 58
X