2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
S Sevimli_35 canım bir de bişey sormak istiyorum. Aynı haftalardaymısız. Göğüs hssasiyetin ne durumda ? Benim bugun biraz yumusak gibi. Yine büyük ama hassasiyeti yok. Sende de öyle oluyor mu ? Bir iki gün önce hassastı mesela. Bende korktum bebeğe felan mı bisey oldu diye.
Evet kzum aynı benimde bir gün çok hassas kaşıntıdan duramam birgün hiçbirşey yokmuş gibi. Yok yok korkma hiçbirşey yoktur bebişte normal bir durum

Hergün farklı şeyler çıkıyor canım kafayı yicem🤣
Şimdide hafif karın ağrısı basladı regl gibi inş normaldır

Benimde dün akşam vajinamla kasıklarımda ağrı vardı geçti sonra rahim gittikçe büyüdüğü için kaşıklar ve vajinaya baskı yapıyor yakında belimizde agriycak 😍😍
Benim de bazen vajinanın iç kemiği kasıklarım dizim ağrıyor. Doktor kanama olmadigi muddetce normal dedi bebek buyudukce kaslar gerildikce baskı sebepli ağrı olurmuş. Eşime bana her gün güncelleme geliyor diyorum 🤣🤣

Benim de bazen vajinanın iç kemiği kasıklarım dizim ağrıyor. Doktor kanama olmadigi muddetce normal dedi bebek buyudukce kaslar gerildikce baskı sebepli ağrı olurmuş. Eşime bana her gün güncelleme geliyor diyorum 🤣🤣
Ooo o güncelleme yokmu hergun farklı birşey yaşıyoruz 🤣🤣

Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama çok yazamıyorum tüm hasta olanlara şifalar diliyorum benimde bebişim 11 haftalıkken doktor kız demişti bugün 15. Haftada erkek olduğunu öğrendik farklı bi doktorda rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Linakiz Linakiz listeye ekleyebilirsin🥰

14+2 ve az once 2 kere sag kasigima sancı gibi igne batmasi gibi bir sey girdi böyle elektrik carpmis gibi oldum hemen gecti normal midir bir kaşınma gibi oldu

X