2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Deniyoruz onu da çok yapıyorm bugün 5 6 kere yaptım

Ne bileyim söz konusu kalp gibi Bi organ olunca panik oldum

allah şifa versin canım şimdiye kadar fark edilmemiş miydi yani yeni olan bir şey mi acaba yoksa kapansın diye mi bekliyorlardı? inşallah kapanır hiçbir şey kalmaz
İnşallah ya önceden varmış ama üfürme sesi de gelmeye başlayınca iyice doktor yönlendirdi bu sefer

Benim eltimin çocuğununda kalbi delikmiş. 36. Gün nabzı 300 e çıkınca anladılar. 4. Aya kadar öyleydi sonra kapandı . Allahtan Umut kesilmez
İnşallah geçer ya ablamın görümcesinin çocuğu da öyleymiş düzelmiş inşallah bizim de düzelir

Bende nebulizatör aldım serum fizyolojik koyuyorum onu hava olarak veriyorum ama yıkama kısmını cesaret edemedim damla olarak 2 şer damla damlatıyorum burnuna günde 3 4 defa ondan sonra çekiyorum

Deniyoruz onu da çok yapıyorm bugün 5 6 kere yaptım
Aa çok sık yaptığın için de tahriş olmuş olabilir en nihayetinde tuzlu su. Tahriş olunca o burun kanalları falan şişer daha çok tıkanır. Doktoruna burun damlası yazdırabilirsin kuzum o şişliği alıp tıkanıklığa iyi geliyor

Bide gözü kapalıyken kıyafetin üstünden sürekli yalayarak meme araması

Gerçekten çok komik ve çooook sevimli ben de sadece bizimki yapıyor sanıyordum araştırdım bir çok bebek yapıyormuş ve ismi gerçekten gagalama hareketiymiş Benim oğlan bi kaç sefer omzuma sert vurdu sonra yanağımı meme zannetti yanağıma diye hizaladı ama ağzıma vurdu. Şansıma dudaklarım kapalıydı da dişime değil dudağıma geldi kafası kıyamam
Gelişimi evet beni de bazen ürkütüyor. Duruyor duruyor birden gelişiyor. Ya da bir gecede huyu değişebiliyor. Durup durup duygusallaşıyorum bir daha bu günler geri gelmicek diye
Hepimizin evlatları sağlıklı huzurlu mutlu olsun inşallah ya

Bu 10. Haftada atak falan mı var bu bebe niye uyumaya direniyor arkadaşlar sabah 4ten beri en uzun uykusu 40 dk sürdü

Bu 10. Haftada atak falan mı var bu bebe niye uyumaya direniyor arkadaşlar sabah 4ten beri en uzun uykusu 40 dk sürdü
8. Hafta atagıdır. Erken yada gec sürebiliyormus yada uzun / kısa. Teknik olarak hayatımızın her evresine atak haftası diyebiliyoruz sanki bu arada benimki de bugun sürekli aglıyor uyumuyor huzursuz. Biyerine bişey oldugundan supheleniyorum. Eşime dedigim ise bu sabah sarılarak uyumadık beşiğine boraktım ondan huzursuz. ( evet sabaha dogru bi saatten sonra yanıma alıyorum memeyse şak diye emzir uyumaya devam kolumun üstünde ıh mis. Mızırdandımı sarıl üşüyo gibimi biraz daha ört. Bide sarılıyor ( refleks sarılması ama sevgiden diye kandırıyprum kendimi ))

Ay ben hala yatağına koyamıyorum yüz üstü top gibi göğsümde uyuyo sağıma soluma yastık koyuyorum büyün gece sırt üstü yatıyorum aşı yüzünden mi acaba belki kolu ağrıyodur

Ay ben hala yatağına koyamıyorum yüz üstü top gibi göğsümde uyuyo sağıma soluma yastık koyuyorum büyün gece sırt üstü yatıyorum aşı yüzünden mi acaba belki kolu ağrıyodur
Of zaten o pozisyonda sanki sonsuza kadar uyuycak gibi duruyo ama ben bikere düsürüyodum ole uyuyakalmısım. Emzirirken de uyaıyakaldıgım oldu kucagımda hatta bi gece panikle uyandım cocuk yok ezdim cocuk kayboldu nerede die baya aradım. Anne yanı beşiğine koymusum. Hatırladım o an tabi uyuyakalmısım 1 -1,5 saat sonra uyandım kucagımda emerken uyumusuz ikimiz. Aldım yatagına koydum yattım 1 saat sonra uyandım.

Evet ya gaz sancısıymış o, akşamları oluyo gün içinde gaz biriktiği için, masaj yapmaya başladım gün içinde sık sık, biraz daha rahatladı. Kemerden de sipariş ettim teşekkür ederim

Başlarda ben de çok korkuyodum bir iki kere kucağımdan yatağa da düşürdüm ama artık korkmuyorum kendini kurtarabiliyo ya burnu falan kapanmıyo kafayı kaldırıp çeviriyo feci alıştı zaten uyumuyo başka şekilde. Solumda birleşik anne yanı var sağım zaten yatak yuvarlansa bile bi yeri acımaz ona güveniyorum. Herkes çok kötü alıştırmışsın diyo da napiim ya 2 aylık bebeği ağlatayım mı kıyamıyorum

Haha benimki de yapıyor hatta eşime de yapıyor bazen

Ay evet yaa bana diyenlerde oldu. Cocuk annesini istiyo neden vermeyeyim. Neden alışmasın zaten sonra istemicekler. Of annee sıkma dicek belki

Aşırı tıkanıyor mecburiyetten yaptım. Baya kötüleşti burnu hep tıkalı. Doğduğu günden beri gözümüz açılmadı. Her gören diyor ki ne kadar yakışıklı bi bebek. Allah özene bezene yaratmış iştr çok kilolu çok iri uzun bembeyaz saçları gür çok yakışıklı. Yemin ederim kim bunu söylüyorsa akşamında bişey oluyor. Perşembe arkadaşımın evine gittik bebeğim öylr bir tıkandı ki mosmor oldu bir türlü düzelmiyordu gece sabaha kadar tıkanıp ağlıyordu çok kötüleşti. Yaa ben artık nazara inanıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…