Canım bizim de tam o aralar öyle olmuştu. Emerken gaz olabiliyor o sebeple olabilir, arada durup gaz çıkarıp sakinleşince devam ediyordum ben. Sürekli bi güncelleme geliyo bebişlere
biz kiraz çekirdekli kemer ve patikleri sürekli kullanıyoruz. Azıcık sancısı da olsa kemer de patikler de çok rahatlatıyor.
Bizimki de böyle mavi
benim eşimin de mavi, ona aşırı benziyor rengi. O yüzden değişmez gibi geliyor ama kim görse bizim değişti diye diye bizdeki umudu kaybettirdiler
Bizim bebiş de karın üstü pozisyonu hiç sevmiyor, hemen sıkılıyor. Ama yerde sırtüstü düz yatarken çok ilgisini çekmeye başladı sallanan oyuncaklar. Ben doktora da sordum, karın üstü çok az duruyor sorun mu diye ama doktor bu ay en önemli şey sizin onunla konuşmanız, şarkılar söylemeniz ve gülümsemeniz dedi. Karşılık veriyorsa gayet yeterli diyor
O yüzden daha fazla instagramda gördüklerime stres olmayıp bebişe göre davranmaya çalışıyorum ben de.
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah. Sen umudunu kesme, kapanacaktır inşallah diğer delik de
ki olmasa bile ameliyatla düzelme ihtimali var, Allah dermansız dert vermesin
Biz Babybjörn kullanıyoruz. O olmasa napardık bilmiyorum. Gaz çıkarmasına çok yardımcı oluyor, genellikle onda uyuyor. Genellikle elektriklileri çok önermiyorlardı çocuklar sevmiyor diye. Ondan manuel almıştık. Biz çok memnunuz.