2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Yaaaa hadi hayırlı olsun canım, çok sevindim sağlıkla gelsin🥰
Teşekkür ederim eve geldim hala yüzümde gülüş 😍
Oyy minnaakk yesinler onun patikleriniii 🩷🌸🌸
Çok tatlı patikler ağlayasım geldi çok duygulandım ya alışveriş de şart oldu önceki çocuğum kıyafetleri hep maviydi ayy şimdi gelsin pembişler elbiseler hep hayalimdi 🌸

Teşekkür ederim eve geldim hala yüzümde gülüş 😍

Çok tatlı patikler ağlayasım geldi çok duygulandım ya alışveriş de şart oldu önceki çocuğum kıyafetleri hep maviydi ayy şimdi gelsin pembişler elbiseler hep hayalimdi 🌸
Dün ben çıkamadım mağazadan herşey o kadar güzel ki pembeler sarılar papatlayı çiçekli 😍😍

Ay çok sevindim bir kizimiz daha oldu

Kızlar sağlık ocağından aile hekimimin hemşiresi aradı yarın sabah takip için çağırdı kan falan alınacak galiba neler yapılacak hiç fikri olan var mıdır

Kızlar sağlık ocağından aile hekimimin hemşiresi aradı yarın sabah takip için çağırdı kan falan alınacak galiba neler yapılacak hiç fikri olan var mıdır
Yeni kan alındıysa kan vermene gerek yok. Ama alınmadıysa kan idrar bakarlar. Kilo kontrolu falan bide benim bugun mesela doppler dinledik 15+4 erken sanıyprdum

Hahahah ilk gebeliğim olsa kesin korkardım ama.bunye durumlara alisinc asılınti yok diyorum 🤣🤣
İşte benim ilk gebeliğim ya ödüm kopuveriyo hemen 😂 hareketleri de ya azaldı ya da ben alıştığım için pek hissedemiyorum. Yarını iple çekiyorum valla. Çocuğun kalp atışını bi duysam rahatlicam 🥹🥹

Kızlar bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı, 170. doktor 120 ile 160 arasında olmasını bekleriz, seninkini takip edelim dedi. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı veya duydunuz mu? Endişelenmem gereken bir şey mi?

Kızlar bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı, 170. doktor 120 ile 160 arasında olmasını bekleriz, seninkini takip edelim dedi. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı veya duydunuz mu? Endişelenmem gereken bir şey mi?
Benim sürekli 170 180 çıkıyor normal.şimdiye kadar hiç yüksek demedi bazı doktorları anlamak da zor

Kız bebeklerde bir tık daha yüksek atıyor hatta

X