Sağol canım denicemBana bitter çikolata ye demişlerdi yarım saat önce ve bol su canım
Merhaba ben de 14+6 yım ama sata göre 1 hafta öndeyiz, kilo da bu farkeder mi bilmiyorumKızlar bıgün 14+6yız 70.5 ile hamile kalmıştım ama 73.5 74 kg falan cıkıyorum kg almaya da meyilli bi insanım hiç bulantım olmadı ve iştahım yerinde sizler hiç kg aldınız mıııı
Sata göre dogum tarihlerine bakıyoruz canım oyuzden. Yoksa dogumın ne zaman olacagı tabiki belli değil 42 yi doldurup 43 te doguranlar da olucak. Belki 7-8 de doguranlarda olucak. Ultrasona gore dogum tarihi her kontrolde farklılık gösterebilir genelde dogum yaklaştıkça uyumlu olmaya baslıyor.Merhaba ben de 14+6 yım ama sata göre 1 hafta öndeyiz, kilo da bu farkeder mi bilmiyorum64 le hamile kaldım bulantılardan iştahım kapandı ve 1 kilo verdim başlarda..Geçen haftadan beri ise bulantılarım azaldı ama devam ettiği halde acayip iştahım açıldı 65 oldum..Daha da alacağım gibi
Ama sen dikkat et bence.Burda bi arkadaş diyetisyen desteğiyle bi iki kilo verdiğini paylaşmış
Cnm bende 15+6 da öğrenmiştim hoşgeldin aramıza yakın zamanda öğrenirsin cinsiyetini cnmmBugün itibariyle Eylül Annesi olduğum kesinleşti sanırım
Gebelik haberini aldığımda koşup hemen buraya yazmıştım ama bana ısrarla Ekim Annesi olacağım söylendiği için Ekim anneleri grubuna geçmiştim
14+6 haftalık oldu bebeğim.SAT 31 Aralık ama 1 haftadan biraz fazla önde çıktıyoruz
Cinsiyetini öğrenemedim.14+6 da öğrenen var mı?
Aynen kimi bir ay önce kimi bir hafta önce olucak doğumu kimin kide geç olucak hayırlısıyla dogsunlar inşallahSata göre dogum tarihlerine bakıyoruz canım oyuzden. Yoksa dogumın ne zaman olacagı tabiki belli değil 42 yi doldurup 43 te doguranlar da olucak. Belki 7-8 de doguranlarda olucak. Ultrasona gore dogum tarihi her kontrolde farklılık gösterebilir genelde dogum yaklaştıkça uyumlu olmaya baslıyor.
Hoşgeldn canım biraz daha bekle o haftalarda bazen net bezen de ihtimal olarak söylüyorlar cinsiyetBugün itibariyle Eylül Annesi olduğum kesinleşti sanırım
Gebelik haberini aldığımda koşup hemen buraya yazmıştım ama bana ısrarla Ekim Annesi olacağım söylendiği için Ekim anneleri grubuna geçmiştim
14+6 haftalık oldu bebeğim.SAT 31 Aralık ama 1 haftadan biraz fazla önde çıktıyoruz
Cinsiyetini öğrenemedim.14+6 da öğrenen var mı?
Ben emine aydın bide merve karacadan bişeyler aldım.Kızlar internet üzerinden kıyafet olarak alışveriş yaptığınız siteler neler dün 2-3 saat gezdim bayramlık düzgün birşey bulamadımTesettürlü olanlardan daha çok yardıma ihtiyacım var
Memnun kaldın mı canım bakiyim beendeBen emine aydın bide merve karacadan bişeyler aldım.
Elsa tunikler var üncecik efil efil. Merve karacadan almıstım gecen yaz. Yaz bitimind eütüyle yaktım. Emine aydında gecen görünce yüne aldım aynısından cunku cok aşırı efil efil. Üncecik bide gzuel bence. Bide baska bişeyler daha attım ama onları daha giymedim şimdiye kadar merve karacadan aldıklarım cok rahat. Arada alıyorum bana denk gelmişte olabilir aldıklarımın kumaşı guzeldi. Bide misha design die biyerden aldım yeni bakalım daha kargodaMemnun kaldın mı canım bakiyim beende
Defactoda 1 alana 1 bedava vardı ben ordan 2 elbise aldım canımhem bayramda hem yazın efil efil giyerim oraya bakabilirsinKızlar internet üzerinden kıyafet olarak alışveriş yaptığınız siteler neler dün 2-3 saat gezdim bayramlık düzgün birşey bulamadımTesettürlü olanlardan daha çok yardıma ihtiyacım var
Mishayı bulamadım diğerlerine bakıyorum çok sağolElsa tunikler var üncecik efil efil. Merve karacadan almıstım gecen yaz. Yaz bitimind eütüyle yaktım. Emine aydında gecen görünce yüne aldım aynısından cunku cok aşırı efil efil. Üncecik bide gzuel bence. Bide baska bişeyler daha attım ama onları daha giymedim şimdiye kadar merve karacadan aldıklarım cok rahat. Arada alıyorum bana denk gelmişte olabilir aldıklarımın kumaşı guzeldi. Bide misha design die biyerden aldım yeni bakalım daha kargoda
Yaaaa hadi hayırlı olsun canım, çok sevindim sağlıkla gelsinKııızzllaaaaarrr ben geldimmm hastanemizin organizasyonu bize sürpriz yaptı akşama fotolar gelicek doktorum elime tutuşturdu bunu kızımız geliyooooorrrrEki Görüntüle 3410385
Oyy minnaakk yesinler onun patikleriniiiKııızzllaaaaarrr ben geldimmm hastanemizin organizasyonu bize sürpriz yaptı akşama fotolar gelicek doktorum elime tutuşturdu bunu kızımız geliyooooorrrrEki Görüntüle 3410385