2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Üşütmek gibi değildi ya zaten tahlillerde çıktı canım şuan daha iyiyim ama baya yordu beni ya bakalım sabahları bişey yiyemiyorum akşam üstü anca açılıyorum. saat 14:45 doktor randevum var nasipse cinsiyeti öğreneceğiz

İyidir kuzuu sen nasılsın
Aynı oturuyorum öyle bebisle oyun oynuyoruz anam durmuyor ki yerinde şimdide koltuktan tutup ayağa kalkıyor çok isim var çok doğum yapana kadar yuruse bari gerici ozmana 13 aylık olucak yürür heralde

Valla anlamadım her şeye ağlıyorum kocam ne dese alınıyorum dünden beri adamı bezdirdim
Hahaha bu sabahta benim ki geldi yoldan dinlenip gidicekmis göbeğin çıkmış dedi ağlamaya başladım bende ne ağlıyorsun diyor gel bunu hormonlara anlat dedim oda gülmeye basladi

Bugün cinsiyeti öğrenicem kısmetse dua et canım göstersin
Geçmiş olsun şimdi mesajları Yeni yeni okuyorum ne oldu kız sana iyisin dimi şimdi birşeyin yok inşallah ogrenirsin bu sefer cinsiyetini

Hergün farklı şeyler çıkıyor canım kafayı yicem
Şimdide hafif karın ağrısı basladı regl gibi inş normaldır
Benimde dün akşam vajinamla kasıklarımda ağrı vardı geçti sonra rahim gittikçe büyüdüğü için kaşıklar ve vajinaya baskı yapıyor yakında belimizde agriycak

Hergün farklı şeyler çıkıyor canım kafayı yicem
Şimdide hafif karın ağrısı basladı regl gibi inş normaldır
Benimde dün akşam vajinamla kasıklarımda ağrı vardı geçti sonra rahim gittikçe büyüdüğü için kaşıklar ve vajinaya baskı yapıyor yakında belimizde agriycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…