- 17 Temmuz 2022
- 2.486
- 2.113
- 30
Ben dün bütün gün ağladım bugüne de ağlayarak başladımNasılsınız çirkin güzel hamisleryaşlılar hariç veya kendini yaşlanmış hissedenler
Eveet çok güzelİkiside e Bebek canım tulum çok hoşuma gitti fiyatında çok uygun 100 TLydi
Nie kız hormonlardan dolayimiBen dün bütün gün ağladım bugüne de ağlayarak başladım
Üşütmek gibi değildi ya zaten tahlillerde çıktı canım şuan daha iyiyim ama baya yordu beni ya bakalım sabahları bişey yiyemiyorum akşam üstü anca açılıyorum. saat 14:45 doktor randevum var nasipse cinsiyeti öğreneceğizAyy demebugün benim de canım aynı bundan çekti, kapta bulamadığım için kornetli aldım ama daha yemedim. Korktum şimdi Şimdi aklıma geldi çok soğuk soğuk yediysen mideni de üşütmüş olabilirsin canım. Nasıl oldun? Sabah daha kuru, mideni tutacak şeyler ye
İyidir kuzuu sen nasılsınNasılsınız çirkin güzel hamisleryaşlılar hariç veya kendini yaşlanmış hissedenler
Aynı oturuyorum öyle bebisle oyun oynuyoruz anam durmuyor ki yerinde şimdide koltuktan tutup ayağa kalkıyorİyidir kuzuu sen nasılsın
Valla anlamadım her şeye ağlıyorum kocam ne dese alınıyorum dünden beri adamı bezdirdimNie kız hormonlardan dolayimi
Hahaha bu sabahta benim ki geldi yoldan dinlenip gidicekmis göbeğin çıkmış dedi ağlamaya başladım bende ne ağlıyorsun diyorValla anlamadım her şeye ağlıyorum kocam ne dese alınıyorum dünden beri adamı bezdirdim
Ayy bende öyleyim bi netleşse yarabCinsiyet değişir diye korkup alışveriş yapamıyorumama bunlara dayanamadım
Bugün cinsiyeti öğrenicem kısmetse dua et canım göstersinNasılsınız çirkin güzel hamisleryaşlılar hariç veya kendini yaşlanmış hissedenler
Geçmiş olsun şimdi mesajları Yeni yeni okuyorum ne oldu kız sana iyisin dimi şimdi birşeyin yok inşallah ogrenirsin bu sefer cinsiyetiniBugün cinsiyeti öğrenicem kısmetse dua et canım göstersin
İyiyim çok şükür canım bakalım az kaldı randevuya heyecan doruktaGeçmiş olsun şimdi mesajları Yeni yeni okuyorum ne oldu kız sana iyisin dimi şimdi birşeyin yok inşallah ogrenirsin bu sefer cinsiyetini
Hergün farklı şeyler çıkıyor canım kafayı yicemNasılsınız çirkin güzel hamisleryaşlılar hariç veya kendini yaşlanmış hissedenler
İnşallah ogereniceksin kuzu az daha sabırİyiyim çok şükür canım bakalım az kaldı randevuya heyecan dorukta
Benimde dün akşam vajinamla kasıklarımda ağrı vardı geçti sonra rahim gittikçe büyüdüğü için kaşıklar ve vajinaya baskı yapıyor yakında belimizde agriycakHergün farklı şeyler çıkıyor canım kafayı yicem
Şimdide hafif karın ağrısı basladı regl gibi inş normaldır
Benimde dün akşam vajinamla kasıklarımda ağrı vardı geçti sonra rahim gittikçe büyüdüğü için kaşıklar ve vajinaya baskı yapıyor yakında belimizde agriycakHergün farklı şeyler çıkıyor canım kafayı yicem
Şimdide hafif karın ağrısı basladı regl gibi inş normaldır
Bir sepet dolusu erkek kıyafetimiz oldu eğer değişirse ayvayı yerimCinsiyet değişir diye korkup alışveriş yapamıyorumama bunlara dayanamadım
Bana bitter çikolata ye demişlerdi yarım saat önce ve bol su canımİyiyim çok şükür canım bakalım az kaldı randevuya heyecan dorukta
Umarım değişmezleerBir sepet dolusu erkek kıyafetimiz oldu eğer değişirse ayvayı yerim
Linacım sohbetinizi boluyorum kusura bakmaUmarım değişmezleer